Bu Balotelli ne sacma isler yapiyor.Di Nataleyide almadi te Allahim ya.
Printable View
Bu Balotelli ne sacma isler yapiyor.Di Nataleyide almadi te Allahim ya.
Balotelli eğer yarı finale çıkarılırsa kesinlikle yedek olmalı. İtalya'nın bu inadına rağmen maç buralara geldi.
Ve yarı finalsti penaltı atışları belirleyecek.
Diamanti orta açayım dedi direkten döndü şanssız adam ama Cassano'dan çok şey kattı ben kızmıştım hocaya ama doğru iş yaptı...Tek hatası Balotelli'yi oyunda tutması oldu...Ömer Üründül reyizin de dediği gibi aldığı her topta şut çekiyor :D İtalya her anlamda ezdi elenirse üzülürüm...
Balotelli bide penaltı kaçırırsa görevini tam anlamıyla tamamlamış olacak. :D
Zar zor olsada attı. :D
Maçı yorumlayan kim arkadaşlar?
balotelli reyiz ve arkadaşlarının tur atlamasını istiyorum
ve reis geliyor :)
Vay Montolivoo. :D
Dalga geçti Pirlo. :D
İtalya gidici gözüküyor :D
Pirlo ne yaptı arkadaş. :)
Bu arada maçı yorumlayan kim yahu. :)
Pirlodanda o beklenirdi :)
Young kaçırdıı.
Pirlo o nasil bir goldur ya.
Pirlo imzasını attı. Hadi İtalya, Montolivo için alın be maçı..
buffon buffon buffon hadi italyaaaa
Yuh artık Buffon. :D Adam tuttu topu ya. :n:
diamantiiiiiiiiiiiiiiii italya yarı finaldeeeeee
ve italya yarı finalde helal olsun :)
ingilizler için kavuşmak başka bahara kaldı
İngilizler neye üzülüyor acaba ? Buraya kadar getirdiklerine dua etsinler.
Ashley'ler bitirdi İngilizleri :D
Helal sana Buffon. Adamsın :)
Pirlo topa gelirken, kardeşime panenka geliyor dedim. Yemez dedi. Adam resmen dalgasını geçti, zaten o golden sonra tur gitseydi yazık olurdu. Şimdi Almanya - İtalya eşleşiyor, keşke İspanya - İtalya olsaydı da bu sefer yenseydi İtalya.
Hart şaşırtmaya çalıştı hep ama en güzel cevabı Pirlo'dan aldı :D Young çok belli etti kaçıracağını la insan gibi vur şu topa çok belli ediyosun :D Montolivo en çok sevinenlerden oldu adam 120 dakika müthiş oynadı bi penaltı kaçırdı harbi elenseler tüm suçlu o alacaktı iyi oldu hayırlısıyla şampiyon İtalya olacak !
Maçı gerçekten hakeden kazandı. Baloteli bu kadar kaçırmasaydı iyiydi de olsun kazandılar yinede :D
Pirlo için kupayı İtalya alsın.Çok çok büyük oyuncu.İspanya-İtalya finali olsunda İtalya Pirlo'nun önderliğinde kupayı kaldırsın.Bu turnuva için en büyük temennim bu.
Ohhh be İngilizlerden kurtulduk. :)
Nihayet zevkli bir maç izleyebildik.İtalyanlar baştan sona hak etti.Bende üzülürdüm elenselerdi.
Pirlo'yada ayrı parantez açmak lazım.Gerideyken o soğukkanlılıkla böyle penaltı atmak yürek ister.
Anketimize göre Almanya İspanya İtalya Hollanda çıkmış son dört adayı olarak.4te3. :D