arkadaslar logoları resimleri silin eger yüklediyseniz orginal skini kullanın ben öyle kurtuldum bu lanetten logolar resimler skinler uyumsuz herhalde ondan hata veriyor böyle
Printable View
arkadaslar logoları resimleri silin eger yüklediyseniz orginal skini kullanın ben öyle kurtuldum bu lanetten logolar resimler skinler uyumsuz herhalde ondan hata veriyor böyle
Bunların hiç biri çözüm değil oyunu kurduğum gibi oynuyorum bilgisayarımada format atılalı daha 3 gün oldu ama bu lanet olası hatayı bende alıyorum hata windows ile ilgili diye biliyorum ama asıl sorun Sigames sin yaptığı bu hatalarla dolu oyunun bir türlü windows ile uyum sağlıyamaması adamlar 2005 den buyana oyun yapıyolar bu 5. serisi olmasına rağmen daha hatasız oyun yapmayı beceremediler orası düzelse burası yamuluyo aşağı tükürsem bıyık yukarı tükürsem sakal misali herneyse ben bu hatayı FB kariyeri açtım onda sürekli alıyorum ancak At.Mad. kariyerimde Crash Dumps Almadım Ama Tek Bir Şey Var Lanet Olsun Bu Oyunu Böyle Yapana ve Lanet Olsun Bu Oyuna Verdiğim Paraya.
Crash Dumps efsane oldu Football managerde ilginçtir ki si bir türlü çözmedi/çözemedi..
Football Manager = Crash Dumps
bi deneme yaptim.. oyunu editordan deyistirince 2009un 1.aylarinda crash dumps geliyor. ama oyunun ayarinda bir deyisiklik yapmayinca bir problem olmuyor ... belki editor hatasi olabilir diye düsünüyorum
arkadaslar bu hatayı bende aldım turk medya eklentısı yukluydu sadece onu sildim hata düzeldi siz de deneyin bütün eklentileri kaldırın öyle oynayın sizinkide inşallah düzelir ...
alakası yok çünkü oyunu yüklediğim haliyle oynuyorum ne logo ne editör sadece 9.1.0 hatası var bir sorum olacak bu hatayı alanlar XP ise tema felan kullanıyomu yani benim şu anda sadece o konuda hata çıkma olasılığı var çünkü bilgisayar daha yeni format yedi
Bi Sorum Olacak 9.0.0 Kullanıpta Bu Hatayı alan varmı birde 9.0.0 ile 9.1.0 arasında ne fark var
arkadaşlar bu salak crash dumps hatasına bence yüklediğimiz ekstraler sebep oluyo (forma, huge-database,logo, isim düzeltmeleri vs.) şöyle ki; yaklaşık cm 99-00'den bu yana aralıksız cm-fm serilerini oynuyorum, demosu çıktığından beri de fm 09.. FM 09'u elimdeki 3 makinaya da kurdum, şirkette boş zamanım oldukça genç yetenek bulmak ve taktik geliştirmek için öylesine bir kariyer açtım, evdeki kardeşimin makinasina kardeşim de öğrensin diye kurdum ( artık başlaması lazım http://fmgraphics.net/forum/images/smilies/smile.gif ) en son da kendi makineme gerçek kariyerime başlamak için kurdum, buraya kadar bir sorun yok. işyerindeki makinemde taktik denemek amacıyla yaklaşık 1 sezon devam etti hiç bir sorun yok, kardeşim yarım sezon oynadı hiçbir sorun yok. ben de son olarak evdeki kendi makinamda başlayayım artık dedim ve oynanabilirliği artırdığı için ne eklenti varsa kurdum (logo, forma, fut. fotoları, huge database) bu noktadan sonra oyun ağustos ayına geldiğimde crash dumps hatası verdi, kapatıp en son kaydettiğim yerden tekrar açtım, o tarihi geçti ama 1 hafta sonra yine crash dumps verdi. sonra kardeşimin makinasında ve şirkette hiçbir makinada sorun yaşamağıım aklıma gelince oyunu tamamen kaldırıp yeniden kurdum ve HİÇBİR eklenti kurmadan tekrar başladım, şimdi 1. sezonum bitti ve hala hiçbri sorunum yok allaha şükür, umarım olmaz da.. sözün özü; bu hatayı bence kurulan eklentiler ortaya çıkartıyo, normalde bu kadar uzun msjlar yazan bi üye değilim ama ekranda Crash Dumps yazısını görmenin gerçek bir FM aşığı için ne demek olduğunu iyi bilirim. Umarım herkes benim kdar kolay kurtulur bu beladan da fm 10'u beklemek zorunda kalmaz! herkese bol FM'ler..
