Bi' de söz uçar yazı kalır derler... O da kalmıyor burada :D
Printable View
Bi' de söz uçar yazı kalır derler... O da kalmıyor burada :D
Hakkaten ya gayet seviyeli güzel bi muhabbet oluyodu, silinmeyebilirdi.
silinen mesajlar geri konulmus beyler :]
Valla forumun FM ile pek alakası kalmadı.Bence siyaset forumları açılmalı artık.
Abi emin ol amacım sansürlemek felan değildi. Eğer öyle olsa ilk mesajdan silmeye başlardım. Saatlerdir sürüyor konuşmanız. Bir yerde son bulur diye bekledim, akşam yemeği hazırlayıp yedim ama bi geldim hala devam ediyor :D Daha da devam eder. Sonu gelmez siyasetin. Ama dediğim gibi birisi ters birşey yazsa boşu boşuna herkes ceza alır. O yüzden yeterliydi şimdilik.
söz uçar uğur uçar demekki uğur söz mü oluyor
Bu Miss Turkey'de 5 numaraya aşık oldum.
Vaz geçtim izlemeyin, bu ne ya nerden toplamışlar bunları? Hele bir tanesi 2010 yılında da katılıp kazanamamış Merve Sarı, estetiği de varmış :p
100m Erkekler Roma Finali, başlıyor.Favorim tabiki de Asafa Powell :)
Bolt varken gerçi zor ama olsun :zuhaha
Yani yazdım bitirdi adam helal sana Bolt :)
Bolt reyiz, kalın harflerle yazdırdı yine ismini :)
Yanılmıyorsam 9.76 ile en iyi 5. dereceyi yaptı emin olamadım.Olimpiyatlar öncesi bir mesaj mı dersiniz ? :)
Vikiden baktım şimdi orda da yanlış görünmüyorsa 5. en iyi dereceymiş. 9,58 - 9,69 - 9,72 - 9,74 önceki dereceler.İlk 3 ü yine Bolt , diğeri Powell'ın.
Bu 3 numaraya ölürüm ben ya :(
olm bi hüseyin bolt bi güzellikyarışması nasıl bir tv izleme anlayışınız var :D
arada 100 metreye de baktim filmden :] ne kostu ama bolt. 9.76 . olimpiyatta 9.50 altina dusmesi bekleniyor. nasil bir insandir bu adam. gecen hafta ostravada hic boyle degildi, italyanlara jest yapti galiba.
Ben Atiyeyi seçiyorum Miss Turkey birincisi maşallah ne kadar tatlı bu gece :zuhaha
Eve düşen yıldırımdaki kızda geliyor :)
Geçen sene 2. olmuş :)