Kafa dinlemek ve huzur bulmak isteyenlerin yeri oldu artık burası :n: :n: :n:
Printable View
Kafa dinlemek ve huzur bulmak isteyenlerin yeri oldu artık burası :n: :n: :n:
Uyumuş olsaydım bende günaydın derdim neşeli bir şekilde... :D
herkese selam, nasılsınız bakalım..
Selamlar arkadaşlar
ben geldim
ben şahsen iyimm.:D
Çok sinirliyim, şerefsiz herfiler yine yakıyorlar ormanları. Sabah gördüğümde inanamadım, şimdi daha da arttı, tüm İzmir'i dumanlar kapladı. Sanki kış oldu, karardı etraf.
Manisa'da çıkmış 2 farklı yerde yangın, helikopterler, uçaklar denizden su taşıyor. O yakanları yakalayacaksın atacaksın ateşin içine cayır cayır yandıklarını izleyeceksin...
Bence bile bile yapıyorlar sırf arazi olsun diye
Dağdaki araziyi ne yapsınlar yahu, gerçi vardır bir çıkarları yine de... 5 gündür aynı yerde yangın çıkıp duruyor. Hava da rüzgarlı olunca kontrol edilemiyor. Bu dünyada hadi yakalanmazlar da öbür tarafta bunların hesabını nasıl verecekler bilmiyorum?
Organ Mafyası Vardı Şimdi Birde Orman Mafyası Çıktı..
3 köy boşaltılmış, yangın rüzgarın da etkisiyle Bornova'ya doğru ilerliyormuş. 4 günde 5. yangın. Dün çıkan yangının tamamen soğutulması yapılmamış olabilir. Kül yağıyor gökten resmen...
Şerefsizler yaa ne isterki bir insan ormandan...
Merhaba beyler....
günaydın :D:D
4 saatlik kestirmenin ardından sizinleyim
S.a..Yeni uyandım..
Beklerim senden Aygün :D
Olm 4.30'da yattım.4'te kalktım.Ama hala uykum var :D
11.5 saat uyumuşun da ne istiyon? :D Sen beni beğenmiyorsun ayrıca beni engelledin :p :p :zuhaha :D :D
MSN seni beğenmiyo ben değil :D
slm herkese
olm atıl başlama burdada kamikaze diye:D:D:D:D:D
nerdesin lenn gece bülbülleri......
daha var tam 0.00 da gelilrler...:D
ben geldim.Bakalım ortam nasıl.Olmadı daha sıkı takılırız...
Ortam kalabalık oldumu biraz değişik oluyor genelde saçma sapan bir muhabbet dönüyo ortada ciddi şeyler konuşmuyoz yani burda:D:D
Hadi guşlar geç kalmayın...:D
Selam millet napıonus