Tam Chelsea'yi yendim diye seviniyodum ki 90+2'de Mikel 35 metreden frikikten taktı, demoralize oldum, kahroldum.
Printable View
Tam Chelsea'yi yendim diye seviniyodum ki 90+2'de Mikel 35 metreden frikikten taktı, demoralize oldum, kahroldum.
Deplasmanda MANU'yu 1-0 yendim içerde Sivensa ile 0-0 berabere kaldım. #NUFC
Şurda bir gergin ortam çıkmak üzere,kalp atışları hızlandı siz FM diyosunuz gidin başka yere olm :D
Burası FM forumu panpişim sen git lan :zuhaha
Valla ya bizene kardeşim sizin skorlarınızdan. Gidin kariyer açın oraya yazın. Şurda isyancı güçlerle çatışmanın eşiğindeyiz zaten :4:
Sımayıl müthiş.
Cihan Milleti Galyana Getirip Ceza Grubuna Alma, Amacın Ne ? Komisyon mu Alıyorsun Nedir ? :icon_twisted:
Evet beyler reyting artıyor biraz daha inandırıcı oynayın.
Quote:
Konuyu Toplam 15 üye okuyor. (14 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Nedvedmania, A.FaruK, BaFraLı, BaGa TaRKaN, cenker07, eng1n, FoRZa SKiNCLuB_I9o3, GeNç KaRTaL, Homer J.S, Night_Mare17, Ralf, RaSenGan, Spy.94, ToRoSKaPLaNı
Gereksiz içerik ha :) Yok yahu daha hiç bişey yazmıyorum. Ama yazdığım gereksiz olan şey geçerli o kanı %100 doğru. Birde burası bir kafe. Tam olarak içeriği ney acaba ona göre yorum yapalım o zaman ? Yapmayın Allah aşkına çok itici oluyorsunuz. Son aylarda toplasanız 50 tane mesaj yazmamışımdır bir mesajmda saçmaca kararlar.
Mosmor oldun vego :0:
Yarım saattir aralıksız dinliyorum çok güzel beybi.
[YOUTUBE="VSbSrmGsiuw"]VSbSrmGsiuw[/YOUTUBE]
Birisi Cihan'ı Durdursun O Sizi Durdurmadan
Şhhh Cihanın sorunu avatarı.Fazla baka baka ekran kartı yanmış :director::schaf:
Yöneticilerden muhalif güçlere geçen olacak mı acaba? Merakla izliyorum.