arkadaşım sen oyunu bir unistall et :)Quote:
Originally Posted by baron
sonra siteden son halini bir indir. öyle kurup tatlı tatlı sorunsuz oyna ;)
Printable View
arkadaşım sen oyunu bir unistall et :)Quote:
Originally Posted by baron
sonra siteden son halini bir indir. öyle kurup tatlı tatlı sorunsuz oyna ;)
işte bu kadar baron da işi halletdi....
80 tükçe oldu...
emeği geçenlere teşekkürler......
vieri sen en iyisimi işi bi özetle millete..
temp dosyası işi felan.....
temp işi sorunu artık yok yaşayanlar siteden son halini indirsinler
Şu an sistemimde Türkçe FM 2006 v1.0.1 yüklü. Buna rağmen oyunu silip baştan mı yüklemem lazım? Yani bahsettiğiniz çalıntı yamalar kurulu değildir.
Yeni versiyon ara seçeneğinden güncelleme yapabilirsin.
http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...=oku&id=20&b=2
bende herhangi bi sorun çıkmadı direk türkçeyi kurdum ve oyuna girdim oyunda türkçeydi bu arada turkcell süper lig yazısı çok hoş görünüyo ellenize sağlık....
Sorun düzeltildi zaten, bundan sonra indirenlerde runtime sorunu olmayacak...
abi bu oyunda hangi skinde en iyi sonuçu alırım bütün skinlerde bir sorun olmadan oynayabilirmiyim
Oyunla beraber gelen skinlerde en iyi sonucu aırsın, ama diğer skinlerde de pek bir eksiklik olmaz...
Oleeeeeeeeeeeeeeeeeey.Yaptım.Zlib.dll yi system32 içine atın.Sonra kurun türkçeyi.Oluyor.Hatasız.Çok sağolun....
yok ondan sormadım volkan abi mesela ben beşiktaş skin kullanıyorum mesela işleniyor diceğine şleniyor ı harflerinide göstermiyor ondan sordum oyunun getirdiği skinleri kullanıcaz artık
o olay skin fontundan kaynaklanıyor. türkçe destekli font gerekiyor.
selamlar, hepinizin ellerinize sağlık, mac için hala bi çalışma yok mu??
emeği geçen herkese bol bol teşekkürler gece gece ne sevındırık oLdum bilemezssınız.. şu gunler duydugum en guzel haber TURKCE V2 cıkması oLdu saolun...
yaw yamayı kaç kezs indirdim hepsindede aynı hata tanımlanayam hata diye çıkıyo
maalesef yok ozziee
efe24, hatanı tam olarak yazarsan iyi olur. Nerede, nasıl çıkıyor, ekran görüntüsü koyma imkanın varsa bi bakarız neymiş...
oyunum tam türkçeleşmedı yıne.. neyse yarın oyunu ve butun yamalarımı Unıstall edıyım tekrar kurıyım o zaman olur inşalla.. tekrar çok saolun.
İyide ben hiç indiremiyorum..Yani yarısı iniyor.Spnra dosya ozuk diyor ..winrarı açarken..Bu benden kaynaklanan bir şey mi?
Oyunu ve yamayı Türkçe FM 2006 v2.x.x Yardım Rehberi'ndeki yönergelere göre kaldırıp kurarsan sorunsuz çalıştırırsın....Quote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
Birsüredir İnternette bazı sıkıntılar yaşanıyor, buna bağlı olarak o anlık indirilen dosyalarda kopmalar olabilir... Şuan yamanın inmesi konusunda bir sorun yok...Quote:
Originally Posted by istanbul1453
lütfen banada yardım bende sorunlar çıkmıyo ama türkçe olmadı bi türlü
bende nie hiç hata vermedi :D
BENİM OYUN AÇILIRKEN ''RUN TİME ERROR 429'' ACTIVEX COMPONENT CAN'T CREATE OBJECT yazıyo bu sorundan anlayan birisi var mı yardıma ihtiyacım vaaar.bir tek türkçesi çalışmıyo oyun normalde çalışıyo.
Oyunun setup dosyasından mı kurdun run time dosyalarını kurmalısın
ya arkadaslar ben yamayı indiremiyom % 1 fln doluyo daha fazlası inmiyo neden bana baska link fln verebilirmisiniz olabilirmi öyle bi sey indiremiyom kafayı yedim yaa :D hersey icin cok tskler turksportal ailesi ve üyelerine
hangi sunucudan indirmeyi deniyorsun
Şİmdi yine denedim indiremedim yaa...Bunu rapid ya da hemenpaylaş yapmanız mümkün mü rica etsem? Yoksa indirmem mümkün olmayacak gibi görünüyor... :(
İkisinden de indirmiyorum..Quote:
Originally Posted by Vieri
tamam ben hallettim ilginiz için saolQuote:
Originally Posted by VoLkaN BaROs
bendede run time 76 hatası çıkıyor çalıştırınca sonra normal fmden açıyorum türkçe ama ülke isimleri hariç bunu nasıl düzeltebilirim
Benim şöyle bir sorunum var.
Turksportal Türkçe FM 2006'yı açıyorum. Ayarlardan pencere modunu seçiyorum. Sonra çalıştırıp oyuna giriyorum. Oyun Ayarlarından da Tam Ekran seçeneğini kaldırıyorum. Onayla diyorum: ''Changing the screen settings failed. Make sure your system supports the settings.'' diye bir uyarıyla karşılaşıyorum.
Ne yapmalıyım?
Ben daha bu yamayı kuramıyorum bile işte şu hata cıkıyo kurmaya kalktığımda..
Şu hata:...
http://img132.imageshack.us/img132/2450/hatald9.jpg
http://img132.imageshack.us/my.php?image=hatald9.jpg
O resim cok ufak oldu ya :(
http://img82.imageshack.us/my.php?image=hataih4.jpg