Böyle adamları bulup Türkiye'ye getirsek ya. ;)
Printable View
Böyle adamları bulup Türkiye'ye getirsek ya. ;)
Grafik yükleyemeyince çok sıkıcı bu oyun ya. Bir cacheyi silemedim bu makinede. :/
pm den msn atar mısın yardımcı olayım sana
Arsenal - Newcastle maçı var sıkılanlar koşsun hadi :n:
Selamlar, sizden bir isteğim olacak kısa ve öz, babam için bir Fatiha sadece.
Şimdiden teşekkürler...
Başın sağolsun Ekincan.
Bu aralar içimde beliren birşey var,her ne kadar görmüş olmasamda doğduğum yer olan Sakarya çok ilgimi çekiyor :icon_biggrin: Yakındada gitmeyi düşünüyorum akrabalara ancak ben doğduktan sonra geri gelmişiz ve hiç göremedim :(
Hatta sorduklarında bile bilmediğimden nedense İstanbulluyum derim,ancak doğum yerim Sakarya ve bu aralar fazlaca ilgimi çekiyor :icon_biggrin:
Bu gizli gerçeğide açıklamış oldum :u:
Başın sağolsun Ekincan :mad:
Başın sağolsun Ekin.
Bismillahirrahmanirrahim.
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn. (Amin)
Mekanı cennet ruhu şad olsun Allah rahmet eylesin.
Başınız sağolsun.
Başınız sağolsun dostum.
Kardesim başın sagolsun Allah sabır versin.
başın sağolsun kardeşimallah sabır versin mekanı cennet olsun.
Başın sağolsun abi.
Başın sağolsun.
Başın sağolsun.
Başın sağolsun, mekanı cennet olsun.
Dünya Pi günüymüş bugün. Pi sayısıyla ilgisi olan varsa kutlu olsun. Pi'yi 3 alanlar için gün değil, ay olarak kutlanabilir sanırım.
Selam.
Ne ilginç hava durumları yahu. Yaz gelsin artık. Ben yazlıkları dolabımda ön plana çıkartmaya çalışırken kar yağıyor Bafra'da. Şaka gibi.
http://www.facebook.com/DinGunu
Arkadaşlar beğenebilirmiyiz acep? :)
Reklama giriyorsa ceza almayalım birde.. :p
Allah..
Başın sağolsun lexoqe :S
Ah şu diş ağrısı :uzgun:
Ya gittim dediki bu diş bitmiş bu dolgu olmaz haftaya gel çekelim dedi bende bekliyorum işte