merhaba hemşo okul yok mu :D
Printable View
merhaba hemşo okul yok mu :D
okuldayım da hastayım fena şekilde :)
Ben de hastayım gitmedim okula :uzgun:
aygünün admin olacağına dair duyumlar aldım piyasada öyle bir şey yok dimi :D
Ankara'da bulunduğum sürede şifayı kapmışım ben de. Yaklaşık 1 haftadır hastayım. Bugün yine Ankara'ya gideceğim. Ölmesek bari oralarda.
ben şifayı kapmadım da hapı yuttuğumu söyleyen çok.
hani bi 10 liram vardı ya bugün ayakkabılığın orda 20 lira buldum ya biri kapının altından attı yada ben düşürdüm ama artık çok zenginim 30 liram var koskoca 30 lira :D:D:D
10 liram var diyeli 1 hafta oldu yahu. 1 haftadır harcamadın mı o parayı?
harcamadım :D yemek işini okuldan hallediyorum ay başında yüklemiştim başka türlü de bi haramam olmadı :D
vay arkadaş millet böyle zengin oluyor demek. net söylüyorum o para bana batardı. illa ki harcardım onu.
ya aslında ufak tefek harcadım ama her harcadığımda bi pantolonun bi cebinde muhakkak bi bozuk para buldum artık keramet mi mucize mi bereket mi ne derseniz diyin 10 lira hala duruyo :D
En yakın arkadaşımın babası vefat etti ve sabah Çarşamba'ya gidip geldik moralimiz bozuk.
Başınız sağ olsun Murat. Allah rahmet eylesin amcamıza da.
Allah rahmet eylesin. Allah kimseye yaşatmasın o tür acıları diyoruz ama hayat işte, maalesef...
O acıları yaşamamak mümkün değil işte abi. Ölmemek için doğmamak gerekiyor. Doğunca da malum sonu ölüm. Allah inançlı bir şekilde, elden ayaktan düşüp kimseye muhtaç etmeden ölmeyi nasip etsin.
Başınız sağolsun Murat.
Çok sağolun arkadaşlar...
Dostlar sağolsun.
Valla geçen İzmir'e gidiyorum kızın biri yanaştı Ankara'ya bilet alacak adam yollar kapalı seferler iptal dedi. Vayy anasını dedim ya. Bide geçen bizim şirketle çalışan başka bir şirketin aracı Afyon'da kara saplanmış kalmış 2 gün gecikmeli gelmişti. Hakkaten bozdu bu sene hava.
hava bozmadı gençler hava normale döndü babalarınız anlatmıyor mu kardan tüneller kazarmışlar nisanın 15ine kadar falan hava ısınmazmış :)
Artık Isındı Isındı, Biraz Vücudumuz Isındı :D
anladık ısındı abi :D
Oturmaya mı Geldik Beyler ?
Gecenin Bu Saatinde Üzerimizdeki Durgunluğumuzu Atalım ;)
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=lqPWqiGJtaQ"]Oturmayalım Beyler...![/YOUTUBE]
Yok abi hareket yok buralarda yaa :D Şarkıyı da hatrına dinledim ama o ayrı :D
İyi geceler,Türksportal ailesi :)