Lerato Chabangu: Küçük bütçeli takımlar için güzel bir forvet
Takımı: Sundowns
Printable View
Lerato Chabangu: Küçük bütçeli takımlar için güzel bir forvet
Takımı: Sundowns
Quote:
Originally Posted by by_forza
Evet duymusdum özellikleride baya güzeldi.Tesekkürler.
Daha Önce söylendi mi bilmiyorum ama ister inanın ister inanmayın belki de fm nin en iyi forveti Coşkun birdal. Antalya da başladım oyuna. 26 maçta 41 gol 6 assist yaptı. 4 maçta 5 gol attı. sonra malatya istedi bni gittim,onu da aldım. 31 maçta 32 gol attı (bunlar sadece lig performansı,kupayı fln eklemiyorum bile.) hepinize tavsiye ederim..
güzel de 32 yaşında adam .....
iki sene boyunca güzel br antreman programı ayarlayabilirsen kondüsyonu hep muhteşem oluyo. bnden sölemesi. bu arada tawsiyelere türklerden devam. herkes zaten belli başlı oyuncvuları biliyo bn size ucuz we az bilinen oyuncularda katkı sağlamaya çalışıcam. çünkü burda sadece büyük takımlarda oynayanlar değil emekçi kesim de war :D neyseh arkadaşlar suri uçar adlı kardeşim henüz 21 taşında we 10k civarı değeri war. AMR oynayan bu kardeş gerçekten mükemmel bir yetenek. sağa onu koyup sola da emre köroğlu (gs)nu alırsanız 10 yıl kanat sıkıntınız olmaz...Quote:
Originally Posted by can777
Bu SURİ UÇAR arkadasımız hangi takımda top kosturuyor sorması ayıp kardeş?Quote:
Originally Posted by treep_chi
Arkadaşlar Bocadan olması Lazım Falcao die bi adam buldum wonderkid deil ama 19 yaşında aldım 200bin euro ya Neyse adamın headıng i 20 Finishing i 19 du adam 2 mac oynattım 5-6 oynadı ve bırsey yapamadı pacesı agility falan 8-9 acaba bu adamı alan oldu mu bıras antreman yaptırsam düzelirmi sizce yorumunuzu beklıorum Lütfen
Jadilson
Takım: Goias
Bölge: D/WB/M L
27 yaşında, 164 cm boy, 61 kg
Özellikleri 3 büyüklerde oynayacak kadar iyi.Bonservisi 3 Milyon Dolar'dı bende.
Treep_Chi tamam dosdum bakdım SURİ UÇAR'a evet üzerine düsüldümü durdurulması güc bir oyuncu kıvamına gelebilir.Almanyada BOCHUM'da oynuyor ve sanırım 20k ya filan alınır kolayca.Ayrıca ikinci vatandaslıgıda var Avrupada herhangi bir takımada alınabilinir.Tesekkür ederim bu oyuncuyu paylastıgın için.Böylelikle bilmedigim nadir oyunculardan birini ögrenmis oldum.
adı-mevki
fred-sc
robinho-sc
rubinho-gk
alex-dc
alceu-dmc
kaka-amr/c
Önemli Değil Burda Elimden Geldiğince Bildiklerimi paylaşmaya dewam edeceğim:DQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
Her gün bi oyuncu sözü werdik. Bugün de size yine yurtdışından süper bir türk gurbetçi kardeşimizi önereceğim. İsmi Barbaros Barut. Früth Takımında Oynuyor. WB L mewkii arkadaşın. ilk sene ona DL weya ML öğretin (artık ihtiyaca göre) we Aerobicin yüksek olduğu bir antreman programı uygulayın. Emin olun pişman olmayacaksınız:cool: :cool:
Not: Bu Da şimdi Geldi Aklıma. Çoğunuz biliyordur ama belki bilmeyen de wardır dimi..
İsim:İlhan Demirci
Klüp Telstar
Mewki:DC
Arkadaşlar Oyunun en iyi Türk DC olacak 2 sene içinde. Bana güwenebilirsiniz
Dostum alinma ama bunlarin hepsi zaten cok ünlü oyuncular..
rowen fernandez(GK) yanılmıyosam sundowns da oynuyo commanding goalkeeper olmasıyla birlikte 170K ya alınabiliyorr...
