Abi Mevzu Felan Varsa Çekinme Tayfayı Toplar Getiririm <3
Printable View
Abi Mevzu Felan Varsa Çekinme Tayfayı Toplar Getiririm <3
Bizde yoktu gençler :D
Beyler Soru-Cevap köşesi fazla aktif değil diye buraya iletiyorum soruyu.
-Football Manager 2011 oynarken 6 ülke seçtim. 3 oynanır 3 izlenir olmak üzere. Bilgisayar Performansı 4 yıldız olarak gözüküyor.Şimdi 17 tane seçtim 3 oynanır 14 izlenir diye yine 4 yıldız performans sizce oyunun akışını engeller mi bu kadar ülke?
Tek ligde açsan bilgisayar performansı değişmez zaten. Oyunun senin bilgisayararının özelliklerine göre yaptığı bir değerlendirme o bildiğim kadarıyla. Arada bir oyun sapıttığında değişir tabi bana da oluyor normalde 5 yıldızken 3 gösteriyor falan :n::n: Performansı etkilemezde oyun hızını etkiler, o geçişler falan uzun sürer normalden artık sana kalmış bişey, beklemek istemiyorsan azalt lig sayısını.
Selam beyler :)
Aleykümselam Kaan.
Nasıl gidiyor hayat :)
Aynen öyle hayatım testlerle geçiyor :)
Forumu bırakmış halin bu mu Kaan :D:D
Kaç ay sonra ilk kez PC'den giriyorum Özgür :)
PC'den, Tel'den falan arada bir uğra zaten senin içinde iyi olur kafan dağılır hep test hep test olmaz. Umarım istediğin yeri kazanırsın. Güzel bi yer kazanda bizde yanına gelelim :n::n:
İnşallah Özgür çalışmak şart ya, bunlar rahat günlerim. Neyse ben kaçıyorum arkadaşlar idmana kendinize iyi bakın.
Güzel özetlenmiş.
http://img836.imageshack.us/img836/7...7205844861.jpg
Selamun Aleyküm uşaklar (:
Bugün Mersin Üni. Merkez kampüsünü gezdik arkadaşlarla ya yok böyle bişey. Bizim Silifke kadar bi yer. Adalet mi bu birader (: Neyse nasip meselesi yapcak bişey yok sağlık olsun (:
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım umarım beni aranıza alırsınız :)
Kendimden bahsetmem gerekirse adım Oğuz soyadım Bayrak 15 yaşındayım beşiktaşlıyım ve Teknik bilişim teknolojileri bölümünde okuyorum.Fm 06da tanıştım fm ile fakat Fm 08'de oyunu tamamen öğrendiğimi söyleyebilirim.Siteyede fm 08 türkçe yaması varken üye olmuştum fakat o hesabın şifresini unutunca bu hesabı açmak zorunda kaldım.Neyse çok uzattım galba :)
Aramıza hoş geldin Oğuz :) Buraya bi giren bir daha çıkamaz. Biz bi girdik 6 yıldır burdayız :D
Bende Cihan bu arada.
Haxball'da sorun var beyler onu yapmaya çalışıyoruz o yüzden online değilim :)
Biraz önce arkadaşla Playstation kafeden çıktık. Hayatımın en iyi geri dönüşünü yaptım. Dakika 83'te 6-2 yenikken 90. dakikada skor 6-6 oldu ve uzatmalarda 7-10 kazandım :D
http://www.yukleresim.com/di-9TNQ.jpg
jardel futbolu bırakmış.
Net gidip duruyor galiba yine genel bir problem var.
İnternet konusu açılmışken, ben 2 gün önce eve bağlattım net ama portları karıştırmışlar santralden. İnternet var ama başkasının portu bana tahsis edildiği için bağlanamıyorum. Dün arıza kaydı verdim ama tık yok hala. Başından bu tarz bi olay geçen varmı acaba?