Selamun Aleyküm uşaklar.
Printable View
Selamun Aleyküm uşaklar.
Esselamu aleyküm güzel sitenin güzel insanları güzel bir hafta sonu güzel bir umartesi geceniz de güzel geçe inşallah :)
Aleyküm selam.
arkadaşlar 23 nisanda üniversteler tatil oluyor mu ?
Bizde tatildi bugün.
Bizde tatil olup olmadığını bilmiyorum ama ben tatil yaptım kendime.:icon_smile: Gerçi sadece 1 ders var bugün.Ona da bir tek ben gidiyorum zaten.:icon_smile:
ben akşamcıyım inş olmuştur olmadıysa da yapacak bişi yok gitmedim gitmiyorum ülen:D
ah ulan ah efkarlandım ya ne yazmış bizim yunus
Quote:
Bitmez ayrılık savaşı Onulmaz bağrımın başı Gözlerimin kanlı yaşı Aka geldi, aka gider Miskin Yunus'un sözleri Coşturur hep bülbülleri Dost bahçesinin gülleri Koka geldi, koka gider
Adil kullanım kotasından memnun olan bir insan evladı varmı ?
Yahu bir tek benmi memnun değilim şu ''Adil Kullanım Kotası'' denen saçmalıktan :D
5 gb net kullanıyorum yazık bana :u::uzgun::director:
Ben varım. Yaklaşık 1 yıl oldu o tarifeye geçeli herhangi bir şekilde hız kaybı yaşamadım. Aylık download bazı aylar 100-150 gb falan olduğu aylarda da yaşamadım.
ttnet'in müşteri hizmetlerini çok sık aramamak gerekiyor ama. Ya da arayıp arıza kaydı bırakmamak gerekiyor. Web sitesinden login olup kota miktarına falan da bakmamak gerekiyor. Kendini adamlara çok gösterirsen tak indiriveriyorlar hızını. :)
Eski internetimde bende hiç sorun yaşamıyordum her ay 100 gb üstü sömürürdüm ama hız düşmezdi.Şimdi 1 megabit sabit o yetmiyor aylık birşey indiriyormusun diye sorsan koca bir HAYIR deriim.
Bizim eve zarf geldi internetiniz 50 gb ı geçince internet hızınız 1mbit e düşecektir diye.Zaten düşüyorda.Hemencecik fark ediliyor.
Liselere yarında tatil mi ?
Değil Cenker.
hayır :D ilkokullara tatil
Go kart'a bindim bugün baya zevkliydi tavsiye ederim :D Bir de kaza yaptım. Önümdeki arkadaş spin atmıştı ben de ona çarptım :)
Hemen her haftasonu Nişanlımla birlikte gidiyoruz Go Kart'a hep başlangıçta avans veriyorum ama sonrasında geçemiyorum, tam geçeceğim zaman ona çarpmayacağımı bildiği için önüme kırıyor direksiyonu ve geçemiyorum :D
Gidip söyle kanka tekrar reddederse bayıltıp götürürsün :D
Beyler cuma doğum günü olduğunu duydum, sizce ne hediye alayım hiç fikir üretemem bu işlerde