self servis :D
Printable View
Survivor'daki taner twitter hesabından baya sert konuşmalar yapmış. Acunun oteline gitmiş bunu kovmuşlar otelden. Tanerde baya sinirlenmiş bu iş burda bitmeyecek, kan akıcak felan yazmış. İntiharda edebilirim demiş en son. İntihar ettiğinden şüpheleniyor :) Birde şöyle birşey yazmış
Taner Tolga Tarlacı @3T1984
Survivorda SMS hikaye sakin oy yollamayin kafalarına göre istediklerini birinci getiriyorlar gecensene bana yaptıkları gibi akıllı olun
Nette böyle bir yazı buldum ama dalga geçiyor olsa gerek. Çünkü neresinden bakarsam bakayım ciddiyetle bakamadım yazıya. Nefret ediyorum şu mahlukatlardan :)
Sivrisinekler Neden Linç Ediliyor
Yıllardır oynanan oyun bir kez daha sahnede. Yazın gelmesiyle birlikte tabiatın en narin canlılarından olan sivrisineklere karşı bir linç kampanyası yürütülüyor. Sivrisinekler aşağılanıyor, sivrisinekler horlanıyor, sivrisinekler her türlü terliğe maruz kalıyor. Ayıptır.
Ne zararını gördünüz bu hayvancağızların çok merak ediyorum. Suçları kan emmek mi? Peki sivrisinekler zevkine mi kan emiyor? “İlerde bildiğim çok güzel bir insan var, birer gram kan emer miyiz?” mi diyorlar birbirlerine? Yaşamak için besleniyorlar yahu, olay bu!
ASLINDA EN SADIK HAYVANLARDIR
Senin o mamalarla beslediğin hımbıl köpeğin tenis topunu getirince havalara uçuyorsun, kaybolup seni bulduğunda sadakatini yere göğe sığdıramıyorsun. Öte yandan sivrisinek dediğimiz hayvan defalarca kovmana rağmen gene gelmiyor mu suratına suratına. Sen uyurken bile başında beklemiyor mu? Tamam arada ufak ısırıklar alıyor belki ama sana zararı yok ki. 70 kiloluk bir insanın vücudunda beş litre kan var, iki gram eksildi diye mi bu tantana? Bu nasıl bir cimriliktir, gözün doysun.
Ama köpekler sadıkmış! Dünyada köpek mamalarına her yıl milyarlarca dolar harcanıyor. O kadar parayı yılanlara harcasan en sadık hayvan yılanlar olur. “Sok de sokayım” diye peşinde gezerler.
Beni en çok yaralayan da sivrisineklerin ölürken bile binbir türlü hakarete maruz kalması. Ne yazık ki çoğu sivrisinek kafasına terliği ya da şaplağı yemeden hemen önce “Allahın cezası!”, “Hay ben senin…”, “…..... sineği seni!” gibi küfürler yiyerek can veriyor. Hoş bir ölüm olmasa gerek. Öldüreceksen öldür de niye hakaret ediyorsun?
Öyle bir nefret var ki maalesef belki de ilk defa kan emmeye çıkan bir yavru sivrisineğe bile tarih boyunca yaşayan bütün sivrisineklerin günahı yükleniyor. Babadan oğula nesil sanki bunlar. O sivriye sorsan dün kimi emdiğini hatırlamaz, nasıl bir vicdandır bu.
HAYVAN HAKLARINDA AYRIMCILIK VAR
Buradan hayvan hakları savunucularına ve Hayvan Partisi’ne de seslenmek istiyorum. İsmini vermeyeceğim birtakım hayvanlar söz konusu olduğunda mangalda kül bırakmayan sizler mevzu sivrisinekler ve bilumum haşerat olduğunda derin bir sessizliğe gömülüyor, adeta gözlerinizi yumuyorsunuz. Bu çifte standart değil de nedir? Sivrilerin arkası yok diye mi böyle yapıyorsunuz? Lobi mi yapmaları gerekiyor?
İsmini vermeyeceğim demiştim ama dayanamıyorum ve açıklıyorum: Bahsettiğim hayvanlar kedi, köpek ve eşekler. Bunların kılına zarar verseniz sizi topa tutarlar. Ama bir sivrisineğin ölmesi kimsenin vicdanını yaralamaz. Siz ne zaman bu kadar zalim oldunuz?
Hayvan haklarında ölçü sanırım büyüklük. Yeteri kadar büyük değilseniz haklarınız çiğnenebiliyor. İşte dünyanın en acı gerçeği de bu.
Sadece kan emseler sorun değil. Ama o kaşıntı olayı işi bozuyor. He birde kulağın içine kadar girme denemeleri sinir bozuyor. Isıyıyorsan kolumu felan ısır. Ne işin var kulağımın içinde ?
Bu yazının her yerinden ciddiyetsizlik akıyor :n:
O vızıltı sesi yok mu deli ediyor yahu insanı. Isıracaksan hiç değilse çaktırmadan yap şu işi de bize de sadece kaşınmak kalsın :)
samsung galax s3 te rehberde mesela altlardaysanız telefonun kafasına iki kere vurunca en üste çıkıyomuş 5800 da denedim on kere vurdum çıkmadı teknoloji farklı bişi ya :D
Vodafone Freezone'lu olan biri şifre alabilir mi ? Sinemaya gidicem de boşa 1 kişi daha ödemeyelim.
avea var olmaz mı :)
Üzgünüm :)
Fırizonluyum ama vermem :zuhaha
Bi oturuşta 1 kilo kiraz yedim. Sonuç olarak sindirim sistemim iflas etti :D
Üstüne bir kutu vişne suyu içseydin. :D
bi kilo da kayısı ye iyi gelir :D
En Temiz Meyve Hangisidir ?
Cevap : Kiraz
:zuhaha
bi bitmedi şu esprilerin gökmenin gazetesi :D
Meyve yenerek kilo alınıyorsa kendimi keserim abi :D
Çok olmasada alınıyor tabi.Onda da şeker var sonucta öyle oturup 1 kilo yersen kilo alırsın tabi. :D
Yok ben o andan bahsediyorum. Anlıkta olsa kilo kilodur :D
Ama abi şu da var meyve yersen 5 alırsın 10 verirsin :D
O niyemiş ? Muz yiyince kabız yapıyor mesela. 5 alıyorsun 7-8 kalıyor :D