Yapma bunuu yapma bunu :uzgun:
Printable View
Hastalığımın üstüne ek yük bindi :D
hazır mısınız gençler soğuk hava dalgası geliyomuş tekrar
Dalga denizde olur.
aygün ay lav yu gülüm :D
Dalganın her türlüsü olur.
Bkz:Ses dalgası,deniz dalgası,sıcak hava dalgası,soğuk hava dalgası
Aynştayn was here.
Dalga, bir fizik terimi olarak, uzay veya uzayzamanda yayılan ve sıklıkla enerjinin taşınmasına yol açan titreşime verilen isimdir.
Aslında bildiğim bir şey yok vikipedi den baktım.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Dalga
İyi Saatlerde Olan Gençler Varmıdır Şuanda ?
Arkadaşlar bana avea genç tarife için bir tane 25 yaş altı tc kimlik numarası lazım.Avea genç tarifeye kaydolmamış ve kaydolmayı düşünmeyen 25 yaş altı bir hayırsever arkadaş var mıdır? Varsa özelden görüşelim.:)
Geçen dönemin son dersi Fizik hocası dönem ödevi niteliğinde ödev vermiş. Benim dün haberim oldu yarın teslim edilecek. Bugün sabahlıyacağız artık.
Benim msn adresim banlanmış yahu.. ne mail adresime girebiliyorum ne de msn'e.. Sanki bişi de yapmadık 10 gündür girmiyodum gezideyken, bi anda ulaşılamıyo adresime, doğrulama yapıyorum olmuyo.. Çok sinirim bozuldu.. msn umrumda değil de bütün önemli mailler oraya geliyodu..
Msn adresinin banlandığını ilk kez duyuyorum (:
Banlanma demek yerine aslında donduruldu lafı daha doğru olur sanırım..
CSKA yı yenen gsyi tebrik ediyorum helal olsun büyük iş başardılar
Dik oturun beyler. Kamburunuz çıkacak.
Of beyler of :( Ne güzel şu anda istanbulda olacaktım. Ama yoğun kar yağışı sebebiyle uçak iptal oldu :(
Oh canıma değsin :schaf:
kar yok buz yok çok mutluyum burda buzdan nefret ediyorum çok mmşükür hiçbiri yok burda
Bugün (resmi olarak dün) ehliyet sınavına girdim. Umarım ilk ve son ehliyet sınavım olur .)
günaydın gençler pazarı şerifleriniz hayrolsun :)
Herkese günaydınlar...
Tatilin son gününden herkese günaydınlar
Yüz yılın mahkemesine sayılı saatler kaldı
Artık cezaları bitirsek :D:D
Hakikaten yahu olsa da bitse artık şu mahkeme. Sonuçlansa da herkes rahatlasa.
oho daha trt spikerleri iddianameyi okuyacak sırf okunması baya sürer:D
Cuma gününe kadar iddaname okunacak ondan sonra savunmalar yarın görürmüyüz acaba başkanı
başkan şuan zaten orda sevkedildi çoktan silivriye :)
Sevgililer günü amacına ulaştı sanırım.Son 2 günde rekor kırılmış ve 800 mılyon liralık kredi kartı harcaması olmus buna ekle birde peşin alımları.Tam anlamıyla sevgililer günü çılgınlığı yaşanıyor.:)