Az sonra kitap okumaya kaçabilirim . Türklerin Tarihi'ni en sonunda Altay Dağlarından başlayıp belgelere dayandırarak anlatan bir kitap buldum , bitirmeliyim :D .
Printable View
Az sonra kitap okumaya kaçabilirim . Türklerin Tarihi'ni en sonunda Altay Dağlarından başlayıp belgelere dayandırarak anlatan bir kitap buldum , bitirmeliyim :D .
Dostum eger merakliysan bu tarz kitaplara yarin bana hatirlatirsan 1 2 kitap onerebilirim sana ilgini cekerler diye dusunuyorum.
face gümledimi banamı öyle geliyo
Ben de açılıyor Face.
Anladım Furkan :D
Hesaba Geçici Olarak Ulaşılamıyor
Sitedeki bir sorundan dolayı hesabına şu anda ulaşılamıyor. Bunun kısa sürede çözüleceğini umuyoruz. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar dene.
naptılar hesabımı iptal mi ettiler ne:D
Rüyamda Mehmeh D yi gördüm. Adam bağımlılık yapmış bende :D Rüyamda banı kaldırılmıştı :D
acaba şimdi napıyodur:d
neden banlandı ki ?
Forum ici huzuru bozmak diye biliyorum
ahmete tarzı bir hesapla tekrar bizlerle olur diye umuyorum :D
Selam.
Havalar ısınmaya başladı artık. Bu gün Güneş yakıyor. Sabah doktora gittim. Yaklaşık 2 aydır doğru dürüst kahvaltı yapamıyorum. Sabah uyanıyorum, ama kahvaltı yapma isteğim yok. Midem kabul etmiyor hiç bişey. Doktora gittim ilaç verdi. Bütün asitli içecekler + çay ve kahve türü şeyleri yaklaşık 1-2 ay tüketme dedi. Bakalım umarım eskisi gibi sabah kahvaltı yapabilirim.
Bide yirmilik dişim çıkıyor. Felaket bir sancı,ağrı veriyor. Nasıl geçecek bilmiyorum.
İnternet var msne girilmiyor :S
Genel bir sorun var galiba.Bende Facebook ve msne giremiyorum.
Ben de 1 dakika öncesine kadar internete giremiyordum.Sorun giderden hallettim.
Bende twitter ve birkaç siteye giremiyordum 15-20 dakika önceye kadar.
Sizin yine iyi ben internete bile giremiyorum.
Ben de konuya mesaj yazamıyorum :p Şuan internette değil misin el barto :D
Belki telefondan giriyor? :D
Yine de internette sayılmaz mı? :D
telefonların kendine özel internet paketinden giriyorda olabilir :)
İşte sonuçta cepten de olsa internete girip yazıyor :p
Yok internete hala giremiyorum. İnternet olmadan yazıyorum.
Bu ağa Aygün'ün takılacağını biiyordum.
bende de vuze çalışıyor hiç bir yeri açamıyorum nasıl bir şeyse :D hayatımda interneti bu kadar sömüren torrent programı görmedim :D adam hortumla çekiyor resmen :D sadece forumlara giriyor :D
Azureus kullanın en iyisi tartışmasız bide fake upload yaparsanız sıkıntısız :)