Tamamdır hocam bu oyuncuya da mutlaka bakarım .
Printable View
Bu sezon çok kaliteli bir kadro kurmuşsun.Bir üst lige rahatlıkla çıkacağını düşünüyorum.
Hocam uzun suredir boyle renkli eglenceli kariyer gormemistik tebrik ederim seni ugraslarin icin ayrica ligi rahat domine edecek bi kadron var kupayi alip avrupaya erken gidebilmeye ugras derim :)
Çok para harcadık ama geleceğe çok sağlam yatırım yaptık , bir üst lige çıktığımızda iskelet kadromuz belli ,
Öncelikle teşekkür ediyorum , ama şimdi fark ettim , kupa maçını eklememişim , çok sinirlenmiştim ve utanmıştım , ilk turda maalesef kupa'dan elendik .
Hocam gidişat çok iyi , detaylarda 10 numara , yardımcın da iyi analizler yapıyor ,
Biri beni aydınlata bilir mi ?
Lig kupasından elendim , şimdi Fransa kupası mücadelesi vericez hangisi Avrupa'ya açılan kapı bilen var mı ?
Fransa Lig Kupası, ( asıl adı Coupe de la Ligue) Fransa Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen , kaybeden takımların her turda elendiği bir futbol organizasyonudur. Kazanan takım 1995'ten beri UEFA Kupası'na katılmaya hak kazanır.
Yani Hocam lig kupasını kazanınca Avrupa'ya gidebiliyorsun . Fransa kupası önemli değil pek.
kardeşım şıu ana kadar gördüğüm en güzeli tebrik ederim o görsellik ne ya :D kıskandım ...
Lennon'u alırsan sağlam olur hocam kanatlar , birde bir ara profilini koyabilir misin Lennon' nun :)
Teşekkr ederiö Şu 1.Lige çıkalım , çok daha iyileri gelicek :)
Hocam Lennon basının abartamsı , bize hayatta gelmez :D
http://img464.yukle.tc/images/9537Aa...kis_Profil.png
Hocam Lennon basının abartamsı , bize hayatta gelmez :D
Yani öyle de hocam hızı falanda olmasa aslında pekte abartılı bir oyuncu değil gibi duruyor daha hiç oynamadım tabi lennon'la da ama biz daha iyilerini buluruz bu takıma :D
Kariyer hikayelerini takip etmiyorum.Tesadüfen denk geldim.Sunumun harbiden çok iyi.Bu çizgide devam edersen ayın kariyeri seçilebilir bu kariyer.Kolay gelsin.:)
Hocam yalnız pes olmasa bu kariyer hiç başlamayacaktı gibi :)
Hocam salvator'un sözleşmesi bitiyor , defansı 10 numara yapar, bide artık , ayın kariyeri oyluyorlar bu kariyeri her halde bu ay oylamadan 1. ilan ederler :D
[QUOTE=19karabulut07;2405157]Özellikle senden ara transferde yardım bekliyorum , orta saha ve sağ kanat yardımcı olursan sevinirim :)
Tabi ki hocam :)
Sağ Kanata gelirsek Sercan Sararer çok etkili bir oyuncu onu alabilirsin sidney sam var onuda kullandım oda etkili baya birde weiss var pascera'da sözleşmeside devre arası bitiyordu galiba ve Nicusor Stanciu var hem genç hem potansiyelli bu 4 oyuncuya bak alabilirsen faydalı oyuncular hemde ters kanatta da oynayabiliyorlar.
Ayrıca forvet için destro'ya bak geliyorsa mutlaka sözleşme imzalat devre arası 6 ay kalıyor kontrat bitimine genç ve çok kaliteli bir oyuncu.
Orta saha olarak ta verratti'yi kiralayabilirsin , xhaka gelirse alabilirsin , jem karacan da iyi bir alternatif olur .
He ayrıca Salvatore Bocchetti var sözleşme imzalat mutlaka kaya gibi defans onun gibisini bulamazsın kolay kolay .
Birde kaleci sorunun varsa Sinan Bolat ve Ospinaya sözleşme imzalatmaya çalış devre arası ..
Benden bu kadar hocam kolay gelsin transfer harekatında :D