Aygün yine imzasını kanıtladı.
Printable View
Aygün yine imzasını kanıtladı.
Olm rakıyı herkes götürüyo orjinal bişi lazım.. hadi yardımcı olun çıkacam dışarı şimdi :)
Nargile tabi ki :)
Boğaz Köprüsü maketi :D
Türkiş Kebap :p
Kokoreç götür. Gayet orjinal bi hava yaratır :0:
Ya lisede son senede olmakta ayrı bir sıkıntı he. Ders yapmazsan suçluluk hissediyosun. Ama tamda böle motive olamıyosun derslere falan. Tamda başlamadı okulda dersler. Şimdi 40-50 tane soruyu istekli çözüyorum. Ama adamlar günde 200 soru falan diyo. Ben hayatımda toplasan 400-500 soru çözmedim belkide lise hayatımda :).
Birden yüklenince bunalıyo insan. Neyse ilk seneden gidebilirim umarım bir yere.
Rizede yağmur görülmemiş bir şekilde yağmış. Rizede şuan hayat felç durumda. Tam emin olmamakla birlikte 10 kişi yaşamını yitirmiş. Rabbim yardım etsin. Umarım dahada kötüye gitmez.
okul açıldığından beri toplam 2 saat oturdum pcye vay be helal olsun bana :D
5 tane şehit varmış Siirtte çıkan çatışmada.Yeter da artık!
buralara yazmayalı,uğramayalı baya oldu :)
Ben de senin gibi Aykut :)
Özlettin kendini nerelerdesin ?
Aykut foruma mı yazmış yoksa ben mi yanlış görüyorum ?
F1 2011 oynuyorum.Yarış pistlerinde Türkiye mevcut fakat uyruk kısmında yok.Kıbrıs, Letonya, Litvanya, Luksemburg, Malta alayı var.
Edit: Firmanın yaptığı çok büyük bir hata var.Türkiye mevcut fakat Asya kıtasına girilince görülüyor.
Ben Avrupalıyım :0:
Kıtayla ne alakası var yahu. Bugün israil takımlar, Azerbeycan takımları Avrupa'damı sanki.
Beyler yine içiyorum :D gecenin ilerleyen saatlerinde kafayı bulunca yine buraya büyük ihtimalle dertlerimi döşerim :D fazla kaale almayın mesajlarımı . :D
Arkadaşlar Abdul Kader Keita'nın videosunu arıyorum ama arkasında abdulkadir isimli şarkı çalanı :) Bulan bilen varsa çok sevinirim. O videoyu çok seviyodum ama bulamadım şimdi :D
Beyler kıza mesaj attım bugün biraz sıkıntılıydın hayrola diye. Demez olaydım :D Kızın bir derdi var hakim bile çözemez.tabi ben hallederiz çözeriz arkandayım senin problemin benim problemim dedim ama nasıl çözecem bende bilmiyom.:D Kız inşallah hadi çöz demez.Yoksa tam yandım :D Ne yapayimde çözeyim olayı.Çok karışık durumları var :D Bulaştık bir kere çık şimdi işin içinden :D. Ulan hep zor ve problemli kızlar bana mı denk geliyor yoksa herkes te mi böyle oluyor :D
İyi ki seçmişim arkadaş EA'yı. :P Bilgisayar dersi gibisi yok. :D