Haftaya kadar yumuşasa biraz havalar. Benim tatilim bitiyor haftaya çok zor oluyor kar falan. Her sene benim memlekete tatile gelişime denk geliyor bu kar kıyamet.
Printable View
Haftaya kadar yumuşasa biraz havalar. Benim tatilim bitiyor haftaya çok zor oluyor kar falan. Her sene benim memlekete tatile gelişime denk geliyor bu kar kıyamet.
Pazartesi tekrar geri geliyor diyorlar kar ama adı üstünde hava tahmini. :)
Ankara'da yaklaşık 20 gündür kar var ve hala erimedi.Salı günü karla karışık yağmur bekleniyor.Çarşamba yine kar var :n:
Gelsin gelsin :D
Bugün hayatımda ilk kez kan verdim vermez olaydım feleğim şaştı çok fena bir şey :D
Bana da 3 gündür Kızılay'dan mesaj gelip duruyor. Kar sebebiyle bağışlarda düşüş var sizi kan bağışı için bekliyoruz diye. Gidip vereceğim bende ama ne zamandır üşengeçlik işte.
Senden nasıl kan aldılar 50 kilo bile değilsin Aygün.
Sanırsam tahlil için kan vermiş :n:
mersine 27 yıldır kar yağmıyormuş, karı özledim ya
Ya Aygün işte ne takılıyorsunuz :n:
Niye Aygün oltamı gardaş ?
bizim cezalardan ses seda yok mu :D
Selam.... Acemilik faslını bitirdim. Antalya'ya bugün itibari ile veda ettim. Sıra İstanbul-Eminönün'ü halletmeye geldi. Yalnız Antalya öyle böyle değil acayip soğuktu. Ellerim felan tüm çatladı. Şansımıza son 30 yılın en soğuk kışını yaşadık. 1 Hafta kadarcık kafamı dinlemeye geldim :n:
Oooo hoşgeldin Sait abi :)
Hoşbulduk kardeşim :)
Nasıl geçti acemilik :n:
Hadi gözün aydın aga, ama Ankara da çok farklı değil ben böyle soğuk görmedim :)
Usta birliği ne kadar sürecek peki abi ?
Anayasa Değişikliği Paketi'nin İçeriği Açıklandı: Yargıda Tüm Yetki STV'nin "Gereği Düşünüldü" Programına Devrediliyor
Zaytung :n:
Aga o gün sabah 8de gölbaşına gittim -18 diyordu Umut Bulut gibi kulağımı kaybedecektim :)
Off bi hıçkırık tuttu geçmiyor :D