Konuyu FM 2006 Oyuncu Önerme konusuyla birleştiriyorum..
yok yaw niye Alıniyim bnde sizin önerdiklerinizi biliyorum. e zaten iyi oyuncular standart gibi bişi. bi iki tanesi bilmeyen arkadaşlara yarasa ne mutlu bize değil mi:cool: :cool:Quote:
Originally Posted by Kartalim
ya zaten adam iyi oyuncu bulmak istese FM scout'u açar kullanır. bn sadece orta direk takımlara yarayacak adamlar öneriyorum.:D
Mesela alın bi iki yabancı. herkes biliosa kusura bakmasın.
Tcho: Atletico Miniero,18,AMC
Lowry: Aston Willa, 16,5 DL
Arouca : Fluminense 19 DM
Pedro Jr. :Gremio 17,5 ST
Peirone : San Lorenzo 18 ST
Umarım faydası olur..
fred
evandro roncatto
guarin
nuri şahin
bofo bautista
diego(porto)
maciej korzym
vanden borre
simon walon
sebastien pocognoli
andrew driver
adebayor
sinama pongolle
webster
anatoli todorov
:)
Lowry haricindekileri biliordum dosdum ama genede tesekkürler.Quote:
eh bu da bişeydir :D :D artık nerde en gizemli adam onu yazıcam walla :DQuote:
Originally Posted by RoCCo_42
ayıp edion dosdum bilinenleri yazsanda saol yazmasanda saol.Quote:
carlos tevez, kerlon carlos tevezi zaten hepimiz biliriz ama ben bu oyuncuyu unutmayın die yazdım
pablo ore, fabio fanelli, julien sable ilk ikisi genç sable ise çok sağlam bir DM. barça gibi üst düzey takımlarda sable a gerek yok ama şampiyonlukta iddialı olmak isteyen bir orta düzey takımsanız DM mevkiinde çok işinize yarayabilir.
hatem ben arfa
Okaka(roma)- Adini Unuttum Estonya Tmw Takiminin Forvetİ Trabzon Da Aliyo Ya
anthony silva.
mevki:gk
adam çok süper .fiatı uygun ayaşı genç geleceğin buffonu.Adamda yıldız olmak için herşey var.adam gol yer ama zor yer .bide hep ilk onbirde oynarsa buffonu yedeğe atar.manyak bir şey yaw.herkesde bulunması gereken bi kaleci:cool: :cool:
andres perez, karagounis, nelson, sezer öztürk, bruno, freddy guarin, fabio santos
carlos magna,oscar minabres,james vaughn acelem war kusura bakmayın ayrıntı yazamıycam. sonra eklerim
onur araştırmacılık gururla sunar wonderkid listesi
c.ronaldo
bojinov
lahm
kompany
martins
nilmar 1 sene sonra oluyor
masherano takıma alınınca oluyor
diego
reyes
bariberi
rooney
birde diogo var ama o wonderkid değil kahbergde var kranjcar ve g.osman paşalı bir ml var fiziksel özellikleri iyi
furkan baştan süper trabzona aldım lig ve şampiyonlar ligi şampiyonuyum türkiye kupasınıda aldım tekke ve gökdenizin peşinde bayer münih real madrid ve milan var celalettini galatasaray a sattım
ewt arkaşlar geldim.devam ediyorum.
nihat,crespo,maldini,polat keser,mido,okaka chuka,w.gallas,m.chamakh,d.duff,veron,rivaldo,lyon da fred(Muhteşem),carew,wome,balzaretti,vitaly kutuzov,mirko vucinic,p.evra,w.sagnol,s.kuffour ... vs.
bu oyunculara bi bakarsanız sevinirim.
Daniel diaz---DC---850.000£
Cesar Gonzalez---DC---30,000£
Agustin pelletieri---DM---30,000£
Nahuel romero---DC,DM---230,000£
Giovanny Hernandez---AM(R,L,C)---1,500,000
Leonardo baroni---DL---50,000£
Pablo Vitti---FC---325,000£
nicolas medina---DM---190,000£
damian ladesma---DC,DM---40,000£
andreas diaz---DM---35,000£
sergio agüero---AM(FC)---600,000£
Emiliano armenteros---AM(L,C)---170,000£
eduardo dominguez---DL---120,000£
roberto castillo---ST---110,000£
ignacio scocco---ST---1,200,000£
carlos villanueva---AMC---1,400,000£
damian luna---AM(L,C)---725,000£
Polat Keser: 19 Yaşında, Türk
Mevki: Kaleci
aşağıdakilerinde çoğunu kendim buldum..............
