adaın kalitesi yeter :D
Printable View
adaın kalitesi yeter :D
Oo hocam Deja Vu yaşıyorum resmen. Geçen sene Dinar efsanesini görmüştük, kimler kimler gelmişti Avrupa'dan en sonunda :n:
Başarılar hocam bir kez daha görmek istiyoruz aynı başarıyı :)
hocam güngöreni bi adam edeyim sandıklıyla da ben gelicem :D
Hocam başarılar.BU arada kalecin cem albayrak dayımın oğlu oluyor :D:D ona bi kıyak yaparsın :D
Hocam başarılar.BU arada kalecin cem albayrak dayımın oğlu oluyor :D:D ona bi kıyak yaparsın :D
:) Amatörde işler kolay...sağolasın.
:n: Türk milli takım oyuncusunun ne işi var le yerel amatörde? :n:
Gelena damın profilinde iş yok gibi ama bence iyi oynar. Sonuçta milli oyuncu... :n:
bakacağız artık orasına :D
Gaz verme, gaz vermeeee... :D
Avrupalı yıldızlar sırada bekleyecek ama biz almayacağız!!!! Biraz fazla mı uçtuk? :n:
Ne işin var Güngören de? Alsana memleket takımmını :)
:n: Kova değilse koyarız kaleye.Zaten 2 top ancak geliyor maç başına...
gerçekte kova değil ama oyunu bilmem :D 2 top geliyorsa koy gelişsin yav :D:D
Gerçek kadrodaysa senin eleman bende yoktur :) Oyuncular gerçek oyuncular değil. Oyun regenleri dagıtmış amatörlere.:D Yoksa Dinarspor kadrosunu biliyorum ben....
Cem Albayrak İnegölspor'dan almışım :DRegen değilmiş. Madem senin akraba haftaya iç saha maçında bir deneyek :D
Sen Daha Ölmedin mi Müdür, Afyoklular Seni Arıyormuş Haberin Olsun:icon_twisted: :zuhaha
Hemşolardan bize zarar gelmez... :n:
http://www.yukleresim.com/images/841...8891872044.jpg
Senin kuzene 1 top geldi o da gol oldu :D
http://www.yukleresim.com/images/565...5905292428.png
Hasan hocam bu ligde rahat galibiyetlere devam ediyorsun. İnşallah en kısa zamanda 3. lige ulaşırız. :)
ulaşırız ulaşmasına da datada bir sürü takım oldugu için çok yavaş ilerliyor. bırakırsam sırf bu yüzden bırakırım kariyeri. Bakalım artık.Bu aralar yine iş yogunlugum var. okuldayım zaten . görüşmek üzere :D
Dinar Avrupa nın zirvesine oturmadan kariyeri bitirmeyelim derim.
Gerçi 50-60 sene alır ama olsun :D
Hocam bu arada geçen yıl Dinarspordu bu yıl Dinar Belediyespor belediye el mi koydu takıma :D.
eski adı dinarspor ama yeni adı Dinar Belediye spor oldu ;)
Hocam kadro kötü diyodun, görüyoruz takımın halini, olmuyor böyle. Yalan vaadlerle kandırdın bizleri :n:
Hocam benim de akrabam PSV Neümünster'de banko forvet oynuyor oyunda çıkacağını sanmam ama bi' deneyin. :n: Cemal Ergen. :icon_cool:
Bu arada sonuçlar güzel hocam 20 yıla Avrupa Ligi'ni alırız. :icon_smile:
:n: 20 yıla mı? bakarız artık...Dediğin oyuncuya gece oyunu açarsam bakayım.Başka amatörde akrabası,eşi dostu ya da kendisi oynayan varsa isim verin alayım sizi geleceğin Avrupa Şampiyonu Efsane Dinar Belediye Spor'a :n:
Allah akıl fikir versin Hüseyin :-)
garip ama benim kulüp yönetimi beni kovmak üzere :n: Valla medyada haber çıkınca dumur oldum.Eğer bir mağlubiyet alırsak kovabilirler bizi. Sebebini ise anlamış değilim...
Böyle hoca kovulur mu?
Valla bahaneleri de hazır artık :n: Maç değil sanki savaş... Kartlar havada uçuştu.Adamlar resmen sinir harbine çıkmışlar sahaya...
http://www.yukleresim.com/images/414...3495225129.png