marquez le 47 metre.ayrıca kale boş deıldı kalecının ılerede durdugunu gordu:DQuote:
Originally Posted by canerduzgun
Printable View
marquez le 47 metre.ayrıca kale boş deıldı kalecının ılerede durdugunu gordu:DQuote:
Originally Posted by canerduzgun
bendede kalede rüstü varken rüstü topa bir vurdu gol karsı kaleci nasıl yedi anlayamdım rüstü ile bircok defa basıma gelsi.
70 m.den attım. :D
dn de nıhat ıle almanyaya son dakıkada 70 metreden atttım
cafercanla 80 mt attgıım gbıı kalecı yıne acılmıstı
zaten kalecı yerındeyse en ıyı golumu dıego ve savıola ıle 50 metreden attım daha uzaktanda mumkunu yok sanırım kalecı mal olmalı 4 lıgden fılan
55 m kerlon kale dolu ama açılmıştı ömer çatkiç kaleciydi..
68 metre'den uğur yıldırım ile. uefa kupası final maçı
ewet yenı uzaktan goL rekorum
85 metre fernando torres
man utd. iLe cL macı gruptakı son macımızdı onLar kesın yenmeLıydı 1-1 dwm ederken 90+2 de kaLecıLerı acıLdı we bos kaLeye 85 metreden
bende ss yok ama ben de de 50m den atmıştı szymkowiak
fm 2005 de de la cuesta ile 87 m , fm 2006 oliveira(fb nin almak istedigi betis li oyuncu) ile 85 m den attım en uzak....
kerlon la 62 metreden kaleci kornere cıkmıstı kupa macında:o
kendi ceza sahamın önünde serbest vuruş oldu defans oyuncusu vurdu karşı takımın kalecisi ile benim forvet topa yükseldiler 2si de dokunamadı gol oldu kaleden kaleye golü atan tevfik diye bi futbolcuydu yalovasporda
Benim rekor 75 metre...
ben boş kaleye 75 yards dan
60 metre
Atanlar
Raul Alex Ronaldo ronaldinho roberto carlos
Takım Real Madrid C.F.
35 uğur yıldırım
45 metreden uğur yıldırımla attım
benim macta kaleci kornere geldi anelka 70 metreden hic acımadı
70 metreden kerlon fenerde iken öne çıkan kalecinin üzerinden aşırtmıştı.
kaleci attı :D hemen ceza sahasının dışıydı top sekti gol oldu ama kaç metreydi hatırlayamadım..
büyük başarıQuote:
Originally Posted by barisakman
bende hatırlarsam szmkowiak 40 m den boş kaleye atmıştı
bende fatih akyel ile tam orta saha çizgisinin sağından gol attım takım MALATYASPOR
Ben Beşiktaşta klebersonla 45 metreden attım ve yılın gölü seçildi.
50 metre hasan şaş.volkan demirel ileri acılmışltı kornerde benim tekım karşıladı hasan hiç affetmedi
ronaldinho barcadayken 60 m den gol atmıştı
Kornere Gelmişti Kaleci Ceza Sahasindan Ciktigi Gibi Vurdu Dede Ve Stad Genişletilmiyo En Genişi En Gelişmişi Alltaan Isıtma Falan :D
juninho (lyon) 35 mt den taktı...
85 METRe...
fabio luciano --> kahn a :D şampiyonLar Ligi 2.Tur maçı
+ depLasman :D:D
http://img88.imageshack.us/img88/628...bhudhurkb1.jpg
50 metreden astı bi oyuncum ama hangisi hatırlayamıyorum:confused:
arkadaşLar 90 metre oLdu :) chelsea iLe şampiyonLar ligi yarı finaL 2.maçını yapıyodum... kaLeci biraz öndeeydi defanstan çaktı kalenin içine :D:D
http://img177.imageshack.us/img177/3...2222222to7.jpg