İraola Ramon" 17, Rodrigo Palacio, Mark Gonzales,
Legendary,diego souzaOlivier Deschacht,Julian De Guzman,
Leonardo Ponzio,AYTHAMI,PORCELLIS,freedy guarin,arenas,
federico nieto,alberto medina, randy scott santana,
diego ordaz, ever guzman, jose rafael alamo ,
ross wallace,TOBİAS HYSEN, lennon,alberoni
ronald zubar,Douglas,Norda,Cristian Antonio Agnelli
alper uludag,Serkan Çalık,Erkan Akan,Serkan Gedik
ziya sahin SERHAT KUM
Marcin Smolinski (AM LC) 20 Poland
Tomas Sivok (DM) 22 Czech Republic
Malik Fathi (D/WBL) 22 Germany-Turkey
Christian Pander /D/WBL) 22 Germany
Luis Jimenez (AM RLC, FC) 21 Chile
Chavdar Yankov (AMC) 21 Bulgaria
sıra sizde nasıl ama????????***yorumlarınızı beklerim.
MESAJ OYUNCU ÖNERME BÖLÜMÜNE TAŞINMIŞTIR
Arkadasım tesekkür ederim iyidin hossun ama bu adamlar wonderkidlikden cıkdı artık bunlar dünya yıldızı oldu.Biraz cagimiza ayak uydursan diorum.Quote:
Originally Posted by onur erol
arkadaşlar ben kendime uğur yıldırım ı aldım.adam çok kötü oynuyor yaw.ama oyuncu olarak nihat ı şiddetle öneririm.
makinwa,suri uçar,ahmet kuru,andres d'alessandro,fred,deschact ,kompany fonseca, serkan kirintili
gladstone süper bir defans 2 milyon euro ya alabilirsiniz
en iyi forvet fernando torres
bende size kendi 11 imi sayayım
polat keser - hamit altıntop - kompany - servet - maxwell
c.ronaldo - pirlo - nuri şahin - tuncay
kerlon - f. torres
tabi bu kadroyu 5 senede kurdum fakat iyi oldu ilk sene hamit - halil altıntop -polat keser i aldım ikinci sene maxvell i nuri şahin i sezer öztürk ü mehmet polat ı
free aldım kerlon u torres ve kompany yi aldım ücüncü sene pirlo free aldım sonra kaka sonra c. ronaldo free baya iyi düzen bu başarılı takım olunca herkes geliyor
ha unutmadan bu kadro her sene bütün kupaları alıyor aklınıza gelen hangi kupa varsa tabi iyi bir alt yapı iyi bir yedek takım olacak ben şu an 2011 deyim
kim çıkarsa 4-5 atıyor takım
Mesaj Birleştirilmiştir
ben zalayeta diyorum başka bişey demiyorum.alın sizde görün nasıl oynadığını.
arkadaslar bakmayan lar varsa muhakkak transfer lıstenıze ekleyın inanılmaz bir oyuncu takımı gercek anlamda sırtlıyo bu ıkıncı denemem.....hem genc hem ucuz sayılır ... 5 frıkıkten 3 tanesı muhakkak gol kıme karsı atarsa atsın yanı alex hıkaye
ewt arkadaşlar geldi ve sizin için işinize yarayacak oyuncular araştırdım:
gonzalo pineda
hernan perione
mark gonzalez
jonathan blondel
philippe senderos
cesar delgado
benoit pedretti
kerlon
john heitinga
dario veron
mario igancio regueiro
lucas rocha
maxwell
leonardo
marcelo
amaral
karl swensson
benedict vilakazi
ewt arkadaşlar bu kadar yeter sanırım.devamını bekleyin.
arkadaşlar bu adamı alın kesinlikle pişman olmazsnız gerçekten mükemmel hem de daha çocuk :)
wonderkid kerlon :)
http://img393.imageshack.us/my.php?i...llikler7jv.jpg
fazla oynatmıorm hem kondüsyon yüzünden hemde pancu ve yolua özellikle ligde yatiolar
http://img207.imageshack.us/my.php?i...formans1qs.jpg
şamp ligi ;
http://img207.imageshack.us/my.php?i...erlonnn7ag.jpg
ve barcelonanın teklifi ama kabul etmedim malum yabancı sorunu :) bommel ve ramos neysede saviola ve messi kaçtı elden :)
http://img207.imageshack.us/my.php?i...nteklif9vc.jpg
evet ben de suan almaya çalısıyorum ama takımı satmıyo şimdilik
Ben daha kerlonu alamadım yas sorunu yuzunden.sene sonunda alicam inşallah ama bir sorunum daha var yabancı konteyjanıı :(