tam bu konuyu okurken benim oyunda chelsea barca kapıştı cl de chelsea 1 0 aldı ama 5. sezon yani bi çok oyuncu deişmişş.nese bende oyumu chelsea ye verdim gayet güçlü bi takım
Printable View
tam bu konuyu okurken benim oyunda chelsea barca kapıştı cl de chelsea 1 0 aldı ama 5. sezon yani bi çok oyuncu deişmişş.nese bende oyumu chelsea ye verdim gayet güçlü bi takım
ben barcayı arsenali milanı interi falan yeniyorum barca çok ofansif oynadığından kolay yeniyorum hatta ama chelsea ve inter çok zor yeniliyolar çok güzlüler en bide trnasfer güncellemelerini yaptım chelsea + ballack,sheva,kalou,mikel bunlarıda ekledim acayip güçlü oldular ama ben daha hiç bir oyunumda chelsea yi almadım
romayı eklemeyi unutmuşsun bence roma
Bence Chelsea.Kadrosu bütçesi herşeyiyle mükemmel.
juventus hem yenemiyorsun hemde sen menejeri olunca seni yenemiyorlar
chelsea abi adamları bir türlü yenemiyorum ya
bence chelsea .. çünkü çok ligli oynadığımda ilk senelerin çoğunda şampiyon oluyor...:/a)
Chelsea bence
yaw ne barçası bi kere ronaldinho hem fmde hemde peste berbat oynuyo etooda o kadar iyi oynamıo fmde keza peste ama henry ölemi arsenal ölemi konumuz pes 5 değil ama onuda söliyem dedim arsenal
bence fenerbahçe :D:D evet arkadaslar bence en güclü takım chelsea ama favori takımım at.madrid bide fb
bence FC Bayern en iyi takım çünkü;her şampiyonlar ligi finalinde o var ne yapıp edip o kupayı alıyorlar
Ya bence Munih.Çünkü sistemi bana ters gelio.Ve bence öyle azımsanacakta bi kadrosu yok.Çoğu arkadaş Chelsea demiş tamam bu takımların içinde en iyi kadro chelsea de ama Leeds dahil ben Premier League de oynadığım takımlarda Chelsea ya karşı maçlarda çok az yenilgi aldım.Genelde galibiyet aldım.Bi de Juventus var:D
Lim10
juve bence en güçlüsü çok süper oynuyorlar bu yüzden hiç seçmiyom onları çünkü juve yi yönetmek için ii bir menejer olmaya gerek yok
inter ve liverpool bende hep fianla oynuolar
Juventus derim ben yalnız liverpoll da güçlü olmuş ilk sezon liverpoll açık ara farkla şampiyon oldu..Chelsea de ancak 4. oldu ...
tabikede chelsea
bnce chelsea..dier bütün takımlara girdim sayılır ama hiçbir takımda takım oyunu yoktu.bunu bi türlü sağlayamadım.ronaldinho bile hep 6 puandaydı 8 olduunu göremedim.ne yaptıysam olmadı.ama chelsea yi tek geçerim hemde aşırı bi bütçe verio.başarı sağlamamanız imkansız.CHELSEA
bence barça ve chelsea çok ii,ayrıca inter de güzel ama teknik direktör oyuncuları oynatamıyor o yüzden başarılı olamıyorlar
ben oylama tgablosunda chelsea ya verdım ama Fenerden yana gönlüm üst üste 5 yıl türkiye lig şampiyonu daumdan sonra sayarsa 7 yıl üst üste oluyor :D 4 tane Türkiye kupası 2 şampiyonlar ligi 2 uefa 2 dunya kulupler kupası 3 tane super kupa :D chelseada bu kadar karıyer yok be :D
chelsea tabikide chelsea deplasmanda oyunda hiç hilesiz bir türk takımyla yenmek en büyük başarıdır bence
bence arsenal:D heriflerden bir tüürlü kurtulamamıorum(gs yim) hep aynı gol ya henry frkik ten uzaktan falan vuruyo gol, yada sol dan iniyo çizgiye açıo ortayı adebayor çakıo kafayı gol:D
inter çünkü fbyle dünyanın altını üstüne getirdiğimde beni zorlayan bazen malup eden tek takım interdi...
juventus .....
bütün devleri yendim chelsea yi yenemedim
tabikide -------^^^^REAL MADRİD^^^^---------
juventus derdim ama sonraki update lerde iyice gücü düştü işe yaramz hale geldi o yüzden Barça derim ben
Son update i bilmiyorum da oyunda gördugum en guclu takım manchester united ben rize spor la oynuyorum ve ilk 3 sene katıldıkları butun kupaları laylaylom aldıalr ingiltere italya ispanya ligleri de secili sonra avrupa da karsılarına ben cıktım :P (rekor kırdılar ilk karsılasmamızda 7-0 yendiler en farklı galibiyet oldu şl de) ilk sene chelsea yide arsenalı de barcelona yıda ezdiler ama siz secerseniz o kadar guclu olurlarmı bilmiyorum
chealse barca
abi bayen münih tabikide hucümu olduğu kadar defansıda çok iyi bir takım bütün kupalara ambargo koyuyom
Tabiki Chelsea