arkadaslar ben bunu bizzat yasadim (ve diger arkadaslardanda okudum) yuklediyseniz butun resimleri,logolari hatta ve hatta graphics dosyasini bile silin.sonra oyunda ayarlardan display&sound da "use skin cache" etkin kilin.yani oyunu ilk kurdugunuz ana geri donun.ben boyle yaptim kurtuldum.bu yil ilk defa bu crash dumps hatasi ile yuzlestim.bi ara psikolojim bozuldu.her an gelecek gibi hissediyordum ama allaha sukur kurtuldum.insallah sizlerde kurtulursunuz ;)
arkadaşlar bu hatadan nasıl kurtulabilriiz sabahtan beri uğraşıyorum please helppppp
valal cm 99 dan beri takip ediyorum ve fm 2007 itibairyle de sigamesten devam ettim hatta geçen yıl ve bu yılda yüklü miktarda para sayıp oyunu aldık.fakat bu crash dumps denilen şeyle ilk defa karşılaştım.fm 2008de 50 tane eklentimv ar hatta modifierım bile var ama hiç böyle bir hata yokken daha yeni kurup da hiç bi eklenti indirmediğim fm 2009 da hemde 5-6 temmuz 2008 günlerinde böyle bir hata vermesi oldukça canımı sıktı...bilseydim bu sigames gavuralrına katkıda bulunmaz,korsanı alırdım.maksat iyilik olsun daha fazla satış rakamı yakalasın bir sonraki yılalr türkçesi çıksın diye aldık ama şuanda elimzde patladı gibi...yani, yukarıda yazılanalrın hepsini yaptık fakt sonuç koca bir SIFIRRRR...
benim yazdığımı yap ve o gün tatile çık :)
Bende de bu sorun 1-2 kere başıma musallat oldu. Aynı yeri tekrar tekrar açarak hata verdiği tarihi geçtim. Sorun yok şimdi
crash dumps klosorunu kesin masaustune yapistirin 1 sene gecti hata yok
anlakn emin misin boyle kurtulacagimiza? oylede daha kotu olur ya.bilgisayari her actiginda " crash dumps " karsinda olacak. igrenc bir durum.;) acaba baska bir yere koysak olur mu?
bu arada arkadaslar bu belanin formayla,logoyla hicbir alakasi yok.bende ayni hata oluyordu sildim hepsini,eski ayarlara dondum..baya yarim sezon filan gittim ama geriye basladi bu bela.yani anlayacaginiz her an ensemde bekliyor crash dump.kotu bir kabus gibi !!!
valla crash dumps ı sil yada yapıştır,o gün tatile çık yne farketmiyor...ya yeni klasör açılıyor crash dumps diye veyahutta o tatidlen geldiğin günden snra hiç beklemediğin bir anda sni buluyor...:(bir arkadaşımızın dediği gibi 2.save yapıp oyunu onda açıp,dierğinide sildim 5 günden beri bişey olmadı hayırlısı bakalım...
arkadaşlar iki tane save dosyası bulundurun ve sürekli değiştirerek save leyin. eğer belirli bir gün hata geliyorsa ona yakın bir tarihte farklı bir adla save leyin.
Pentium 4 Ram 768 2.40GHZ PCI (Bilgisayarim)
XFX Geforce 9600 GT 512MB PCIE Video Card
arkadaslar bu ekran kartini alsam calistir mi ?
