Dün gece tişörtle yattığım için ben de üşüttüm malesef.Soğuklarda uzun bir süre hastaydım.Tam havalar ısınmaya başlamışken tekrar hastalanmak kötü oldu.
Printable View
Dün gece tişörtle yattığım için ben de üşüttüm malesef.Soğuklarda uzun bir süre hastaydım.Tam havalar ısınmaya başlamışken tekrar hastalanmak kötü oldu.
Ben de hastayım :uzgun:
Cık cık cık hiç yakıştıramadım :D
Geceleri Boxer atlet falan style evde dolasiyorum pencere falan açik :D su andada kisa tsort ve kisa kot pantolon var o derece sicak ve guzel hava :D
Herkes ne giydiğini yazıyor arkadaş tövbe tövbe :icon_lol: Tahmin edin bari üzerimde ne var ? :n:
üstümde tavan var :D
Böyle olacağını bilsem hiç ifşa etmezdim kendimi :icon_biggrin:
Önce yolcu sonra Cihan bir bir eksiliyoruz beyler,Aygün alıyor aramızdan hep birilerini :mad:
Bende geceleri normaldekinden daha kalın giyinirim.Yazları tişört varsa üstümde swit giyerim kışları swit varsa üzerimde polar falan giyerim.Ha kışları yünlü çorap giymeden uyuyamam.Çok soğuk oluyor :D
Edit:Geçiktim mi ne yaptım :n:
Bende içlikle yatıyorum. Kaz tüyü içlik. Herkesten farklı olmak lazım biyerde. Hep don atlet, zevki yok artık sıktı.
Altımda ne var ? Bir alt kat :0:
Konu daha da aşağılara gitmeden giyinerek dağılmamızı tavsiye ediyorum.Herkes'in içini dışını öğrendik :uzgun:
kıyafet değil de tv açık olmdan uyuyamıyorum koskoca evde yalnızız malum beni uyutacak sevdiğim bi program bulana kadar anam ağlıyor :D