Star ama önce ben gördüm ve söyledim :zuhaha
Dikkatini çekerim ben gördüm.
Printable View
Leyla ile Mecnun'daki Tatlım Leyla da yarışıyormuş sanırım bu yarışmada.
Diziyi izlemiyorum ama öyleymis.Dün Eyvah Düsüyorum programında söylemisti.
Yedigün reklamında Murat bozun yanındaki kız neden bu derece çirkin ki ?
Roberto Carlos bacaklı bu kızı çok aramışlarmı acaba her an orta gelecek vuracak gibi koşuyor.
Tatlımbaş ilk 4'e giremedi çoook üzüldüm... En azından hak edecek biri kazandı, güzeldi Allah için.
Allah anneme öyle gelin nasip etsin (u)
E yani sonuçta annem bi' tane, hak ediyor :)
Tekrar bir Sabiha Gökçen gecesinden merhaba. Yine yollardayım. İstanbul'a yazı getiremedik bakalım Antalya'da durumlar nasıl
Çok sıkıldım beyler
Yaklaşık 10 dakikadır uzaktan kumandaya yakindan bakiyorum, yakindan da kumandaya benziyor. Sadece kumanda diyelim bence..
O nasıl bi espri cankan sen naptın ya Allah seni bildiği gibi yapsın emi :n::n:
Off, bu yeni neslin espri anlayışı öldürecek beni.
Bu espri ''Naber yavrum ben akvaryum'' dan daha beter olmuş :(
Memleket ne hale geldi, öğretmenler için eş durumundan atamayı kaldırıyorlarmış, abimin hanımı İzmir'e gelemeyecek yani, biri Rize'de, biri İzmir'de.
Hadi onu anladım, kaldırıyorsun da, yerine getirilen sistem, 3 senelik ücretsiz izin vereceklermiş, eşinin yanına gitsin diye. Eee 3 sene para kazanmadan oturmamak için mutlaka çalışman gerek, bunun da yöntemini bulmuşlar, ücretli öğretmenlik. Bir anda 1700 lira maaş verdiği öğretmene 750 liralık maaşla çalıştırmaya başlayacak.
Suyu çıktı iyice, her gün ayrı bir absürtlük görmesek bu ülkede içimiz rahat etmeyecek artık.
Eğitim bir ülkenin en önemli, en çok üzerinde durulması gereken olayı ama 4+4+4+4+4+4 gibi bir şey çıktı, müfredatın ne olacağı belli değil henüz.
Canım Türkiye'm.:)
Bu nedir yine ya ? Her güne farklı bir olumsuz durumla uyanır olduk buna mı yanayım , bunu burdan öğreniyorum o yüzden kendime mi kızayım , memuriyetten başka yolu olmayan bir bölümde okuyan sözlüme mi yanayım ?
Bıktım mı desem bilemedim , ama bıkkınlık da vurdumduymazlığın başlangıç aşamasıdır , ya sabır diyeyim...
İnşallah o eş durumundan bir gün kendileri de zarar görürler.Milletin hayatlarıyla oynuyorlar,ayıptır.Hadi bunların çocukları var diyelim..haa durun ona da devlet bakar.
4+4+4 zaten fiyasko.Şükür ediyorum ki 4+4+4 e denk gelmedim.Şimdi ki sistemi eleştirirdim meğersem bu iyi haliymiş.
Bazı şeylere canlı tanık olmasam yok artık diyeceğim ama öyle değil. Mesela şu soruları çalınan KPSS. O sınavda atanacak puanı almıştı abim ama sınav iptal olunca lanet olsun dedi ve artık öğretmenlik yapmıyor, yapmayacak da. Peki o soruları çalanlar, soruları çaldıranlara ne oldu? Araştırsak o soruların tamamını yapanların şu anda bir yerde memurluk yaptığını da görürüz muhtemelen.
Eşi yazın İzmir'e gelecek diye beklerken böyle bir şey çıktı ortaya şimdi. Tabi yine şahit olduğum başka bir olay da bakanın istediğinde istediği gibi atama yapabilme yetkisinin olduğu.
Ben kişileri değil, sistemi eleştiriyorum. Hadi bunlar yapılıyor, bunları insanlara duyuracak olanlar ne yapıyor? Bizim ilgi alanımıza girmiyorsa çoğu mağduriyetten haberimiz bile olmuyor.
Eş durumunu yine bir süre önce durdurmuşlardı, sonra geri verdiler bu hakkı şimdi yeniden durdurulacak.
Evet bunu suistimal edenler var ama sen onları değil herkesi cezalandırmış oluyorsun, sonra da çaktırmadan yol gösteriyorsun, bari bunu yapma, 3 sene ücretsiz izin vermek demek ne demek ya? 3 sene ücretsiz izini kullanırken sanki yerine atama yapmayacak mısın, yapacaksan ha tayinini çıkarmışsın ha 3 sene izin kullandırtmışsın ne farkeder ki? Ha pardon, tayin çıkartsa yerine de atama yapması lazım, 2 maaş ödeyecek ama ücretsiz izinle hem eş durumdan gelene ücretli öğretmenlik yaptırtacak hem de geldiği yerdeki açığı, kadroyla değil yine ücretli öğretmenlikle kapatacak.
Memura vereceği zam için günlerce zorluk çıkaran ama kendi zamlarını 1 gecede %45 arttıranlar bu ülkeyi yönetenler, o nedenle böyle garip düşüncelerde olmalarına şaşırmıyorum artık.
Allah'ın izniyle 11. sınıf olduk.Bakalım gelecek yıl nasıl olacak.Bu yıl felaket geçti.Toparlanmam lazım.Dil ve Anlatım %70 ihtimalle 1 gelecek.Mecburen onu da vermek zorunda kalacağım.İnşallah hoca bir güzellik yapar da iki sözlüye de 65 verir ve vermek zorunda kalmam.
Vay arkadaş Ntvspor'un sitesinde gördüm AçıkMertKorkusuz dedim noluyor la benim gördüğümde sadece Baş harfler vardı ve buraya küfür olarak görülmesin diye yazmadım
Yeni çıkacak bir gazete imiş ancak yaratıcı :zuhaha
Yok artık :icon_biggrin: Tiraj yapmak için böylesi bir taktiğide ilk kez görüyorum.
O baraj ders işi bitti artık bildiğim kadarıyla.