14 milyon euro büyük para . riskli bir transfer bana göre.
Printable View
14 milyon euro büyük para . riskli bir transfer bana göre.
şu anda dünyanın en iyisi o.Cech'ten casillas'tan kesinlikle üstün buffon. Eski kalecilerden zoff, sheimachel'ı izleyebilme imkanım olmadıgı icin dünyanın en iyisi buffon diyemeyecem..
Çok para hiçbir defans adamına o kadar para verilmez...
Yav bu adamların gördüğünü biz niye göremiyoruz.Ben bu adamı canlı 2 kere izledim o futbol oynamıyor adam biçiyor.O masum surat ifadesinin altında resmen bir canavar yatıyor.Ben olsam bu adamı hayatta oynatmam...
Ivanovice verilir! Bu adam Juventusda süper form tutacak, sonrada dünya yildizi olacak :)
Çok ilginç bir karar:)
Kaynağa bak, yorumunu yap. :D
Lugano iyi oynuyor arkadaşlar çamur atmayın.
14 milyon Euro.Sağlam para.Juve bu parayı verdiğine göre iyi bir oyuncudur kesin.
Yani kaynağa bakınca inanasım gelmiyor ama İtalyan kulüplerin bu adamın peşinde olduğu herkes tarafından biliniyor.
bence de fazla bir para en azından o paraya daha iyi birini alabilirlerdi
Luganoyu çekemeyenler olabilir ama gerçekler ortada 2 seneye kalmaz italya liginde izleriz onu
Lugano'dan çok çok iyi defans oyuncuları var Dünya'da..Ayrıca kaynaktan inanasım gelmiyo.
Artık büyük takımlarda izleyince inanırız.Bencede çok iyi bir stoper
San Siro yazdığı için Milan taraftarları sandım çünkü inter stadın ismini Guiseppe Meazza olarak kabul eder.
Sonuçta olayı o tribüne gelen taraftar çıkarıyosa bence mantıklı bir karar.
Ama yarın o taraftarların stadın başka bölümünde olay çıkarmayacaklarını kim garanti edebilir?
Bu yüzden saçma bir karar.:D
İtalya’nın en önemli golcülerinden Cristiano Lucarelli, teklif gelmesi halinde eski takımı Livorno’ya dönebileceğini söyledi
İtalya’nın dün akşam Güney Afrika ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçta iki gol birden atan oyuncu, yaz aylarında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’e transfer olmuştu.
Haberlere göre Lucarelli şimdiden evini özlemiş ve İtalya’ya dönmenin yollarını arıyor. Eğer teklif gelirse Livorno’ya dönebilirim dediği iddia edilen oyuncu, Milan’dan gelen tekliflere ise hayır diyeceğini açıkladı.
Deneyimli golcü, “Milan’a gitmeyi düşünmüyorum. Sezon sonuna kadar Ukrayna’da kalacağım, ardından neler olacağına bakacağız. İngliz ligini de seviyorum ancak önceliğim İtalya olacak,” diye konuştu.
Lucarelli, Livorno formasıyla çıktığı 146 maçta 92 gol kaydetmişti.
Müthis biri bu Lucarelli,gün gectikce ona olan hayranligim artiyor.Okadar dev kulüp varken asigi oldugu Livornoya,yuvasina geri dönmek istemesi müthis birsey.
Kendisi bir anlık kızgınlıkla livorno'dan ayrılmıştı . Taraftarın barışma çağrısına rağmen gitmişti Shakhtar'a . Zaten shakhtar'dan başka bi yere gitmezdi , çünkü eski sovyetler oluyo ukrayna ve lucescu'da eski sovyet ülkelerinden romanya'dan bir isim . Birbirlerini tamamlıyolardı ama yuvasını özlemiş anlaşılan .
Lucarelli livorno'nun durumuna üzülüyo olsa gerek . Geri dönmek istiyor. Dönerse görkemli bir kutlama yapar livorno taraftarı no:99'a.
Roma-Napoli 4-4
skoru gibi bir maç oldu.
NapoLi müthiş oynuyor.Hamsik,Lavezzi ve gargano harika adamLar.Son zamanLarda izLediğim en iyi maçLardı.NapoLi bu sezon çok can yakmaya devam edicek.
maçı kaçıran herkese yazık oldu.bir daha seri a da böyle maçı zor bulurlar.
başta lavezzi olmak üzere hamsik gargano zalayeta blasi gibi yıldızlar napolide kendini kanıtlamak istiyorlar.ligin sonunda napoliyi üst sıralarda görebiliriz.ligin ilk haftasından beri her maç süper oynuyorlar.
Bugün hayatımda izlediğim en iyi seri a maçlarından biri oynandı Roma-Napoli mücadelesinde 2 takımda geyet hoş futbol oynadı izleyenler sanki italya ligi değilde ispanya ligi maçı zannedebilirler:) Lavezzi ve Hamsik müthişti...