[QUOTE=sekopej]valla misafir kalmamış.:D şimdi o misafirler kim olduklarını yazsınlar bakalım.:D
bu arada sonunda j de var. sekopej ;;)
evt Yazsınlar Sekoope - Kardeş j siz daha Güzel Bu Melet :D:D
Printable View
[QUOTE=sekopej]valla misafir kalmamış.:D şimdi o misafirler kim olduklarını yazsınlar bakalım.:D
bu arada sonunda j de var. sekopej ;;)
evt Yazsınlar Sekoope - Kardeş j siz daha Güzel Bu Melet :D:D
Hadé millet bu gece istek şarkı alıos:D kaçırmayın fırsatı (sade sago ama:n:)
bir kulunu çok sevdim
o beni hiç sevmiyor
kalbimi ona verdim
artık geri vermiyor
elim kolum bağlanmış
çaresizim Allah ım
bu canımı sen verdin
benden almak istiyor
(dd) pesimist style :n:Quote:
Originally Posted by TÜRKİYE
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi
Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi
Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz
Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz
Derdime çare baytarım yok
Dengeme destek tut ki durayım
Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı
Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan
Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem
Sagopa feat kuvvetmira - Sago Şarkı Sonuna Ağlama Payı Bırak :D
valla j li beğeniyom ben.:D sagopayla falan karıştırıyor bazıları seviyon mu dinliyon mu diyo. ben de hiç sevmem dinlemem o nedenle yanlış anlaşılma olmasın..:D
Hocam gel seni sagolayak ya :pQuote:
Originally Posted by sekopej
iyi akşamlar kuşlar :) nasılsınız? ;) alt kata yeğen taşınd aonla ağ kablosu çektik anca çıkabildik oyundan yarım sezon oynadık yarın akşama devam etçez. altınızda üstünüzde sağınızda solunuz da fm ci komşu,akraba vb. varsa hemen bi kablo çekin çok zevkli oluyor :D
Quote:
Originally Posted by Kuvvetmira
yok kalsın benden uzak olsun siz takılın...:D
Al 1 de Burdan yak sekopej ikram :D - ben dilenci şayet nekopun sonu İdam :D - neyse ne Baş Koydum yoluma Yürürüm YOK HATAM YOK ŞAKAM
sekopej i sagolasakta mı yollasak sagopalamasakta mı yollasak :D
hayallerimi süslüo öle bişe yapmak:rolleyes: hamachiden idare edios şimdilik:)Quote:
Originally Posted by hizlioglu
abi ben rep olarak sadece karteli biliyom onu söylimmi :D
iyi geceler guşluk camiası..
Benimde Bağlı Yeenle - Yeni Lig kurduk Geçen Gün Oynuyoz ufak Ufak - Tek kişi Tadı çıkmıoQuote:
söle abi heç farketmes :D maksat ortalık şenlensin:n:Quote:
Originally Posted by nekop
evet yaw :D iki kişi oynayınca insanın canı tek oynamak istemiyo :DQuote:
Originally Posted by eser3131
hayatımda hiç sevmediğim bir müzik türüdür rep o nedenle siz hiç bana sagopa falan demeyin, adamı sokakta görsem tanımam bi parçasını bile dinlememişimdir onun...:D
selam gençlik
bende geldiğime göre içmeye başlıayabiliriz eski günlerde olduğuu gibi :D
herkese benden bi şalgam :D
:hepberaberiçelimsmile:
Herkese Hayırlı Geceler.. Nasılsınız ?
Biz Fb Gs Oynuoz - Arkadaşta Crazy_engin Bilen Bilir - Yanlız Aldı fenere Frosso Santana Palermoda Adam Bırakmadı - Biz Tabi Fakirlik Ancak Vanden Borre - Christian Whillemson Felan Aldık - Ama Alacam ŞampiyonluğuQuote:
İçeriz Sefa Baba Kuralım Çilingir SoframızıQuote:
Originally Posted by SefaReis66
Hocam dinlesen kararın değişir belki,neyse:rolleyes:Quote:
Originally Posted by sekopej
kartel bir numara(number one :D) en büyük cehennemden cıkan cılgın türk(turkish :D) 25 yaşında 100 binlik araba nerden geldi(come :D) bu para(money :D) en iyisi sorma o yessssssssssss :D:D:D
vayy be aynı kaderi paylaşıyoz dmeek :D benimde yeğen aldı fb yi. kadroya grosso,y.baştürk,eddie johnson fln topladı hepsini. bende gioda,e.roncatto,t.sivok u alabildim anca :D bende para 0 ama adam şimdi r.carlos u almaya çalışıyo :DQuote:
valla repten hiç hoşlanmadığım için değişeceğini sanmıyorum. benim için arabest olsun şöyle müslüm babadan yeter...:n: :n: :n: :D:D:DQuote:
Originally Posted by Kuvvetmira
:n::n: :ensonundacosturdukburayismile:Quote:
Originally Posted by nekop
eser_3131 Sizler İçin Yeni Bi Şarkı Yaptı - Yapılacak İş Bi Ufak Tekel Rakı Almak - içki Bizim İçin Pırlantadan Akçe - Farketmez Rakı-bira - Git Getir Yeterki Alkol Olsun - Fazla Kaçırırsak Fakat - Kuvvetmira Takar Ani Pençe :D
sana bişey diyim mi berbat olmuş :DQuote:
Olsun Hizlioğlu giderO :D
olm bizi burdan atacaklar hee rap yapıos die :n::n: biraz da arabesk çalak:DQuote: