yazdım çıktı :D :D :D
Printable View
yazdım çıktı :D :D :D
gerçekten çok merak ettiğim bir şey var hakkaten facede ekleyip dışarda sallamama muhabbeti ne ya yolda görse selam vermiyor facede ekliyor. :D
Yalnız bu sadece Türkçe google sayfasında oluyor. Sağ alt köşeden google dilini İngilizce yapınca bu sonuçlar çıkıyor
http://g1205.hizliresim.com/x/b/5n83z.jpg
Böyle bir cümleyi de google vasıtası ile arayanların google sayfasını Türkçe olarak kullanmayacağını varsayar isek. Türk'e kazığı yine Türk atıyor. :)
Ya bu reklamvari bir cümle ya da gerçekten Türkiye'de hatırı sayılır sayıda Türkler'in neden kendisini eklediğini sorgulayan yabancı bir güruh var. :)
Şimdi denedim ben de hiç aklıma gelmemişti o şekilde denemek. "Why do tur" yazdım hala çıkmadı en son K harfini de ekleyince 4.sırada çıkıyor anca. Gerçi Türkçe Google sayfasında why yazınca ilk sırada çıkması da enteresan. O neden oluyor peki? Reklamvari olsa ilk sırada çıkmaz sanmıyorum. Yani kim uğraşır ki.
Sizde de forum saati 1 saat geride mi ?
bende tam şampiyon
http://b1205.hizliresim.com/x/b/5nc54.jpg
Vallahi aklıma bir şey gelmediğinden reklam olabileceğini düşündüm ilk abi. :) Ama bir haberin çıkması yeter zaten abi. Öyle bir şey olmasa da o haberi okuyup deneyenler hitini çok arttırıyor. Mesela şimdi deniyorum sadece "w" yazınca sonuçlarda çıkmıyor bile. "why" yazana kadar gözükmüyor. Bence anlık bir olaydı. Twitter'daki TT olayı gibi. :)
Bende bayaaadır öyle. Ellemiyorum artık.
Ahmet abi ispat etmene gerek yoktu :D
yok öyle esessiz ispat bende böyle şampiyon :D
Çıktı filanda alsaydın. :n:
kartuş bitti bi senedir üşeniyorum mürekkep doldurmaya :D
Yemezleeeer sesi kapattım zaten açar açmaz. :D
Çocuklara proje ödevi vermişlerdir ondan abi. :zuhaha
Güneş neden batıyor gibi incisözlük capslerine konu olan sorular. :n:
Bizde de neden yazinca neden saclarin beyazlamis arkadas cikiyor :zuhaha
http://img100.imageshack.us/img100/9576/49076756.jpg
Onu geçtim alttaki site ve konusu nedir? :n: wtf!
ekşisözlük gibi bişey mi o urbandictionary :p
Rusya'da da play-off'tan memnun değiller sanırsam. (urbandictionary diye çıktım yola nerelere geldim) :D
http://themoscownews.com/sports/20120329/189573295.html
urbandictionary neymis? :p
nedenin ingilizce argosunda ne oldugunu gordun mu orda :zuhaha
Yurt disinda kullanirken dikkatli olmak lazim :p
Görmez olaydım :D
Çıldıracağım yahu.:icon_evil: 3 sezon boyunca yenilmediğim Köln'e 3 ay içerisinde 3 defa yenilerek 3 tane kupa kaybettim.Takımda köklü bir revizyona gittim önceki sezonki rezaletten sonra,yine fayda etmedi.:(
Merhabalar...
cümletten hayırlı geceler
İnternette geziniyordum ve Atatürk hakkında bazı söylemler gördüm ve şok oldum.Bu tarz konulara girmek istemiyorum ama çok üzüldüm o tür söylemler görünce.Yazık gerçekten yazık.
Edit: Tamam kişiler kişileri sevmeyebilir ama Atatürk'den bahsediyoruz ya.Gazi Mustafa Kemal Atatürk ya.Genellikle ''din düşmanı'' deniyor.Bu diyen kişilerin- forumda var mıdır bilmiyorum kusura bakmasınlar ama - cahil olduklarını düşünüyorum.Yalanlarla,dolanlarla bu millete Atatürk'ü sevdirmemeye çalışıyor birileri,yavaş yavaş da başarıyorlar.Sırf içki,sigara kullandı diye Atatürk'den nefret eden kişi gördüm ben.Neyse Yunus Emre'nin dediği gibi
''Yaratılanı sevdik yaratandan ötürü''
diyelim...Fazla uzatmak da istemiyorum çünkü çok hassas konular bunlar.
Büyük Önder Atatürk, Türk Milleti'nin dindar olmasını ve dini değerlerini muhafaza etmesini "Din lüzumlu bir müessesedir. Dinsiz milletlerin devamına imkan yoktur"; "Din vardır ve lazımdır" sözleriyle teşvik etmiştir.
Atatürk; Peygamber Efendimizi çok iyi tanımış, onun üstün özelliklerini çeşitli vesilelerle anlatmıştır:
O, Allah'ın birinci ve en büyük kuludur. O'nun izinde bugün milyonlarca insan yürüyor. Benim, senin adın silinir; fakat sonsuza kadar O, ölümsüzdür.
Ve son olarakta şunu söyleyeyim.
Tbmm'nin açılışında Kur'an okutan, kurban kestiren, her savaştan, her zaferden sonra şükür namazı kılan hatta Bursa'da bir camii'de cuma hutbesi okuyup namaz kılan biridir Atatürk. Yobazlara ve bağnazlara karşı halkını korumak istemesi onu dinsiz kılmaz.
Ve hassas konu filan degil kardeşim.Atatürk'e laf atanlara cevabını vermek boynumuzun borcudur. :)