kamu hattından bahseder misin biraz ne gibi avantajları var bide kaç gayem:D
Printable View
kamu hattından bahseder misin biraz ne gibi avantajları var bide kaç gayem:D
Ben 3-4 yıldır Avea kullanıyorum. Geçen sene ise Taraftar Tarifesi'ne geçtim. Taraftar hattı kullananlar ile sınırsız konuşuyorsunuz. Eğer kız arkadaşınız flan varsa ya da çevrenizde sık görüştüğünüz kişiler varsa çok avantajlı oluyor. Ayrıca da her yöne 150 dakika ve 150 SMS veriyor. 15 liramıydı neydi aylık. Ben bide sınırsız SMS yaptırıyorum. 25-27 lira o civara geliyor aylık. Tavsiye ederim.
2 yıldır kullanıyorum. Avea'lılarla ayda 3000 dk. konuşmak bedava,diğer hatlara 600 küsür dk. (tam hatırlayamıyorum) konuşabilirsiniz. 600 küsür SMS+100 MB internet ayda. 29 TL. Gayet kullanışlı bana göre. Zaten hiçbir zaman 3000+600 dk.'yı aşmadığım için sabit 29 TL ödüyorum,tavsiye ederim.
Bu arada Görkem Abi sende KartalCell'i anlatır mısın nasıl merak ettim ? :)
güzelmiş aslında geçsem iyi olacak vodofonun şeyi kuruttu beni kamusu:D
İşte bahsettiğim gibi. Ben 1 yıldır kullanıyorum. Kontörlüden faturalıya geçtim sırf bu tarife için. Her ay 27 lira ödeyebilirim diyorsanız bence geçin. Hele ki bir de çevrenizde bu tarifeden çok varsa işiniz iş. Doya doya konuşun. Tabi şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum. Belki değişmiştir ama bir araştırın derim. Eğer SMS çok atmam, 15 liralık bana yeter diyorsanız sizin için daha iyi. Ha bir de küçük bilgi, taraftar tarifesine geçtiğinizde bütün taraftar tarifelileri arayabiliyorsunuz. Yani Kartalcell'den Fenercell'i de bedava arıyorsunuz. Sıkıntı yok o konuda. Ben çok memnunum.
O da güzelmiş yahu,bi bakayım :)
Denizli bembeyaz,1 gün tatildi burada okullar yarına da yoğun kar yağışlı geçiyor hayırlısı. :D
afyonda yarın da tatil hadi bakalım memleketeki sıpalar yaşadı:D
Ben de GSCell kullanıyorum. :)
16 tl fatura ödüyorum. Gayette yetiyor. 150 sms, 150 dk. her yöne. taraftarcell arasında ücretssiz. :)
Var mı uyumayan :(
Tam yazarken sağ aşağıda "Düşük pil" uyarısı çıktı. 4-5 dk sonra da "Kritik pil" uyarısı çıkar ve ben gider ...
Biz Ne Zaman Uyuduk Cihan Çavuş :(
İyi Geceler...
Yok bozuk değildide içerki odadaydı. Bende o mesajı yazarken yataktaydım. Gidip almaya üşendim :D
O değil de son birkaç gündür ciddi şekilde Sütlü çay'a sardım. Nefis.
Noldu bu foruma dünden beri :[
Aranızda hiç scarface oynayan varmı? Oyunu nereden kaydediyoruz?
Lefter Küçükandonyadis vefat etmiş . Nur içinde yat unutulmayacaksın ! :(
Sen öyle adlediyorsan özgürsün Aygüncüğüm.
Aşk güzel şey, boş ver isteyen istediğini söylesin.:)
Yaptıklarım yüzünden kimin beni nasıl yaftaladığı umrumda değil açıkçası Aygün. :)
Evdeki Beşiktaş formalarımın yanında bir de Galatasaray formam var. Giyip dolanırım da dışarılarda hiç sorun değil. :) Evet Beşiktaşlıyım ama bunları yaparak bir şey kaybetmiyorum. Aksine kazançlarım oluyor. :)
Senin daha beter olduğunu tahmin edebiliyorum zaten. :n:
Bak Seko bile yola gelmiş. :D