Karpuz-Peynir iyi gider valla :D
Printable View
Karpuz-Peynir iyi gider valla :D
Bu Twitter'ın da suyunu çıkardılar arkadaş TT'nin yarısı taraftarların rakip tarafa hakaret şeyleriyle dolu.Tamam arada olsun ben de destek veriyorum da çok abartıyorlar bu durumu.
Zaten twitter'in mantığı nedir? ben hala onu çözemedim.
Sosyal medya abi ne diyeceksinki.
Maç olmayınca canı sıkıldı herkesin :D
valla çok sıktılar artık. arada katılırdım ama artık sadece bakıp gülüyorum :D ama bazen çok yaratıcı olabiliyorlar.(Fenerbahçe lehine/aleyhine)
Yeni açılan kariyerlere bakan yokki :n:
Yuh be şehrin orta yerinde, binaların arasında havai fişek attılar. Ödüm koptu :D
Yemin ederim boxer değiştirmekten bıktım ya. Bu ne sıcaktı böyle. Günde 3 taneden aşşa değiştirmiyorum. Bilgisayar başında oturmaktan mıdır nedir popom çok terliyor ne yapacaz böyle bilmiyorum. Sandalye deriydi. Deri terletiyor heralde dedim. Altıma tahta sandalye çektim gene terliyorum.
7 gün sonrada Bodrum'a gidiyorum 1 haftalık tatile. Orada tadını çıkartıcam zaten bu terlemenin. Paso denize giricem.
Varmı Bodrum / Bitez'e giden ? Nasıl bir yerdir ? ilk kez giden ne yapar ne yapmalı falan :D.
Ulan Tolga çekirdek yiyordum boğazıma kaçtı gülmekten :D
Senin sorunda büyükmüş kardeş Allah kurtarsın. :n:
Valla beyler durum böyle ya. Neyse artık yapacak bişey yok :D
bodrumla ilgili tek bildiği öfmnin bodrum bodrum şarkısı :D birde bodrumlu bi arkadaşım vardı ama 10 senedir görüşmüyorum :D
Şimdilik yattı gibi görünüyor Endo. Ama o tarafa da gelirsem haber ederim sana.
Van'da yine deprem oldu.
Bu sefer 5.0 oldu vanda deprem.
gene facede tartışmalar tartışmalar tartışmalar
üzülmedim üzüldüm masumuna üzüldüm falan filan
Karadenizde de yeni faymı ne bulunmuş 6.6 lık deprem bekleniyormuş.
Selâmün aleyküm, herkese iyi geceler.
Adil Kullanım Kotası denen uygulamayı kim başlattıysa çok güzel andım kendisini.Zaten aldıkları paranın hakkını veremiyorlardı,şimdi hızı da düşürdüler iyice millette hakları birikti.Tivibu'yu açıp televizyon seyredemiyorum yahu.50 gb'ı geçti mi böyle nette dolaşmaktan başka işe yaramıyor internet.Neymiş yok sunucular ağırlaşıyormuş da falan da filan da,düşük hizmet,fazla para felsefesiyle zenginliklerine zenginlik katıyorlar.
a.s. @BurakKaraca
Beyler uykum kaçtı benim ya.10 muydu 11 miydi hatırlamıyorum şimdi.
Yokmuş gibi davranın gider.
Yapma gözünü seveyim Aygün.Tam uykum geliyordu :uzgun: