Al işte :D
Ananem-dedem şehir dışında, dayım italyada, 100-200 kağıt maksimum bu bayram :)
Printable View
Al işte :D
Ananem-dedem şehir dışında, dayım italyada, 100-200 kağıt maksimum bu bayram :)
eski bayramlar yok artık çünkü büyüdük :D
100 lirayı aşmaz :( ayıp ya küçükken ne güzel topluyoduk ama ihtiyacımız azdı, şimdi ihtiyaç çok para yok :D:D
45-50 toplasak kardır :D.
200 lira verdi babam daha bayram başlamadan yeni sezona umutlu bakıyorum..
Artık para almıyorum. :D
aslında Malatya - Kayseri arası bi gidip gelsem mi n'apsam :D:D valla yeni PC alırım o parayla :n::n:
Sanıyorum para toplayacağım son bayram olacak bu yıl,200-300 TL hasılatla -'de olacağım bayramlara geçerim diye düşünüyorum.
Ben para almayacağım gibi şimdiden 200 TL kaybettim. :D Elimi öpersenız gelip para verebilirim ama söz veremem, bir ihtimal. :p
Beyler bayram hala varmı : ) eskiden giderdik ev ev dolaşırdık kimisi şeker kimisi çikolata kimisi yüz bin kimisi ikiyüzelli bin verir toplardık. Şimdiki cocuklar hep bilgisayar başında...
Sen Arda'ya bi uğra bence. Kuzenin için sinema kapattırmış adam :p
420 lira ile tamamladık. Parayı PS3 oyunlarına yatırmayı düşünüyorum :D.
Nasıl olduysa sabah kalktım böyle aileme bir kahvaltı hazırladım.İyi davrandım falan filan,karşılığını da iyi bir şekilde aldık:)
120TL daha da gelmez :n::n:
vay be millet neler topluyor :). Bir bayramı daha 20 lira ile kapattık. Eksiğimiz,ihtiyacımız yok.
100 lira :D
30 lira sadece dedem verdi zaten :D
Onunla da telefonu yaptırırım , hat alırım :D
siteden çıkmayarak 250 tl :D
Daha da veren olmaz zaten. Öğrencisin şehir dışında okuyorsun diye verdiler zaten :D
90 kağıt geldi beklemiyodum.:D
Seney inşallah gidersem üniversiteye adam başı 100 zaten almam aşağısını.:n:
Eşşek gibi de alırım azuhaha
Babamdan 50 geldi. Annemden daha sonra gelcek. En fazla 120 falan toplarız. Kısır geçti bu byram :D
La 100 200 liraları beğenmiyorsunuz ben keşke 50 toplayabilseydim de telefonu yaptırsaydım diye hayıflanıyorum :zuhaha
40 TL dağıttım. Her sene babamdan 100 TL falan gelirdi bu sene Giresun'da olduğu için onuda alamadık. :D