Site hayata geri döndü :)
Printable View
Site hayata geri döndü :)
Bugün beni idmana çağıran takımlardan birini elemiş oldum. Bakalım hayırlısı :)
Beyler bugün kamburluk için ortopedi'ye gittim. adam hiç bir şey yok sende dedi. Bir tane film çekindik işte -yaşlılar röntgen filmine ad aktarması yapıp film derler ya :D- baktı falan kemikler normal bu yaşta ki gençlerde hep olur dedi :D
zaten doktor benden daha kamburdu :D o da öğrenciyken ders çalışırken olmuş :D çoğu insanda var bu sen kafana takma normal dedi :D
Ayağına kadar gelen fırsatları tepme Kaan :)
Bende zamanında bu tür çok fazla hata yaptım , Veya antrenörlerime kandım yoksa şimdi çok rahat bir şekilde top oynuyordum :)
Hele ki İstanbul gibi bir yerdesin aman diyim yaşında geçmeden at kendini bi takıma malum yaş 20 olduktan sonra çok çok zorlaşıyor bu işlerde yükselme şansı insanın..
@SyNdRoMe23
Aynısınıda ben yaşıyordum. Biraz olsun rahatladım. Benim ki kolum kırıldıktan sonra olmaya başlamıştı. Alçı boynuma ip ile bağlıdı. Bende evde rahat durmayıp geziyordum. Sonra olmaya başladı.
Bende PC başında oturmaktan oldu. Boyun biraz uzun öne doğru yamuldu. Herkeste çok ilerler şöyle olur böyle olur dedi doktor hiç bi şeyin yok normal dedi :D adamın geçiştirmediğine de eminim röntgen yetişmeyince benle beraber röntgen laboratuvarına indi sonuçları bekledik oturduk :D çok ilgilendi yani. zaten dediğim gibi adam doktor benden daha beter :D
sırt üstü yüz dedi. bir de bir tane germe hareketi gösterdi. eğer çok takıyosan fizik tedaviye git oturma posizyonları falan öğretirler sana dedi. iyiydi yani çok sevinçliyim :D o kadar korkuttular hiç bir şey çıkmadı :D
http://www.haxball.com/?roomid=0fd0f...c620d15&pass=1
şifre tsi
bekliyoruz beyler :)
Yarın mesleğimdeki ilk işime başlıyorum :) Üsküdar Hayvan Barınağı'nda 1-2 aylık tecrübe kazanıcam inşallah :)
Hayırlı olsun Cihan. :)
Saol. :)
Ben aslında bi klinikte çıraklığı tercih ederdim ama bu seferlik barınak oldu :) Gerçi mezun olduktan sonra da zaten klinik açana kadar büyük bir ihtimalle buraya başvurucaktım :)
1 haftaya kalmaz kovarlar seni :D
Ramazanda geliyor iyi olur valla :n:
Turgut Abi buralardaysan niye antalyaya gelimiyon abi yada niye aramadın hala :n:
Başta barınakta çalışıcam diye biliyordum ama klinikte çalışıcakmışım. Çalıştım da :)
İlk gittiğimde ameliyatla bi kedinin rahmi alınıyordu. Sonra 4-5 kediye aşı, pansuman yapıldı. Bi ara birisi yolda bulduğu martıyı getirdi :D
Belediyeye bağlı bir yer olduğu için sokak hayvanlarına ücretsiz operasyonlar yapıyorlar. Eğer sizinde kediniz , köpeğiniz varsa bu tip belediyelere bağlı yerlere götürürseniz normalden çok daha ucuza, hatta bazı müdahaleler ücretsiz olarak yapılıyor. Birisi yolda ayağı yaralı bi yavru kedi bulmuş. Veteriner kliniğine götürmüş ve tüm tedavileri için 400 lira istemişler. Ama burda bedavaya yapıldı :)
Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Süper Kupa mucadelesinin galibine verilecek kupa basına tanıtıldı...
http://www.zaytung.com/fotos/kupa.jpg
zaytung:D
resim sadece bende mi gözükmüyor yoksa çıkmamış mı :D
Bir sıkıldım bir sıkıldım bir sıkıldım. Yok mu şöyle eğlendirecek birşey ?
wolfteam mı oynasam yav benimde canım sıkkın baya
-> Ceza Sahasının Sol Köşe Gönderine Yakın
Çizgisinden Topla Dripling Yaparak Gelen Futbolcudan Bomboş Durumdaki
Arkadaşına Anlamlı Mesaj: "Al da at!"...
http://twitpic.com/5t4yip
Oha Taner :D
http://www.dailymotion.com/video/xjm...011_shortfilms
yukarıda ki linkte bir magnum reklamı var, o kadının adı ne acaba çok merak ediyorum :)
Rachel Bilson'dur Kendisi ;;)
http://www.resim5.com/resim/l-rachel...n-1106615b.jpg
Dün oyun motoru düzelene kadar Fm oynamama kararı verdim.Bir daha ki seriyi almayacağım.Artık öyle bir saçmalık oldu ki oyunda kariyeri falan bıraktım.
Hercules kariyerimde ilk maçımı kazandıktan sonra 3 maç kaybetmiştim.(Barcelona Valencia ve Sevilla arka arkaya fazla geldi tabi :D).Getafe deplasmanına çıktığımda ben 16. sıradaydım Getafe lig lideriydi.Oyuncuları gaza getirmek için bir ton konuşma falan yaptım etkisi de oldu maça harika başladık.20 dakika tek kale oynayıp saçma sapan goller kaçırdık.Sonra Getafe 10 kişi kaldı.Ben lig liderini yeneceğim diye sevinirken o da ne Getafe 10 kişi kaldıktan sonra tek kale oynamaya başladı.Bir takım 11 kişiyken oynayamadığı oyunu 10 kişiyken nasıl oynar bilmiyorum ama neyse 2. buldukları pozisyon gol oldu.Neyse dedim yeneriz ikinci yarı.İkinci yarı takımı hücuma çıkarıp arka arkaya 2 gol buldum.Ardından 3. golü yakaladım diye düşünürken Nelson Valdez kaleciyi geçiğ boş kaleye öyle bir kaçırdı ki aman Allah'ım.Ardından Getafe 9 kişi kaldı.Ben iyice rahatladım.Takımı eski düzenine çektim Getafe 9 kişi kalınca daha net pozisyonlar bulup inanılmaz pozisyonlar kaçırmaya başladım.Derken penaltı kazandım.Farinos topu auta attı o dakikadan sonra olanlar oldu.Albin ilk önce 2 kişiyi geçip 30 metreden bir vurdu aklım çıktı.Henüz Fm'de böyle bir gol görmemiştim.Top sol çatala çarpıp sağ taraftaki ağlara öyle bir gitti ki boru gibi golün karşılığı bu olmalı.Ardından 90+3 uzazmaya rağmen 90+7 ye kadar oynandı maç ve 90+7 de Albin aynı yerden bir kez daha vurdu ve Calatayud elinden kaçırdı 3-2 oldu donup kaldı bir daha oynarsam iki olsun.
valla şu son sürümde böyle saçmalıklar özellikle var. ben 2 sene fm 10 oynadıktan sonra-sınavdan dolayı 1 sene es geçtim- bu yaz fm11'e ancak başlayabildim ve maç motoru kesinlikle fm10'dan daha kötü.
bir de şu başta dediğin fikstür saçmalığı bana hep oluyor. bir kere de üst üste gelmesin zor maçlar, daha 4 sezon oynayabildim oyunda ancak dördünde de ingilizlerin 5 büyüğünün en az 3'yle üst üste maçım oluyor.