Bazı arkadaşlar tam kanıksayamamış olayı gelip saçma buluyorum ediyorum falan diyor. Adam alacağız diye bir şey demedi. Nabız yokluyoruz dedi. İsterse gider Messi ile de görüşür, bu alacağı anlamına gelmez.
Ayrıca imkansız diye bir şey yoktur.
Printable View
Bazı arkadaşlar tam kanıksayamamış olayı gelip saçma buluyorum ediyorum falan diyor. Adam alacağız diye bir şey demedi. Nabız yokluyoruz dedi. İsterse gider Messi ile de görüşür, bu alacağı anlamına gelmez.
Ayrıca imkansız diye bir şey yoktur.
Gülmek iyidir, vücuda çok önemli faydaları var.
Eto'o, 20 milyon euro alıyor diye güldürmeyin diyorsun da; Drogba, Çin'de 15 milyon euro alıyordu. Sponsor bulunduktan sonra, parasını verdikten sonra gelmeyecek futbolcu yoktur. Ayrıca, Görkem de dedi; 'görüşmek ayrı, almak ayrı' diye. ;;) Bahsi geçen ismin de İlkay değil, Serdar Taşçı olduğunu düşünüyorum.
Bonservisi elindeymiş etonun. Ayrıca Beşiktaş seyircisini beğeniyormuş. Serdal Adalı şu an açıkladı. Büyük ihtimal gelecek gibi.
Bu konuda pek konuşmak istemiyorum ancak söylemem gerekirse,Beşiktaş'ın bu durumda çok büyük paralara transfer yapması kendi zararına olur,yapamaz demiyorum ama yapılması akıl karı olmaz.
Ayrıca Drogba Çin'de 11 milyon alıyordu,şu an aldığı parayı da yıllığa dökersek 6 milyon euro ya denk geliyor,üstüne üstlük ŞL gibi bir kozumuz da vardı.Biz anca 5 milyon düşürebildik,Beşiktaş'ın da 5'ten fazla düşürebilmesine ihtimal vermiyorum.
Galatasarayın finansman anlamında bizden aşağı kalır yani yok (borç olarak). Yanılıyor olabilirim ama bildiğim kadarı ile pek de az borcu yok. Dolayısı ile sizin Drogba'yı alma politikanız ne kadar doğru ise (büyüme anlamında) bizim de Eto'yu alma politikamız o kadar doğrudur.
Bana kalırsa da işaret ettiği isim Serdar Taşçı ve gelirse mükemmel transfer olur. Adalı gelip sponsor bulursa Serdar'da gelir, Eto'o da gelir. Bırakın bu işleri, böyle transferler olmadan borçlar ödenmez, bu adamlar marka çünkü.
Siyah beyazlı takım, PSV'nin Hollandalı yıldızı ve Chelsea'nin Belçikalı golcüsü ile ilgileniyor.
Beşiktaş başkanlığı seçimine sayılı günler kala başkan Fikret Orman transfer çalışmalarına hız verdi. Siyah beyazlıların listesinde genç fakat ünlü yıldızlar bulunuyor. Hedefte, Hollanda'lı genç yıldız Jeremain Lens ve Belçika'lı Romelu Lukaku var.
Beşiktaş, özellikle PSV'li genç yıldız Jeremain Lens'i çok istiyor ve görüşmeler çok ciddi bir şekilde ilerliyor. Hollanda kulübü, Lens'in bonservisi için 7,5 milyon euro talep etti. Beşiktaş'ın, bu transferi 5 milyon euro bonservis karşılığı bitirmek istiyor.
2010 yılında, PSV ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Jeremain Lens, bu sezon oynadığı 39 karşılaşmada 18 gol attı. Hollanda milli takımında da görev alan yıldız oyuncu, Dünya Kupası Elemelerinde oynadığı 5 karşılaşmada 4 gol kaydetti.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın diğer hedefi olan Romelu Lukaku'nun bonservis bedeli çok yüksek. Ayrıca Chelsea'nin genç oyuncusunu satmak istemediği biliniyor. Beşiktaş'ın bu transfer için kiralama yöntemini kullanarak transferi bitirmeyi planlıyor.
