eğer öyle bşii varsa allahın sevgli kuuymuşum dün vodofone geçtim :D
Printable View
eğer öyle bşii varsa allahın sevgli kuuymuşum dün vodofone geçtim :D
Bafra'dan bir ayrıldık neler olmuş öyle ya. Bizim Bafra'ya çok yağmur yağmış. Ama Samsun çok etkilenmiş bu yağmurdan. Sele kapılıp ölenler olmuş, Samsun - Sinop yolu ki geçen sene bizimde geçtiğimiz köprü yıkılmış falan. Çok kötü şeyler bunlar. Umarım şu yağmur artık kesilir bizim o taraflarda.
Ankara'dakiler hava nasıl oralarda? Cuma veya C.tesi yola çıkacağım, ona göre giyinelim : ) Üşürmüyüz, mont falan alayım mı :p
Gabi abi,tabi Samsun'un da etkisiyle dün ve ondan önceki gün geceleri ve öğlenleri normalin altında düşüşler yaşandı ama bugün hava yine çok sıcaktı.Yarının hava durumuna göre ben seni bilgilendiririm :)
Günaydın...
Günaydın abi :)
Günaydın Kasım abi , herkese hayırlı günler millett
Selam millet.1 ay sonra tekrar Türkiye'deyim.İnternet hızının ve özgürlüğünün tadını yaşıyorum.:icon_smile:
adam acem diyarındaydı, gerisini sen düşün artık :D
Benim sormak istediğim birşey var. Halısaha organizasyonları için ayrı bir başlık var mı ?
İran'daydım.Adamlar yasaklı sitelere sokmamanın yöntemini bulmuşlar.Herkese hızlı internet vermiyorlar.İnternet zaten yavaş.Bir de yasaklı sitelere programla girince iyice yavaşlıyor ve eziyete dönüşüyor.Siteyi açmaya çalışırken genelde en sonunda bıkıyorsun ve ya bırak girmiyorum diyorsun ve böyle bu sitelerin yasaklanmasının amacına ulaşılmış oluyor.:icon_biggrin:
Buluşma konularını kullanabilirsin Anıl.:)
foruma bihararetmetre takalım tartışmalar arttıkça kırmızılaşsın :D
forum lige hazır peki takımlar hazır mı :D
(4) (4) (4) (4) (4)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...92178766_n.jpg
bu fotosop di mi, goz yanilsamasi falan olamaz. bunun izahi yok cunku :]
Foto gerçek yüksek ihtimal. http://www.issizadam.net/fotograflar...yamismasi.html Benzer nitelikte bişey :D
Yok yahu ne gerçeği :)
Edit : hmm olabilir :n:
Resim shop bence. Sol üst köşedeki ayağın karşı kenarın dışından geçebilmesi için eğim yapması laızm. Dik inemez asla. Öyle olsa kenarlar paralel olamaz.
delinin biri bi taş atıyo hadi çıkar çıkarabilirsen :D
Izmirde cok fena nem var, gecenin bu saati bu kadar terlenir mi kardesim. yagmur yagsa rahatlayacak hava ama cok uzak bir ihtimall :]
Çok nem var diyorsunuz % kaç orada nem ?
google'a göre %45-50 civarında nem gösteriyor İzmir'de.
Giresun'da ise %85 seviyesinde düşünün artık :)
Sıcaklık değerlerinde durum ne peki ? :D