Ahmet abi futbol yazarlığı gitmiş bakıyorum :D
Printable View
Ahmet abi futbol yazarlığı gitmiş bakıyorum :D
Canım sıkıldı. Hadi konuşalım :icon_biggrin:
Finaller daha bitmedi ne konuşması :(
Hadi canım. Sömestir bitti ne finalleri :icon_biggrin:
Ayrıca burası seni eğlendirme bölümü değil. Kusura bakma ama sen canın sıkılınca muhabbet edilmez. Muhabbet varsa gelir katılırsın yoksa çeker gidersin. Şşşş ağrool.
Aga şu profil resmini değiştirsene artık ya gözümüz acıdı burada :D
Cidden çok mu rahatsız ediyor yahu :D
Bıktık be. :D Sabri'yi koy bunu koyma razıyım. :n:
Yanar dönerli avatar işte neyini sevmediniz :D
Giriş puanı fazla yüksek değil. Gel oku :D
Avatarımı değiştirmek üzereyim. Ama 1 kişi değiştirme derse değiştirmem. Haydi o 1 kişi. Çık göster kendini :D
Ben vazgeçtim değiştirme :D
Benim gözümü yormuyor.:icon_smile:
Tam da ilginç ilginç avatarlar bulmuştum :D Neyse başka bahara :D
En güzel benimki. Bak mis gibi kuru soğan :icon_biggrin:
Forumda vampir var heralde ama haberimiz yok :D
Ne olur ne olmaz. Birimiz koymalıydı. :icon_biggrin: Aslında yanına bir de sarımsak koymak lazım...
Yahu 11.sınıfım.Seneye malum YGS-LYS var.Bu 15 tatilde biraz işin ucundan tutayım artık ilk dönem eksiklerimi kapatayım yazında YGS çalışırım diyordum.Fakat 3 günde bütün motivasyonum kayboldu.Yok mu bi yolu yordamı ders çalışmaktan zevk almanın.Ders çalışmam lazım, çalışmıyorum ; ders çalışmam gerektiğinden bişey yapmıyorum süreç sürekli böyle devam ediyor.
İlerleyen günlerde de bunu koyarsın
http://img718.imageshack.us/img718/4...nizsalatas.jpg
Sözel derslerde çok çok iyiyim.7000 kişi arasından 4. oldum TS puanında.Fakat Matematik ve Geometri çalışırken çok sıkılıyorum.Yapıyorum fakat orta seviyede.Çok çalışmadan en azından 50 Mat-Geo sorusundan 30 tanesini rahat yapıyorum.Fakat bir üst kademeye çıkmak için çalışmam lazım.Ben onu yapamıyorum.Ders çalışırken zevk alabilen biri varsa paylaşsın görüşlerini :D.
Ders çalışırken zevk almak mı ? :icon_biggrin:
Valla ben üniversitede olduğum için zevk alarak çalışabiliyorum (Bazı derslerde). Çünkü hem ileride işime yarayacak bilgileri öğreniyorum hemde sevdiğim birşeyi öğreniyorum. Ama ÖSS konularına bu açıyla bakılması zor :)
Ders çalışmak kaçınızlmazsa zevk almaya bakacaksın gerçi bu laf böyle değildi ama:D
ya senin ne istediğine bağlı olay hangi bölümü istiyosan o bölüme uygun netlere ulaşacak seviyeye kendini hazırlaman lazım aslında fena değil onu kırka çıkarırsan yemede yanında yat:D