yok bişey twitter'da Aygün büyütme yahu :D
Printable View
Görünen kısımdan belli oluyo Kaan :D
Yapılacak hiç bir şey olmaz mı yahu geceleri .
Ah Hilal ah yaptın yine yapacağını diyorum ve yatıyorum iyi geceler :icon_biggrin:
4 gün gibi uzun bir çalışma mesaisinden sonra işsizler kervanına katılmaya karar verdim (:
@Aygün
Hilal yakıyor her gece bizleri , büyük alTay iyi yapmışsın özlemiştik seni :D .
Dizi olarak Dexter'ı öneririm izlemeyenlere. O kadar dizi izledim Dexter gibisini izlemedim arkadaş :)
Kader kismet kardeşim yapacak bişey yok (:
Abi malesef bıraktım zaten patronda istemedi bizi. Aslında durum tam olarak şöyle. Tanıdık biri vasıtasıyla işe girdim ben oraya fazla bi eleman gerekmiyordu. Bizim patron beni işe sokan kişiyi kıramadığından hatır için almış belli pek gönüllü değildi rengini belli etti yani.Neyse sağlık olsun.
Şimdi cuma günü daha büyük bir restaurant ile görüşmeye gitcem bakalım ne olur. Boş durmaya pek niyetim yok bu yaz para kazanmam lazım (:
Uykusuzluk istatistiğimi 48 saate çıkarmama ramak kaldı :( dışarıda ceset gibiyim eve gelince Essien kondisyonunda :icon_sad:
Turistlerin gelip gittiği bir restaurant olursa senin için daha iyi olur arada dilini de geliştirmiş olursun.
Gençler bu ara oturacak olan varsa Şili - Peru maçında emesende toplu konuşma yapıp geyiğin dibine vuralım. Nostaljik takılalımm. Varmıı yapacak olan ?
5-6'ya kadar ayaktayım ama a hbr yok.
Uydu değil kablolu.Ama A hbr yok aramada yapamıyorum kumandanın o tuşlar çalışmıyor olaya bak ya :n: