Bu gün İtalya'nın tur atlayacağına tüm kalbim ile inanıyorum. Bu ankette ne kadar İngiltereyi işaretlemiş olsamda İtalya arkadaş. :)
Printable View
Bu gün İtalya'nın tur atlayacağına tüm kalbim ile inanıyorum. Bu ankette ne kadar İngiltereyi işaretlemiş olsamda İtalya arkadaş. :)
Aynen ankette öylesine İsveç'i işaretledim İtalyanın şampiyon olmasını istiyorum...Kadro kalitesi bunu başarabilecek güçte Almanlardan bir farkı yok İtalyanların başarabilirler...
İtalya forever...
Montolivo çok büyük oynuyor.
Rooney İtalyan olsa iş çoktan bitmişti bence, Balotelli sırf ziyan.
Valla izlediğime değer bir maç oluyor...Ama şu Balotelli çıksın yahu başkası olsa banko atmıştı şimdiye...Pirlo bana göre Xavi'den iyidir bu maçta da gösterdi bunu...Adamın her pası adreste yahu...
Montolivo'nun Balotelli'ye verdiği o aşırtma pas...
Yahu bu Balotelli ne ayak? Bundan başka forveti yok mu koskoca İtalya'nın? Ahh İnzaghi olacaktı şimdi...
Olmaz mı yahu Rossi var,Di Natale var ama hoca ısrarcı baya...He nasıl unuturum De Rossi'nin maçın başındaki direkten dönen şutu harikaydı Glen Johnson'un kaçırdığı da ilginçti nasıl atamadıysa...Maçta aşırı goller kaçtı ilk dakikadan koparabilirdi 2 ekipte maçı...
Balotelli yerine Mario Gomez olsaydı İtalya şimdiden 6-7 olmuştu :D
biri ömer üründüle yüklem versin
Futbol bu maçın gidişatı diyor başka bi cümleye başlıyor onu bitirmeden başka bi cümleye başlıyor nefesi kesiliyor ve sonuç
futbol enteresan bi oyun :)
Yok artık De Rossi.
Neler kaçıyor neler.
yuhhhh bu kale okunmuş büyülü :D
İtalya saçmaladı iyice. :D
İngiltere kalesini melekler koruyor heralde.
Bu kazmalar gol filan atamaz. :D
balotellinin o hareketi gol olaydı ya :D
Ömer Üründül ve Balotelli'yi birbirine çok benzetiyorum ben, ikisinde de teknik var ama uygulamada ikisi de kıt.
Ovvv çok sert. :n:
Caroll'ı bir an Necati sandım :icon_biggrin:
Penaltilara Kalirsa , Italya Rahat Yener.
Joe Hart bundan sonra yese bile maçın yıldızı bence...Adam maçı uzatmaya götürdü resmen he bir de Glen Johnson var çok kritik müdahalesi...Maçın hakkı İtalya'nın atması lazım...
İtalya hükmettiği maçı uzatmalara götürdü. İngiltere şuan kondisyon olarak çok büyük avantajı var. Bakalım ne olacak. Ama hala İtalya geçecek diyorum.
Di Natale sakat mı?
İngiltere alacak gibi.
İngiltere elenmek istemiyor; ama elecek için hiçbir şey yapmıyor. İtalya bu turu geçmeli.
Penaltılara kalırsa maç İtalya alır.
Şu Balotelli'ye 120 dakika dayandı ya İtalya teknik direktörü ne diyim artık.