Yönetim bununla alakalı birşeyler yapıcaktır diye düşünüyorum. Bende profilimde değişiklik yapıcam yapamıyorum. Herşey kilitli.
Printable View
ben 2008den beri ara ara girerim o zamandan beri uzantısı değişecek yeni sisteme geçilecek falan filan. gelinen noktada hiç bi değişme yok. üstüne geriliyor. eskiden forumda baya aktif üye olurdu şimdi misafirleri gec kayıtlı üyeler bile girmemekte. geri döndüm ama ne biliym sıkıcı gibi
Eski dinamizm kalmadi, can sikintisindan bakiyorum ama daha cok sikinti basiyor :zuhaha
Yepyeni bir site mi kursak acaba diyorum, burasi sanki miadini doldurmus gibi :]
Sizde vur dedik direk gömdünüz arkadaş :D
FM forumundan cok taraftar forumuna donusmus durumda. Daha onceden hatirliyorum da kimsenin tuttugu takim ilk basta aklima gelen niteligi olmazdi. Hicbir sey oldugu sekilde kalmiyor tabi, derenin suyu akacak. Durduramayiz :]
Doğru çok haklısın kardeşm
Yeni bir platformun çabaları uzunca süredir devam ediyor bildiğiniz üzere. Yazılım işi ile sadece Vieri ilgilendiğinden ve onun da sürdürmesi gereken bir hayatı olduğundan yeni site işi sündükçe sünüyor. Yakın zamanda bitirmeyi planladığı için sanırım üye alımları yine Vieri tarafından kapatıldı. Merak ile bekliyoruz. :)
Forumun kapsami daraltilsa daha iyi olacak sanki. FM uzerine kurulmali kanimca forumlar. Soyle bir tarayin, %20-25 i ancak FM dir buranin :]
Zaten orası öyle abi. Bir de şunun etkisi var onda. Ben üye olalı neredeyse 6 sene oldu foruma ama 2-3 senedir fm'yi açıp oynamışlığımın sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Forumda kalan üyelerin de böyle olduğunu varsayarsak forumda vakit geçirme sebebi fm'den çok muhabbet, futbol vs. olmaya başlıyor. O yüzden bunun olması normal geliyor bana. Araştırma işi zaten forumun öncelikli olayı. Sonra diğerleri geliyor.
@ricard0leite
peki güzel kardeşim.
@ricard0leite
özel mesaj ile küfür etmek, klavye üzerinden delikanlılık yapmak ne kadar kolay değil mi canım kardeşim?
Biliyorsun ki bilişim suçları denen bir hadise var. Yaşın yetiyor mu bunu anlamaya bilmiyorum ama ip'ni ve diğer bilgilerini yönetimden talep edip savcılığa en yakın zamanda suç duyurusunda bulunacağım hiç şüphen olmasın.
Güzel bi atasözümüz var "Adam sandık eşşeği" şeklinde başlayan
özür dilerim
Özür dile güzel kardeşim önce küfür edip. Yaşın 15 olduğundan ebeveynlerin anlatırlar savcıya dertlerini. Üzgünüm ama bir yerlerde insanlara küfür ederek aileni zor durumda bıraktığının farkına var. Bu olay sana ders olacaktır.
arkadaşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. siteden çıkıyorum. yaptıklarım affola
FM nin Turkiyedeki ayagi TSI nin 2-3 kisiye bagimli olmamasi gerekirdi bence. Turkiyede en cok oynanan oyunlardan birinin sitesi bu kadar sonuk olamaz, enayiliktir bence. Bilgisayardan biraz anlasam, biraz da yatirim icin para ayirsam burdan gelecek gelir muazzam olurdu. Bu firsati tepiyorlar acikcasi, ya da dusundugum kadar populer degil FM. Bu yuzden burasi da boyle :]
Ben pek oyle dusunmuyorum, cazip bir site yaratilarak cok fazla sayida takipci edinebilirsen guzel isler yaparsan mutlaka bunun karsiligi da gelecektir. Kar gelmez seklinde dusunerek ancak boylesi bir site olusturulabilir zaten.
Bu arada Emre boyle ugrasma insanlarla, bak nasil PISTI. Korkuttun savci mahkeme diyerekten :zuhaha
Hakaret
MADDE 125
( 1 ) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilat ederek işlenmesi gerekir
( 2 ) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi halinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.
Heheh o benim kendi düşüncem zaten abi. Site sahipleri daha fazla detayını düşünüyorlardır zaten.
Yok abi çok ciddiyim o konuda. Durup dururken gelip insanlara küfür ediyorsan cezanı çekeceksin. Yaşından dolayı sen çekemiyorsan seni büyüten ana baba çekecek.