20 yaşındaki yıldız oyuncu, 2011 yılında Chelsea'ye transfer oldu fakat fazla forma şansı bulamadığı için geçtiğimiz sezon başında West Bromwich Albion'a kiralanmıştı. West Bromwich'te tekrar yıldızı parlayan Belçikalı yıldız, 38 karşılaşmada 17 gol attı. Yıldız oyuncu, Belçika milli takımında da başarıyla görev alıyor
Goal.com
@firatgunayer
Serdal Adalı'nın ekibi sadece Eto'o nun menajeriyle görüşmedi İtalya'da.
Bir isim daha var gündemde..Ciddi temaslar olmuş..Milan'da oynuyor.
@firatgunayer
Serdal Adalı,geçen sezon D.Kiev'de kiralık oynayan Taiwo için Milan'la temasa geçti.
Bir şey dikkatinizi çekti mi bilmiyorum; fakat Eto'o dışında ismi geçen futbolcuların tamamı duyum. Serdal Adalı başkan olursa ve bu isimler gelmezse, yalancılıkla suçlamazlar inşallah Adalı'yı. :) Ayrıca, biraz insaflı olun be! Her gün bir sürü yabancı futbolcuyu yazıyorsunuz, kontenjan denen bir şey var. Bunu da unutmayın, sayın duyumcular! :icon_smile:
Getir şunları kendimizden geçelim !
Lukaku kiralanabilir efsane de olur. Eto'o da ciddi gelişmeler olabilir, yazın bunu kenara. Görkem'e de katılıyorum , bu tarz oyuncularla reklam yapacaksın ki geri dönüşü olsun sana.
Boateng, İlkay bu isimler hayal. kandırmayın Beşiktaşlıları.
Sezer Öztürk'ü bu defa ciddi ciddi alacağız sanırım. F.Bahçe'de olduğu gibi, bizde de yedek olarak bulunur kadroda.
Hakan Çalhanoğlu'nu alsak çok iyi olurdu. Ama kulübü bırakmıyormuş.
ondan sonra hamburga 2.5 m € a transfer olup tekrar kiralandığı takımında efsane bi performans sergiledi bu sene bundesligada oynucak
bu arada Galatasaray'lıymış http://www2.sporx.com/ozel/roportaj/...SXHBQ306146SXQ :D
Samet efendi istememistir kesin.
Yemişim Hakan Çalhanoğlu'nu ona gelene kadar elimizde Muhammet gibi bir oyuncu var ona baksınlar...
Ronaldinho gelirse son yılların en büyük fiyaskosu olur. Tam bir Demirören tarzı transfer.
Ronaldinho kulübün cebinden 2,5 milyon Euro'yu geçmeyecek kadar maaş alıırsa 2 senelik anlaşma sağlanabilir. En büyük yararı da frikikleri olur. Kötü yanı ise koşmaması.
off adamdaki teknik yeter: http://www.skorer.tv/video-izle/Rona...nfAVvJ1st.html
Bizim teklifimizin yıllık 4 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme ve 4 milyon euro da imza parası olduğu konuşuluyor. Avrupa'dan bir takıma giderse, bonservis ödenmeyecek maddesi varmış sözleşmesinde, yani bonservisine para vermeyeceğiz. Sözleşme yenilenmek istenirse, 2 milyon euro daha verilecek.
Ömer Şişmanoğlu için teklif vermiş Beşiktaş.
http://www.antalyasporum.com/omer-si...adi/#more-1091
Önder Özen'in konuşmasından çıkardığım en net transfer Pedro Franco. Umarım hayırlı olur...
Beşiktaş Önder Özenin ısrarla istediği Vedat Bora ile büyük ölçüde anlaştı.600 Bin TL yetiştirme bedeli ödenecek.
[YOUTUBE="3KfuCfJfS7s"]VEDAT BORA[/YOUTUBE]
İzlediğim kadarıyla yaratıcı, teknik, pasör ve mücadeleci bir oyuncu.