5 6 hazırlık maçı antreman yardımcıda hocam bakıcaz artık bi hal çaresine :D
Printable View
Daha fazla hazırlık maçı yaptırsana. Birde sezon öncesinde bir kaç hafta kondisyon sonra hücum yada savunma çalıştır. Özellikle yeni bol transferin varsa takım uyumu yoksa ve gol çok yiyorsan savunma çalıştır. Fazla hazırlık maçı yaptırman taktiğe uyumu artırıyor ve takım uyumunuda artırıyor.
Ben bu sezon başı epeyi hazırlık maçı yaptım. Daha eylül sonlarında taktik uyumu sonlara yaklaşmıştı.
arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ama kariyeri kapatma kararı aldım . nedeni ise forumdaki diğer kariyerler . diğer kariyerlerde adamlar 2.lig takımlarına 2 3 sezon içinde şampiyonluk ve uefada şampiyonluk yaşıyolar ve herkes poh poh luyor kıskanığımdan değil. bu kariyeri 5 6 kişi takip ediyor ama save load lı yeni menajer açılıp musa sow ları guidettileri 40 milyon euroya satmaları başarı olarak görenler var kimse kimseyi kandırmasın musa sow 300 gol atsa 40 m kimse vermez cidden kıskançlıktan değil. NANNAR Hocam hariç bu söylediklerimde.gerçeklilik bir şekilde kurallarla sağlanmalı öbür türlü herkes türkiyeden bir kulübü 1. sıraya getirecek .rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
Doğrusun kardeşim bu laflarından sonra seni takip edeceğim kapatma sakın kimse takip etmesse elimden geldiği kadar yanındayım güzel gidiyor bu kariyer yazık etme.
Hocam yapma be, ben takip ediyordum. Zevkli de oluyordu...
O konuda sana katılıyorum. Gidişatın güzeldi devam etmeni öneririm. Hatta sana özenip sıfır yabancılı kariyer açmıştım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Şahsen şuanda aktif olarak takip ettiğim tek kariyer diğer kariyerlerin aktifliğini görmedim açıkcası devam et kardeşim :)
Kardeşim ilk olarak şunu belirteyim kariyerin takip edilmesi başarıya veya başarısızlığa endeksli olduğunu düşünmüyorum( Bunu sana ispatlaya bilirim istersen ).
Güzel bir sunumla takipçilere kariyerden aldığın hazzı takip edenlerede yaşatman gerekiyor. Yada başkalarının kariyerlerinede yorum yazmak senin takipçi sayını arttıra bilir. Şöyle bir baktımda şuan forumda yayınlanan 20 kariyer varsa senin toplamda takip ettiğin kariyer hiç yok gibi bir şey sen başkasının kariyerini takip etmezken başka bir kariyercininde sana yazacağını düşünmemen gerekiyor. Ama şuda var bazı üyelerin kariyerleri her daim takip edilebilir. Ya forumda çok eskidir yada çok fazla arkadaşı vardır. Yada @pusathan arkadaşımız gibi neredeyse her kariyere katılımı vardır. Son olarak Moussa Sow 300 gol atarsa söz 40 milyon vericem ona :) ve kariyere devam etmeni öneririm
Ben diğer kariyerlere benim kariyerim ilgi görsün diye takip etmiyorum. Her baktığım kariyerde acaba yeni bir şey öğrenebilirmiyim beklentisi içerinde bakıyorum.
Yok zaten ona takılmadım. Sadece beklentimin olmadığını belirtmek istemiştim. :)