juve oyunun hakimiydi ama uretkenlik sifir, klasik italyan takimi. benfica turu gecerse sasirmam. giovinco bariz fark yaratti, vucinic tercihi nerden cikti, anlamadim.
Printable View
juve oyunun hakimiydi ama uretkenlik sifir, klasik italyan takimi. benfica turu gecerse sasirmam. giovinco bariz fark yaratti, vucinic tercihi nerden cikti, anlamadim.
Juventus ve Valencia'da sahalarında kazanır beyler. Juventus 1-0 alıp turu geçer kesin klasik İtalyan takımı. Benfica'ya top oynatmazlar İtalya'da mutlaka 1 tane atıp turu geçerler. Asıl maç Valencia-Sevilla olacak. Sevilla 1 tane atarsa turu geçer 4 atmasını zor görüyorum Valencia'nın en fazla 3 tane atarlar sahalarında o da zor bi ihtimal ama kesin kazanacaklar bence.
sevilla bugun cok kacirdi 3-4 olabilirdi mac , muthis oynuyorlar emery cok iyi hoca...
Sevilla ve Juventus turu geçer gibi duruyor. Valencia deplasmanından tek farklı mağlubiyet yada beraberlik bekliyorum.
Juve maçı zevkli geçiyor.
Valencia'da 2-0 yapmış çok zevkli gidiyor 2 maçta.
3-0 oldu. Sevilla deplasmanda iyice dağıldı.
Hadi çocuklar dayanin 12 dk be :)
Valencia da önce gösteriyor, sonra elletmiyor. Basel'i de 3-0'dan geçmişlerdi. Kalan sürede gol yemeyip finale çıkarlarsa bu gazla kupayı da alabilirler.
Bu arada, Juve henüz golü bulamadı. Ev sahibi avantajları da varken finali göremeyecekler sanırım.
Valencia'nın en fazla 3 atacağını düşünüyordum yanılmadım sayılır 4'ü bulamazlar herhalde. Sevilla'nın 1 gol attığı halinde turu geçebileceğini de söylemiştim ancak atamadılar hala. Juventus ise şaşırtıyor Benfica-Valencia finali çok güzel olur ama daha maçlar bitmedi bekleyip göreceğiz. :)
Sevilla son dk'da çaktı valla :)
Sevilla durdu durdu son dk patladı. :D Juventus'ta atmasın :D :D
Üff ben bile üzüldüm.. Son dakikada gitti Valencia yazık oldu.
Çok yazık oldu Valencia'ya, aslanlar gibi top oynadılar...
bu deplasman golü kuralı en kısa zamanda kalkmalı ilk maç evinde gol yememişsen çok büyük avantaj sağlıyo bide 0-0 a 0-0 sa uzatmalarda ekstradan 30 dk avantajın oluyo
Juveye geçmiş olsun evinde 1 gol yazamadı :D
Sevilla şampiyon olur eski Sevilla geri dönüyor. :) Benfica yine yenilir finalde. :D
Benfica geçen senenin acısını bu finalde çıkarır gibi :icon_biggrin:
Yaşasın Benfica!
Burdan sonra kupayı kim almış pek bir önemi yok. :icon_biggrin:
Hiç beklemediğim 2 takım finale çıktı. Finalde gönlüm Benfica'dan yana olacak.
Benfica tam bir anadolu takımı gibi oynadı. İki maçta da bariz olarak üstün oynayan takım Juventus'tu. Olmayınca olmuyor. Seneye Pogba satılıp etkili ataklar alınmalı.
http://forum.turksportal.net/vb/show...5&postcount=93
Ben en başından beri diyorum abi.
Tabii ben kurallara uygun yapıyorum bu işi. :icon_biggrin:
Nasıl benim Milan ile bir bağım var ise Cihan da Juve'yi seviyor. O sebeple çok yüklenmemek gerek. :icon_biggrin:
Juventus elenmiş hahahahahahaha :n::n:
Sevgili arkadaşlar, gıcık mısınız acaba :D
Benfica'nın kart cezasında olan önemli oyuncuları var. Sevilla'yı bir adım önde görüyorum kupa için.
Haha birak simdi :)
Adamlar deplasmana bile cift forvet iki kanat 1 amc ile cikmislar tek on libero martins o da eskiden forvet arkasiydi. Boyle anadolu takimi mi olur :) soke soke aldilar 9 kisiyle :)
Tabi orasi serie a dan biraz farkli cok beleş penaltı vermiyorlar .nihaha
dedigim gibi sevilla cikarsa kupayi alacaktir dedim ve ciktida 1 adim kaldi o kupaya , emery cok hak ediyor cunki yillardan beri takip ederim , emery bielsa mourinho 3 hocada ozeldir benim icin
Valencia da çıkamadı Juventus da çıkamadı o zaman finalde bir Sporting Lizbonlu olarak Sevilla'yı destekleyeceğim :@
He sizin bi tane bile sut cekmeden kazandiginiz maclar ne olacak?
Bir kere de rakibi tebrik edin. Bence asıl sacmalayan conte klasik juventuslu sendromu iste. Kendi yatarak kazansaydi o zaman da futbolun icinde bunlar var diyecekti.
Adamlar kapanacak tabi gel buyur iki tane gol at mi diyecek.
Sen de nereden sevdiysen bunları bir de savunuyorsun :)
Juventus bir mac kaybetti mi bahaneler aynıdır. Son 15 sene hic değişmedi.
Benfica bu sene şampiyon:)