yeni transfer Dragan Conjar listeye eklenmiştir
yeni transfer Dragan Conjar listeye eklenmiştir
transferler bomba :D zaten ligi götürmüşsün başarıların devamını beklemekdeyiz:D
İlk maçımızı şanslı bir oyundan sonra 2-0 bitirdik hemde deplesmanda. Gerçekten mükemmel bir başlangıç yaptık
Bir de takımımızın değeri 1.6M ve bir galibiyette aldığımız ücret aşağıda ki gibi 300K :) Takımın değerinin 5/1 ini 1 maçta kazandık :)
http://e1201.hizliresim.com/t/j/1uzqt.jpg
Aman tanrım Feneri yendim :schaf::u::4::zuhaha(/2)(üü)(/l)
Lige 2 galibiyetle başlaman çok güzel üstelik bu takımdan birinin fener olması daha iyi olmuş :D tebrikler. Transferler güzel. Bu sezon sonu senin yolundan gitcem anlaşılan :D
tabii tabii :)
Arkadaşlar bu arada en iyi forvetlerimden Danilo Moreno fener maçında 6 ay sakatlandı :mad: işim çok zor olacak
6 ay mı. off kötü olmuş ya
Sakatlıklar belini bükse de maçları en az kayıpla atlatıp yola devam etmen gerekiyor. Umarım bunu başarabilirsin.
Helal olsun güzel gidiyoruz.Takımın bütçesi baya kötüymüş iyi adamlar alamamışın ama orta sıralarda bitireceğine eminim.
Sakatlıklar öyle böyle olmuyor... Her maçta kesin 1 sakat veriyorum. Hele hücum oyuncuları kesin sakatlanıyor ama Allahtan yarısından çoğu sadece maçta sakatlanıyor yani uzun soluklu bir sakatlığı yok ama maç içinde sakatlanmalar olunca oyunun kaderi değişiyor. Yine de dediğin gibi devam ediyoruz ;;)
Arkadaşlar bu arada bizim burada elektrikler kesildi ve trabzon maçını tekrar oynamak zorunda kaldım bu sefer adamları yendim :) Chrstian Perez de sakatlanmadı dolayısı ile :)
Tşkler aldığım adamlar aslında bütçeye göre iyi ama yukarıda belirttim 1 maç kazanınca benim takımın toplam değerinin 5/1 ini karşılamış oluyorum ve şu ana kadar Balance 4.5M oldu :) Sanırım seneye daha iyi transferler yapacağız eğer maaş bütçesi artarsa ;;)
GS Vladamir Weiss i almış nasıl akıl ettiyse resmen beni dağıttı. Bir de zaten ilk 11 de oynattığım forvetlerim sakattı ve yedek forvetlerim de maç içersinde ilk yarı bitmeden sakatlandı. Böyle olunca hiç bir şey yapamadım.
Quaresma resmen biçti takımı. İyi kanat oyuncularına karşı çok zorlanıyorum.
çok iyi gidiyorsun başarılar...