Eric Cantona terk :D
Printable View
Eric Cantona terk :D
Bir kadına asla yalan söylemeyin! Bir erkeğe de asla yalan söylemeyin! Yalan söylemeyin!.. Kadınlarla ilgili tespit yapcaktım, konu dağıldı.
http://img205.imageshack.us/img205/4068/adszun.png
Yemin ettik bir kere beğeneceksin.
Adama bak Melo fotoğrafı var,Quaresma sayfası kurmuş hey Allahım. :icon_biggrin:
abi liseli liseli ne uhabbeti lan diyodum da gençlerle konuşuyoru da hakkaten belli bi yaşın altının muhabbeti çekilmiyor her lafı bel altı anlıyolar :)
cassano ne alaka yav :D aygün sende bizi biraz aydınlat daa :D
Google'a Cassano yazmak yeterli.
Neyse sen yorulma :D
"Umarım milli takımda eşcinsel oyuncu yoktur" sözleri nedeniyle tepki çeken İtalya Milli Takımı'nın forveti Antonio Cassano; Cassano, özür diledi.
"Cecchi Paone" adlı yazarın son kitabında, İtalya Milli Takımı'nda en az 2 gizli eşcinsel futbolcu olduğu yolundaki iddiası, gök-mavililerin forveti Antonio Cassano'ya sorulmuş, golcü oyuncu bu soruya, "Bu onların problemi. Ancak umarım milli takımda eşcinsel oyuncu yoktur" yanıtını vermişti.
Bu yanıt, küresel çapta eşcinsel grupların yoğun tepkisiyle karşılandı. Cassano gelen tepkiler üzerine, İtalya Devlet Ajansı "ANSA" aracılığıyla özür diledi.
Cassano, "Eşcinsel insanları kırdığım için içtenlikle özür dilerim. Kesinlikle homofobik biri değilim. İnsanların cinsel tercihleri nedeniyle baskı altına alınmasına karşıyım. Sadece eşcinsel takım arkadaşlarım olsa bile, bu durumun beni ilgilendirmediğini söylemeye çalışmıştım" ifadelerini kullandı.
Açıklaması var. "İnşallah aramızda(milli takımda) gay yoktur"(Soyunma odasında kendisini dikizlemelerinden korkmuş :D ) diye hatta özür dilemek zorunda kalmıştı.Gay derneklerinden tepki gelince u dönüşü yapmak zorunda kaldı.Bu aralar gay kelimesini duyar duymaz aklıma o geliyor :D
olm ben okuduktan sonra yazdınız ikiniz de olsun bilgiye ne kadar aç toplumuşuz paylaşım güzel :D
ama cassano haklı :D mesela kalecinin eş cinsel olduğunu düşünsene :D
neyse gene muhabbet bel altına geldi :D
Abi nasıl bir sıcaktır bu ya :D Yeminle klimanın çalıştığı odadan dışarı çıktıktan iki dakika sonra sırılsıklam oluyorum. Haziran ayındayız ve daha yazın başı sayılır. Şimdi bu kadar sıcak Temmuz ayını düşünemiyorum. Sıcak havada hiç bir şey yapılmıyor. Klima olduktan sonra sorun yok ama Tedaş her yaz düzenli olarak yaptığı işi elektrik kesimlerine daha başlamadı oda yakındır. Bu yaz denizden çıkmamak farz oldu farz :) Ben böyle bir nemli havayı hiç bir yaz ayında yaşamadım..
Okey'den babalar günü için anlamlı reklam afişi ;
http://d1206.hizliresim.com/y/j/81kd6.jpg
:icon_eek:
Biri yanlıslıkla numarama 20 tl kontor gönderdi.Allah razı olsun. :n:
Bu ne sıcaktır arkadaş yahu.Facebookta resimleri de var.Termometreler 53 dereceyi gösterdi bugün.Resmen canımız çıktı sıcaktan.
Eğer almazsa hayrına bi 3-4TL atsana :zuhaha
Ben de isterim :D
Bana ne kaldı :D
Zaten yoktu ki sende. Gönderi ver işte ne olacak. Hem Kandil bugün :(
1-2 gün gecsin bakalım.Şimdi gider filan bide eksilere düşmeyeyim. :D
1-2 gün sonra gönderirsen kandil sevabını alamazsın :(