Şemsi o zaman 2.torbadan kuraya gireceksin kardeşim...:)
2.torba: Yasemin Ergene,Makbule,Petek Dünçöz,Hülya Avşar,Sezin Erbil
Bunlardan oluşuyo Şemsi:)
Printable View
Şemsi o zaman 2.torbadan kuraya gireceksin kardeşim...:)
2.torba: Yasemin Ergene,Makbule,Petek Dünçöz,Hülya Avşar,Sezin Erbil
Bunlardan oluşuyo Şemsi:)
Her şey para mı abi?:D
Bu devirde öyle be şemsicim:D
sen halaa guşluğa yazmıyor musun.. :D
bi süredir yoktum haberim yokta ondan soruyorum..
tek mesajım yok o kuşluk denicek yerde işte irade sahibi bir kişilik :D
Selamlar bende cafeye geldim :D :D
bende geldim :D:D
Artık yeni moda C@fe oldu ne güzel bu günleride gördüm hadi beyler C@fe'ye bir mesajda siz yazın. :) :)
Kampanya başlatalım bence :p :p :D HAYDİ TURKSPORTAL CAFE YE :p
benliğini, geldiğin yeri unutma Serhat, sen guşlukta varoldun bırak bu sadece kafeciyim muhabbetlerini, dön geri mekanına.. :DQuote:
Originally Posted by nekop
AAAA Nart olmaz. Kontratı kabul etti bi kere :p
ne kontratı abi, bide Serhat'a kendisini kafeye bağlayan bi kontrat mı imzalattınız.. :D
Çaktırma. Şu an gizli tutuyoruz :D :D Bi tek sana söyledim :p
sayfa atlatalımda kimse görmesim o zaman.. :D
Bencede. :D :D :D
yalnız şöyle bişey dikkatimi çekti, bu antlaşmadan Serhat'ın da haberi yok herhalde.. :roll: :D
AAA Vardır mutlaka :D :D Görmedinmi yazıları. Guşluğu falan unuttu. :)Quote:
Originally Posted by nart_susruko
unuttuğu falan yokya, o da hasretlik aslında guşluğa..
özür bekliyor sadece.. :D
Hasret falan değil ya :D Artık cafe ci o :p
Cafe out arkadaşlar ne bu böyle en büyük guşluk!!
bütün guşlar toplandık 2 saatimiz kaldı ben buraya uğramam herkesi guşluğa bekliyorum
Paran varsa mutlusun..
Biz adamı transfer edelim dedik gittin en büyük guşluk dedin. Pes vallahi :p En büyük CAFE :D :D
kafe out canım ona bişey dediğimiz yok biz sadece kafeyi muasır medeniyetler seviyesinde yapıp guşluğa denk yapmaya çalışıyoruz ama çok zor görünüyor.. :n:
Guşlukçular ölmez guşluk bölünmez :D cafe dışarı yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bak bak bak bak. Siz kimin kafesinde kimin kafesine laf atıyosunuz :D :D :D :n: Ne o öyle yuhh falan :D
guşluğa hasret kaldım vallahi ama bugünde 3-4 günde yokum.. biraz kafede takılayım dedim bende yoksa tabiiki forza guşluk ölümüne guşluk.. :D
Geldim ve gidiyorum.
Ya guşlukta takılıyonuz sonra akşama kadar uyuyosunuz. :D Gününüz gidiyo. Biz ise sağlıklı insanlarız. Ne zaman yattığımız ne zaman kalktığımız bellidir :p
guşluğu satanı bizde satarız bundan sonra cafeye giren guşlukçuları guşluğa almam :D
Guşluk neymiş be. Burda biz gece konuşuruz :D :D Siz guşluğunuzda sabah konuşabiliyomusunuz he? :p
ikisini birden idare ediyorum ben abi, almam filan demeyim öyle.. ama illa birini tercih et diyecekseniz tabiiki guşluk.. :D
abi neden söyledin yaw kontrat imzaladıgımı neyse söyledigine göre kontratın ayrıntılarını söylim her mesaj bari 10 rep alıyorum her sayfa başı 20 rep alıyorum her 10 mesaj başı 50 her 100 sayfa için 100 rep nasıl anlaşma :D
fedakarlık diyelim be biz buna..Quote:
Originally Posted by LaKe
gece zabahlara kadar muhabbet ediyoruz, forumun bekçiliğini yapıyoruz sonra bir dahaki guşluk vaktine kadar hasretle bekliyoruz.. :D
Duy Burak abicim duy :D :DQuote:
Yahu ben kontrat dedim alt tarafı sen naptın. Bare imzalama bedeli 20 rap aldığını söyleseydinde tam olsaydı :mad:Quote:
Beyler baktım bi ben eksiğim bende geldim.Merhaba...
Beyler Host Firması kuruyorum ben kaçıncı torbadan girerim...
yazının devamınıda alalım lütfen.. :DQuote:
Originally Posted by LaKe
ben nart ı bilirim cafeye girme guşluğa gel desem gelir :D
Quote:
Hatlar karışmış :D Alamıyoruz
zararına satış gibi bişey olmuş abi bu, guşluktan dışlanan bi futbolcuya aman üyeye bu kadar ücret aman rep ödenir mi.. :n:Quote:
Aygün banada ayarla lan bi tane :zuhaha