Görmedin sanırım Emir :0:
Printable View
K-lite codec gayet iyi.
K-lite codec güzel de farklı programları denemek istedim.
KMPlayer iyidir,onu kullanıyorum bende.
En kullanışlı ve alt yazı konusunda en başarılısı BS.Player. Altyazılar görüntüyü tutmadığı zaman ok tuşlarıyla kolayca ayarlayabiliyorsun ileri geri.
Edit: VLC Media Player da çok övülen bir program, özellikle düzenli takip ettiğim PC.Net dergisinin yazarları tarafından. Codec sıkıntısı da olmuyor.
Bende 3-4 tane medya oynatıcı var. O an kafama hangisi eserse onu kullanıyorum :D
gom player seviyorum bu programı :)
TV8'de Hayalet var, bence kaçırmayın.:)
hayalet var peki görünüyo mu :D
Ne oldu burada beyler :D
Kim bu AykutKocaman ya bi anda tünedi foruma.
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim :D
Mertcan diye bir arkadaşmış vakti zamanında forumdan banlanmış. Artık nasıl içinde kalmışsa bunca zaman sonra gelmiş ortalığı karıştırmaya. :) Böyle tiplerle hayatın her döneminde karşılaşabilir insan.
Ula Cihan jet gibisin bi göremedik adam ne yazdı :D olayı da anlayamadık tabi :D
Multi hesap + Hakaret vs. Canı sıkılmış arkadaşın. Üye alımı açık olsaydı ne olurdu siz tahmin edin.
Üye alımı kapalı iken buralara gelmesine aracı olanı da banlamak lazım. :)
Tövbe yarabbi ibretlik şeyler yaşanmış burda, silinen mesajları okurken tüylerim diken diken oldu.
Gülenaz,
Bülbül eyler gülenaz,
Girdim bir dost bağına,
Ağlayan çok,gülen az.
Sonuç olarak hiç bir şey anlamadım bu dörtlükten :n:
Konuşmaya gerek yok yahu, ciddiye alınacak birisi olsa, ciddiye alınacak şeyler yazar, onu ciddiye alanlar oldukça da kahkahalar atıyordur kesin, o nedenle yokmuş gibi davranın, en güzeli.
Adam geldi orda burda sövdü 15 dakika sonra gitti. :D Okuyamadım da ya merak ettim simdi. :D
Banlamaya gerek yok, nasılsa gelir birazdan başka üyelikle yazacaktım, ben yazmasam da o geldi. Eğlence var bu gece, hareketlilik geldi en azından.:n:
Bu sefer güldürdü :n: