Hakikaten siz bu uçağın telsiz bağlantısından kaynaklanıp 1 km Suriye sınırına geçmiş olduğuna mı inanıyor musunuz. Hepsi oyun. Suriye yi de Irak gibi katletmeye çalışıyorlar. Biz de hali hatır için yardım ediyoruz.
Printable View
Hakikaten siz bu uçağın telsiz bağlantısından kaynaklanıp 1 km Suriye sınırına geçmiş olduğuna mı inanıyor musunuz. Hepsi oyun. Suriye yi de Irak gibi katletmeye çalışıyorlar. Biz de hali hatır için yardım ediyoruz.
Videosu var saldırı anının. Fazla birşey belli olmuyor. Ordaki eğlenen insanlar nasıl bir kafaya sahip anlamadım. Ne biliyorsunuzda seviniyorsunuz ?!
[YOUTUBE="-vC7FaABV2c"]suriye[/YOUTUBE]
Cihan videoyu koysana.
Koydum şimdi. Demin kod hatası vardı.
Bizim uçağın orada ne aradığını merak ediyorum.Ayrıca sonradan Türk jeti olduğunu fark ettiklerine göre de Suriye'den bir özür açıklaması bekliyorum.Hiç uyarmadan,tenkit etmeden uçak mı düşürülürmüş ? Önce uyarı verirsin sonra dinlemezlerse gerekli müdahaleyi yaparsın.
Var demekki kesin arkasında birşeyler. Yani bu kadar basit bir olay olamaz bu.
Yarın ilginc bir olay gündeme düşebilir hazırlıklı olun. Malum gündem degistirme politikası.
Bundan sonraki süreci Suriye'nin tavrı belirleyecek.Mağdur durumda olan şu an biziz.Çünkü karasularından çıkmaya zorlanmadan,uyarı yapılmadan düşürülen bizim uçağımız.
Şaka gibi ya.Uçagımızı düşürenlerle beraber arıyorlarmıs pilotlarımızı.
Yarın felan hiç bişey olmaz. Biri gemimizi basar bişey yapamayız, biri uçağımızı düşürür bişey yapamayız. Ne biçim iş bu be.
ABD izin verirse belki yaptıgınız etik degerlere uymuyor deriz olur biter.
Umarım pilotlar sağdır.Allah yardımcıları olsun.Sağlıklı bir yorum yapmak için sabahı bekleyeceğim ben daha kimsenin pek bir bilgisi yok.
Valla olay taa sabah olmus suyun altında arama yaptıklarına göre öldükleri kesindir.
Beklenenler gerceklesiyor, zorla Suriyeye sokacaklar bizi. Neler donuyor anlamak mumkun degil ama bu isin perde arkasi pek temiz gorunmuyor. Umarim sagduyulu davraniriz da masa basinda planlanan oyunlara dahil olmayiz. Gostere gostere savasin senaryosu yaziliyor gozumuzun onunde.
İnsanlardan çok iyi yorum geliyor.
Kandile ABD izniyle, Suriye'ye ABD gazıyla...
Bir de gerekirse Suriye'ye 5 yıl gitmeyiz var.
İşin acı kısmı yarın seçim olsa bu hükümet yine oyu alır. Dün yediğini unutan bir milletiz.
konuş konuş nereye kadar hacı.
acıktım, ne önerirsiniz ?
Biberli ekmek yiyorum rahatım :P
rüyamda iki tane beşktaşın feda tişörtünü almışım ve giymişim allah allah manası ne acaba :D
soranlara da beşiktaş kazansın diyorum enteresan :D
Döneceksin abi :D
Sezon bitince akıl almaz bir göbek yaptım zaten bana yemek demeyin abiler :D
Hani pilotlar sağ ve bizim elimizdeydi başbakan?
Nihat Doğan'ı takip etmeyenler, edin ... pişman olmazsınız :)
Siyaset yasak olmasa söylenecek çok şey var ama forumda siyaset yapamıyoruz maalesef.
Söylenecek tek şey bu kafayla devam ettiğimiz sürece daha çok evladımız gider , uçağımız düşer , üstümüze gelinir , eziliriz ama ses çıkarmayız. Niye ? Çünkü 50 yıldızlıdan izin gelmiyor.
Nihat Dogan nasıl gaza gelmis. :n: Koyun ordunun basına alsın Suriye'yi. :n: