Dün öğrendim bizimde tıp fakultesinin arkasında bi yerde varmış kablosuz int. Ordan deneyeceğim bi ara :D
Printable View
Dün öğrendim bizimde tıp fakultesinin arkasında bi yerde varmış kablosuz int. Ordan deneyeceğim bi ara :D
Vöheeeeeey. İnternet hızı 8 Mb miş :D ooof neler indiririm ben burdan be :n:
Hakkınızı Helal Edin. Uzun bir süre yokum konunun başlığı adam her Allahın günü burda yaa :)
Başarılar umarım kazanırsın :)
umarım kazanırsın.
Umarım kazanırsın.
Bi' kurtulamadık adamdan üniversiteye gitti hala burda :p
Umarım kazanırım.
Saat kulesinden bahsediyorsan bi sorun yok. PC lerdeki saatlerde düzgün.
28 Ekimde istanbulda geleceğim 3-4 günlük. Sonra laptopu samsuna getireceğim (Şuanda istanbulda). Bol bol film izlerim artık :)
Bu arada hafta sonları Atlı Spor Tesisleri'nde çalışıyorum (Gönüllü olarak). Gelen olursa beklerim :) At binenlere yardımcı oluyoruz onlara eşlik ediyoruz , atları tımarlıyıp yıkıyoruz vs. Dün ilk kez gittik. Çok güzeldi :)
Helal olsun :))
Atlar yorgun olmadığında da biz biniyoruz ama pazar günü çok yoğundu 5 dk binebildim. Hafta içi bir gün gidersem istediğim kadar binebilirmişim.
Dün bi tanesi çifte atıyordu bana son anda kurtuldum :D Oraya gider gitmez sordum "Yapmamamız gereken bi hareket var mı ? " diye. Ordaki abi de "Arkasına birden bire dokunmayın yoksa çifte atar. Arkasına geçerken elinizi atın boynundan okşaya okşaya arkaya geçin. Hayvan sizin arkada olduğunuzu anlasın. Yoksa birden bire dokunursanız ani tepki verir" dedi. Ama aradan saatler geçince dalgınlığıma geldi arkasına dokundum atta doğal olarak ani tepki verdi ama kurtuldum :D
Hadi beyler ben kaçar
Ölmeden Kurtulamayacaz Herhalde:p
umarım kazanırsın.
16 Ekim Cumartesi resmi olarak uA Uni li olacağım :D