neden gereksizQuote:
Originally Posted by peluk
Printable View
neden gereksizQuote:
Peluk fiyakandan geçilmiyor bu aralar;) yeni üye arkadaşlarımızı üzme istersen.:)Quote:
:):) yok ya niye uzmek isteyeyim onlar da taktikle alakasız seyleri taktşk forumu altına yazmasınlar dostumQuote:
Originally Posted by r_a_z_o_r
kayserispor a gore(ilk sene) kaliteli ve ucuz mr ve ml lazım onerdiiniz oyuncu var mı??
erman özgür, yasin karaça, sezer öztürk işini görür...
cok saol...
daha yeniler bilemiyebilirler
kardeş sola sezer öztürk sağa ise carlos magno
Bana da güzel yerli sağ kanat lazım. Fiyatı önemli değil.Şimdiden paylaşım için sağolun.
okan koç, uğur yıldırım (normalde amr ama antremanla 5 ayda mr olur)
Abi büyük ihtmalle regendir.hHiç bakmadım ama dediğin gibi.Abi baksan p.a.199.Biz en çok 198 biliyoduk ronaldinho.Birde onunla birlikte arsenalde richard harper var o da 198.Ama bizim adem 199...:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:Quote:
ben maksimum 196 biliyordum... ama fm scout kullanmak gercekciliği dusuruyor.Quote:
Originally Posted by hp-fm-gs
kardeş arkadaşımız daha yeni.Bu kadar üstüne gitmeyelim
Abi bırakın gevezeliği:D:D:D:n:.Oyuncu önerin..:D:D
Yalovasporun kadrosuna bak altunhan temur var birde ilkay margiçlimi ne tabi hangi database ile oynadığınada bağlı.
elazığspordaki muzaffer bilazer....iyi paraya sattım beni şampyon yaptıktan sonra...
serkan gedik....
beyler bi oyuncu onercem deneyin felaket ucuz ama marifetleri felaket fazla karakaya özgür diye amc oyuncusu var tam ortaya koyus iste forvet arkasın tam amc iste 2 3 maç oynatın sonra görün 2 3 maç sonra adam cosuyor gücleri düsük yaşı fazla ama ne diyiim hlebe 1000 falan basar :)
fm severlere bir oyuncuda benden
aydin karabulut
orta düzeyi biraz geçen özellikli bir am rc oyuncusu
tavsiye ederim
Trabzonspor 'un başındayım..
2. sezon başında Simon Vukçeviç'i aldım Partizan'dan 10m$..
Adam 86 dogumlu AMLC oynuyor 10 maçta 8 golü war..
Tavsiye Ederim..
tam biçilmiş kaftan. long shot ozellikleri cok iyi. her sezon 8-9 gol atar uzaktan.
arkadasıma katılıyorum
beyler bildiğiniz ii yerli yabancı farketmez ucuz kanat oyuncuları varmı ama hızlı olsunlar bide samsunsporda ilk yılım fortis kopasında 3. maçım ii kanat oyuncusu yok yardım
birazdan tasınır bu konu.
fabio santos
bencede taşınması an meselesi galatasarayın altyapısında volkan bekç, war ilerdeçok para eder 1 sene sabredersen işnide görür
hehe tasındı bile heralde volkan bekçi...
başlığa uygun kanat ve forvet aranıyor bilen varmı
2) nasıl hazırlık maçı ayarlayabilirim ( benim fm ingilizce ona göre yazın)
takımına kaleci arayanlara wang dalei'yi tercih ederim cok cabuk gelişyor ben tottenhamda hiç oynatmıyorum paul robinson var die ona rağmen bakın ne hale geldi
http://img177.imageshack.us/img177/5...1sssso3.th.png
1)kanat deniz baykara yasin karaça/forvet pablo vitti
2)fixture gel ordan sözlük kullanarak bulursun
Quote:
Originally Posted by umutumut67
mascherano 1 numara
size önere bilecegim en iyi oyuncu forvet cesar carignano ve sol kanat hatem ben arfa
GK : Ali Üçkulak
GK : Onur Kivrak
Forvet: Ernesto Farias
Polat Keser ve Volkan Babacan dan sıkılanlar varsa bu iki kaleciye mutlaka baksınlar 20 yasına geldıklerınde çok ıyı oluyorlar özellikle ben Ali Üçkulak ı öneririm. Farias denemeyen varsa bu arjantinli yi mutlaka deneyin derim.
Not:eger daha önce bu oyuncuları yazmıssam kusura bakmayın artık hangı sıteye yazdıgımı unuttum valla :)
beyler yazdıgınız oyunculara bakmadım ama size forvet cesar carignano cesar delgado sol kanat hatem ben arfa bide newcasle unt lı defans taylor çok iyi bunlar tavsiye ederim
GK: Francisco Guilermo Ochoa
DR, DM: Marvin Elliott
WBR, DM, MRC: Danny Szetela
DM: Lucas Biglia, Diego Souza,
D/MC: Tom Huddlestone
beyler Yasser Al-Qantani die bi adam var Saudi Arabistanlı güzel bi futboldu değeri 4.600.000$ orta bütçeli bi klub için bence ideal
öle bi futbolcu çıkmadı bende:S
bendede yok sonradan çıkmış olabilir
yaw Saudi arabistan ın milli takım kadrosuna bakın veya arkadaşın dediği gibi sonrada çıkmışda olabilir 22 yaşında
kardeş bende de çıkmadı
Türklerden DLC (Defans sol orta) oyuncu arıyorum...
Önereceğiniz futßolcu var mı
galiba ankaraspor da ramazan tunç bi de ismail güldüren ikisi de muhteşem oynuyorlar kesin dene derim