Bütün turnuvada kazandığım paraları bir maç ile verdim, İtalya beni feci yaktın...
İspanya'dan ise böyle bir fark beklemezdim. Puyol ve Villa olsa ne olurdu çok merak ediyorum.
Printable View
Bütün turnuvada kazandığım paraları bir maç ile verdim, İtalya beni feci yaktın...
İspanya'dan ise böyle bir fark beklemezdim. Puyol ve Villa olsa ne olurdu çok merak ediyorum.
o güiza,baros o ortalamaları yapar dediğiniz ingiltere'de aynı performansı göstersinler de görelim.
Sen heralde Baros'u sadece Türkiye'de oynadı sanıyorsun veya sen Baros Türkiye'ye transfer olduğunda doğdun... (Bu arada Baros'u hiç sevmem sadece söylediğim sözün arkasında olduğum için savunuyorum BJK taraftarıyım.) Git önce performanslarını karşılaştır, fiyat değerlerini karşılaştır ve takım performanslarını karşılaştır.
Finale yakışmayan sıkıcı bir maçtı 70.dakikaya kadar devamını izlemedim 2014 Dünya Kupası hazırlık maçlarında İspanya ile oynamamızı istiyorum.Açıkçası paslaşmalarını engelleyen takım İspanyayı ezer.
Torresi çok severim ama kalitesini yansıtamayan bir oyuncu bu yüzden hayal kırıklığı oluyor.
Drogba ile Torres'i karşılaştırmak hata olur.Drogba gol atmasada takımı ayakta tutan bir güçtü, Torres'ten bu sene patlama bekliyorum ama şuana dek kalitesini yansıtamadı.
Bende Kaka hayranıyım ama bitti artık bunu kabul etmek gerek yani :)
Her neyse İspanyayı'da tebrik edemedim.Tebrikler İspanya :icon_biggrin:
ben hala kupa portekizin olmalıydı diyorum ama baya geç kaldım sanırım bunun için :D
o penaltı kaçar mı be
inan bana sen yokken ben vardım :)
2002 - 2005 - Liverpool - 68 maç - 19 gol =0,27
2005 - 2007 - Aston Villa - 42 maç - 9 gol = 0,21
2007 - 2008 - Lyon - 24 maç - 7 gol = 0,29
2008 - Portsmouth - 12 maç - 0 gol = 0
2008 - Galatasaray - 88 maç - 48 gol = 0,45
234 maç - 83 gol = 0,35
şimdi bu istatiklerden yola çıkarak;
2001 - 2007 - A.Madrid - 214 maç - 82 gol = 0,38
2007 - 2011 - Liverpool - 102 maç - 65 gol = 0,63
2011 - Chelsea - 42 maç - 9 gol = 0,21
358 maç - 156 gol = 0,43
Başarısız bir Portsmouth kariyer ve sizin Torres'e de başarısız dediğiniz aynı istatistiklerle olan bir Aston Villa kariyeri.Toplamda 6 senede 4 takımda atamadığı golü 4 sene de Galatasaray'da atarak kurtaran bir oyuncu.Torres'in daha Chelsea ile oynayacağı seneler var ama Baros bundan sonra sanmıyorum bir İngiliz takımı.
Fiyat kalite farkı yok,eğer Baros o sakatlığı yaşamasa Torres'in her zaman bir alt değerinde olacak bir oyuncuydu.O zamanlar Torres,A.Madrid'de iken Baros,Liverpool'daydı.Baros'un geçmişi her zaman iyidir zaten şimdi karşılaştım geldim.
Evet doğrudur ben yokken senin olman o yüzdenmi Baros'ta bi İngiltere'de aynı performansı göstersin görelim dedin?
Bende kimle futbol tartışıyorum :) Farkındaysan yüzdelerden Torres'te Liverpool'daki ortalamasıyla kurtarmış istatistiği. Tartıştığımız adamların değeri Torres 50M€ iken Baros 5M€ bile etmeyecek biri fiyat performans ve arkasında oynayan adamlarla verdiği performans açısından değerlendirirsek onlara hiç girme bence. Chelsea'de bu adam Mata, Lampard, Sturridge gibi daha nice saymadığım adamların önünde oynadı. Doğru Torres'in adı yazılı formasının ölüsü 1 adım önde Şimdide Baros GS'de iken Torres Chelsea'de.
Ben yokken olan şahıs bu arada bilgiler yanlış ben senin wikiden alıp efelendiğin bilgilere tokum eksik var orda.. :)
Hadi kal sağlıcakla.
Doğrusunu sen getir yine tartışalım.Baros'da aynı adamların önünde oynadı Liverpool'da oynarken.Ha bi ara haber ederim sana kiminle tartıştığını sorun yok.Baros'da o zamanlar aynı fiyattaydı ama sakatlık kendisini bitirdi tutunamadı.Ha senden önce varım ha senden önce yokum o bişeyi değiştirmez .
İyi geceler.
Beyler sakin olun.Kişisel meseleri burada tartışmayın, Baros ve Torres ile başladınız birbirinize geçtiniz.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...77812500_n.jpg
koymasaydim ayip olurdu :D
Maşallah :D
Balotelli'nin patatesliği var biraz eyvallah ama Seedorf abartmış olayı :)
Seedorf halis mulüs Antep Baklavası gibi maşallah :n: