Sıcaklarla depremin bağlantısı var mı ki ? Ayrıca hazirandayız. Sıcaklar gayet doğal. İroni felan mı yaptın anlamadım :D
Printable View
Sıcaklarla depremin bağlantısı var mı ki ? Ayrıca hazirandayız. Sıcaklar gayet doğal. İroni felan mı yaptın anlamadım :D
Yok eskilerden gelen bir sözdür o. Hava çok sıcak olduğunda deprem olacağına inanılır
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=OZLUa8JUR18&feature=list_related&playnext= 1&list=AL94UKMTqg-9AAvta3EwYexOvNxw2Uhpuc"]Sanat[/YOUTUBE]
Sanat böyle birşey olsa gerek.
Soğuk havada deprem olmadığına inanılıyor demedim zaten çok çok sıcak hava olursa deprem olacağına inanılıyor dedim. Arada fark var :D
Bizim burada buzdolabından suyu çıkardığın anda buhar oluyor :( Deniz olsa keşke hafif böyle serinletici bir esinti olur ama esinti de yok bozkırın ortasında kalmış kurak bir iklimdeyiz :(
Bizim Istanbul'da deniz varda noluyor?
Bunu gördüm ekmek bıçağını hazırladım hemen,ardından
Her yer bina.sahile inersen o ayri tabi:D
Bunu gördüm,sakinledim.
15 seneden fazla Ankarada yaşadım iklimini gayet iyi bilirim. Sana tek diyeceğim kıymetini bil oranın yazının. Burada bir nem var ki aklın hayalin durur, yapış yapış oluyor insan. Ailece yıllardır yazın Ankara'da kışın İskenderun'da yaşayalım gibi bir hayalimiz var.
Beyler biri Thiago Silva'nın profilini atabilir mi?Pes grafiği gibi olanı.
http://img269.imageshack.us/img269/2...4167895423.jpg
Yuh mu desem öh mü desem bilemedim ?
Kendileri yapmıstır bunu.
Kendileri yapsa bile bunu söyleyebilecek seviyedeki kişiler bu ülkede yaşıyor.
Yok abi Ankara'yı çok severim ben,yazlarını da severim ama bugün ayrıydı.Ömrüm billah böyle bir hava görmedim ben.O taraflardan olmasa da Mersin'de 2 gün kaldım.Resmen cehennemi yaşadım.48 saat kaldığım Mersin'de abartmıyorum toplam 10 saatim havuzda geçti.Bir daha ömür billah zorunda olmazsam Antalya,Mersin,Adana,Hatay taraflarına uğramam.
saat 1 40 site gelip gitti sanırım
Gelişmiş ülkelerde 190 gün, 200 gün hatta 220 gün eğitim yapılıyor diye Türkiye'de de bunun için süreyi artıracaklarmış.
Beni bilenler bilir bir şey amacına ulaşacaksa yapmaktan yanayım. Sana uymayacak kalıba neden girmeye çalışıyorsun. Orada 190 gün eğitim veriliyorsa sen kalite anlamında 10000 günde veremezsin. Elindeki öğretmen kalitesini sorguluyor musun?
Kendini geliştirmemiş ve geliştirmekten aciz tonla öğretmen var. Bu kişiler 1 gün eğitim verse ne olur ölene kadar verse ne olur? Eğitim sorunu varsa bunun çözümü çalışılan gün sayısını artırmakla, çalışma saatini artırmakla olmaz. Sorunun köküne ineceksin.
Başa gelen istediği gibi at koşturuyor. Aldığı enkazı daha da çukurlaştırıp terk ediyor. Lanet olsun ki bunu durdurmak için bir şey yapamıyorum. Sonunda parti kurdurtacaklar bana.
Bugün bi değişiklik olsun dedim ve erken kalktım fakat yapacak bişey bulamadım :D Can sıkıntısından tüm haber sitelerini hatmettim :) Bir yandan da üniversitenin sitesinden devamsızlıktan kalanları açıklamasını bekliyorum. 3 dersim geçti devamsızlığı. Bakalım ne olacak.
Parti kur üyen olalım, tarikat kur müridin olalım Burak abi :n::n: Şaka bi yana söylediklerin tamamen doğru. Orta okullarda, Liselerin bazılarında hocaların hayat hikayeleri dinleniyor ders yapmak yerine. Hatta şöyle bir şey diyim. İstanbul'un en iyi liselerinden dediğimiz Kabataş'ın kimya hocalarından biri bu sene okula gelmemiş. Arkadaş 1 sene boyunca kimya dersi görmedi. Hocan gelmedikten sonra sen 1000 günde eğitim versen ne fark edecek ki.
insanların ne yaptıklarından ziyade neden yaptıklarıyla ilgilenmek lazım gerçekten öğretmen kalitemiz çok düşük eğitim anlayışımız anca ctrl c ctrl v şeklinde öğrencilere de hard disk muamelesi yapılıyor eğitim olayı çözülmez bu memlekette boşuna kendinizi yormayın :)
Türkiyede'ki eğitim hayatının sistemi işkence gibiyken birde bunun süresini arttıramazlar. Okullardaki sosyallik , sosyal etkinlikler sıfır.
Bu "Kontrol Paneli" ne zaman açılacak artık?
Yahu yemin ederim kırıcam camı çerçeveyi Matematik 43,5
Geometri 43,5 ortalamalar aynı ve hoca beni bütünlemeye bırakıyor.
Ayıptır ayıp !
Anlamadığım konu şu koskoca lise hayatımda 1 kere müdüre gitmedim şikayetten sadece yakın dönemde yanlış anlaşılmadan tokatladılar.
Ben oturuyorum ders'i dinliyorum, sessiz biriyim bunları onlarda söylüyor ama yok arkadaş bunlara hocaya diklenen, etrafa şiddet küfür saçan tipler gerek ben anladım.