En kötü ölürsün gibi olmuş :icon_biggrin:
Geçmiş olsun Tırtılım kızlara hava atcam diye yapıyosunuz böyle işler. :p
Printable View
Cumartesi sabahına ders koyan bölümüme bende ders koymaaaak isterdim.
Dün internette gördüm aldığım kramponun Pro'su varmış akıllı krampon,içine ufak bir cihaz yerleştiriyorsun ne kadar koştuğunu,şut hızını gibi şeyleri kaydediyor.Harika 300-350 civarı keşke 1 hafta önce görmüş olsaydım. :icon_eek:
[YOUTUBE="9jw2i4b8znc"]...[/YOUTUBE]
Videosu'da bu gerçekten harika ötesi birşey.
Ben de aynı cihazı gördüm bugün.
Hadi geçmiş olsun :)
MR'ın çekildi mi ? Bizim arkadaş da halı sahada sakatlanmıştı. Sonra ağrılar geçti normal yürüyebiliyordu felan ama MR'dan sonra öğrendik ki bağı kopmuş. Yani acı veya ağrı olmasa bile içerde bağ kopması olabilir.
Tuğrul bağlarda sıkıntı yoktur ama kas yırtığı olabilir zorlama esneme de olabilir. Bir MR çektir derim, kendini iyi hissetsen yürüsen bile önemsiz birşey değil o.
MR değil de Röntgen çektirmesi lazım ilk önce. Zaten doktor da onu isteyecektir, MR çok daha pahalı :D
Bu arada benim bir sorum var arkadaşlar. Turkcell'de Avea'daki gibi her yöne 1000+şebeke içi 10000 sms ya da buna benzer hem içe hem dışa msj atılabilecek bir paket var mıdır?
Selamlar kafe. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım bugün :)
Hayırdır? Aşık falan mı oldun yoksa :]
Doğum tarihimi facebookda 1 Nisan yaptım. Ne kadar çok kek varmış ya :D Şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum geç olmadan .)
İnternet kontrol edilebilir mi edilemez mi ?
Bunun üzerine 5-6 sayfalık makale yazmam gerekiyormuş. Var mı görüşü olan ?
İyi geceler mi iyi sabahlar mı desem bilemedim :)
Hayırlı Sabahlar herkese güzel ve güneşli bi gün olacak gibi ama kötü bi haber yarın pazartesi :D
Bende bilemedim ne diyeceğimi. Bir güne daha uyumadan devam ediyoruz...
Sağolun, haftaya yarışa katılacağız ondan sonra tekne sizindir Turksportal cemaati :D
Ttnet'e geçiyim diyorum Fiber'e ama ev telefonu yok,Uydunette ev telefonu olmadanda bağlanıyor acaba Ttnette var mı böyle birşey ?
Arkadaşlar bir öneriniz veya eleştiriniz varsa bunun yeri bu konu değil. Onun için ayrı yer var. Ayrıca eleştirirken uygun kelimeler kullanırsanız mesajınızda hiç bir değişiklik yapılmaz. Bu genel bir uyarıydı cevaplanmazsa sevinirim. Cevaplanırsa alttaki mesajları silmenin bir anlamı kalmaz, tartışma devam eder ve mesajlar yine silinir.
Yarın 2 tane baba sınav var ve hangisine bakacağımı şaşırdım.Daha henüz somut bir adım atamadım hangisine çalışacağıma karar veremediğimden dolayı.Bakalım ne olacak ilerleyen dakikalarda
benim perşembe tek vizem var ama ben tek kelime bile çalışmadım çalışmayı da düşünmüyorum hayat bazen koyuyor sende çalışmak istemiyorsun hayat ne garip
Giresunspor'un Cumartesi günü 90+6'da yediği golden sonra 2,5 milyarlık telefonu nasıl fırlattıysam ekranın parlaklığı azaldı ve bugün tamire gönderdim. 10-15 gün boyunca en sevdiğim şeyden uzak kalacağım :D
Onun yerine babamın BlackBerry'sini aldım ama hiç bana göre değil.
Beyler Nike halı saha ligine katılacağızda kayıtta 15 adam gerekiyor.Kaçarlıktan yapılıyor ki maçlar bilgisi olan var mı ? :)