ya arkadaş nasıl bi hataysa anlamıyorum mesela 8 agust 2009'a geliyrsun zırt hata nesse tekrar saveli oyunu açıyorsun aynı gün ve gene aynı hata yok bu hata orda saklanıyormu bize şaka falanmı yapıyo:D anlamadım gitti bu sorunu 08 de tatile çıkma ile hallettim ancak bu korku yüzünden oyunu 2 maçta bir kayıtlıyorum Allah korusun gene çıksa bu sefer tatil moduda çalısmıyor o zaman bütün kariyerim alt üst olur koskocaman SIGAMES bu soruna nasıl çare bulamaz onlar bulamıyorsa türk aklı gene bi çaresini bulur yakında hadi hayırlısı
turksportal.net yoneticilerinden rica ediyorum , hatta yalvariyorum yapabilecekleri birsey varsa yapsinlar,kurtarsinlar bizi su beladan.. ;(
ben dün gece cache klasörünü temizleyip tekrar açtıgımda hata vermedi ama bilemiyorum gelecekte verirmi... ama sonradan yüklenen skinlerdeki font uyumsuzlugu ya da database yükleme gibi durumlarda oluştuguna inananlardanım :)
şuan 2012 yılındayım iki kere verdi bu hatayı ilkinde daha oyuna yeni başlamıştım doğal olarak transferler, antremanlar filan 3-5 saatlik emeğim boşa gitmişti ikincisinde de 1 eylülde olmuştu trasnferleri filan bitirmiştim herşeyi ayarlamıştım...
demek istediğim çok ters yerlerde veriyor hatayı insanı oyundan soğutuyor.
Bu hatayı bende almıs bulunuyorum maalesef:( oynuyordum en ufak hata ile karsılasmadım ama hile yapayım dedim editorden bütceyi arttırdım bu hatayı verdi:D
Ac gozlülügün kurbanı olduk:p Yani bence eklentilerden kaynaklanıyor bu sorun cünkü okadar oynadım hata almadım ama editorden ayar yapınca hata verdi:)
bu oyunun aynısını bende aldım orjinal ama bende bi sorun yok hatta aldıktan sonra sipariş elime gelmeden bu hataları duyunca sinir bile olmuştum.ama bende hiç bi hata çıkmadı allaha şükür...
Anladığım bir durum:
Aesenal'le ilerlediğim kariyerimde neredeyse bir sezon bitti ancak hiç bir crash dumps hatası vermedi. Beşiktaş'la tekrar başladım oyuna ayrı bir save yaparak, ancak bazen oyun başladıktan 2 hafta sonra bazen 2 ay sonra bu hatayı veriyor. Beşiktaş'ımıza bir gıcığı var anlamadım. Sİ forumlarından öğrendiğim kadarıyla İtalya Serie C açık olan oyunlar boyle bir hata alınıyormuş düzeltecez felan yazmışlar. Türkiye'de de var. Acaba bazı ligleremi özel? Orada anlatılan bütün yöntemleri denedim; oyunu tekrar kurdum, crash dumps klasörünü kestim masaüstüne yapıştırdım... bin türlü takla attım ancak kurtuladım bu crash dumps'tan. Ağız tadıyla Beşiktaşı'mızı şampiyon yapamayacaksam ne diye oynayayım ben bu oyunu (Si Forumlarda bu hatayla iligli çok daha ağır ithamlar var oyunun teknik ekibine, biz o konulara girmiyoruz ancak hakkımızı istiyoruz.)
Bu hatayı çözen arkadaş umumi FM'cileri de bilgilendirsin. sevaptır.
ya valla lanet ediorm artık bu oyuna Fm 2005 den beri hata alıorm bu sne fazla almadım ama size danışcam...
ya nası bi işse valla piskolojim bozuldu. oyun 17 ağustos ta hata verdi(allahtan 14 ağustosta save ettim) , önemli bişey değil diye umursamadım bi daha verdi yine önemsemedim şimdi vermio ama vercek korkusu ile her gün save ediorm... Sizce bi daha hata verir mi..?
Zaten hata verse burda herkes bişeyler yazmış yok crash dump dosyasını silin yok kopyalayın masüstüne atın valla bende ne yapcağımı bilemedm. Ama bu sigamese verdiğim paradan dolayı herkes gibi(hata alan ) bende pişmanım artık bırakmayı bile düşünüorm. Valla Şikayet edilecek bi yer varsa edicem yazık günah valla az para değil 80 lira o kdar para birktirdim de aldım... :mad:
SİZCE HATA VERR Mİ yaklaşık 20 GÜN HATA VERMEDİ AMA dedğim gibi SİZLERE de danışcam ...
lanet olsun crash dump hatasına oyun orjinal taktik kendi taktiğim hiçbir eklenti yok kurduğum gibi devam ediyordum.. burdakilerin hepsini denedim fayda yok başka önerisi olan :D yada oyunu direk çöpe atıyorum bi daha açmamak üzere