Keşke Son 16 maçlarını 2 parçaya bölerek yayınlasaymışım. Epey uzun oldu bu program :)
Printable View
Keşke Son 16 maçlarını 2 parçaya bölerek yayınlasaymışım. Epey uzun oldu bu program :)
Uzatmaya giden maçlar ne olacak bu arada normal süre mi geçerli ?
Evet 90 dakika üzerinden değerlendirileceğini söylemişti Osman abi.120 dakika üzerinden değerlendirilse daha iyi olmaz mı?
Bende 120 dakika üzerinden değerlendirilmesi taraftarıyım. Sonuçta iddaa oynamıyoruz. :D
Önceki turların çoğu uzatmalara kalınca epey geri düştüm. O yüzden de, benim bu oyundan bir beklentim kalmadı zirveyle alakalı. İlk 5'te bitirsem yeterli.
Daha sonradan, futbol oynanan sürenin sonundaki skoru değerlendirmek daha doğru olur şeklnde düşüncem değişse de, en başta 90 dakika sonucu diye açıkladığım için şu aşamada değişiklik yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum. 90 dakika sonucu geçerli olacak şekilde devam edeceğiz arkadaşlar.
Şöyle bir şey olabilir; eleme turlarında beraberlik tahmini yapanlar parantez içinde uzatma skoru tahminini de yazabilir. Uzatma skorunu bilmek bonus puan kazandırır.
Örnek: Fransa-Almanya 1-1 (2-1)
Diyelim ki normal süre 1-1 değilde 0-0 sonuçlandı, ardından uzatmalar 2-1 bitti. Bu durumda maçın sonucunu bilmiş gibi puan almaz, uzatmadaki skoru bildiği için sadece belirlenen bonus puanı kazanır.
Onun dışında ben skor tahmininin normal süreye göre değerlendirilmesi taraftarıyım.
Abi onun için epey değişiklik gerekecek Excel dosyasında.
Fransa maçı ile çeyrek finallerde 1-1 yaptım :0:
Geçen turdaki bütün maçlara uzamaz diye tahmin yaptmıştım,bir çoğu uzadı.Bu turda da maçlar uzar herhalde diye düşünüp ona göre tahmin yaptım ama şu ana kadarki iki maç da uzamadı.:D
Brezilya maçı ile de Çeyrek finallerde 2 de 2 yapmış bulunuyorum ,arap atı gibi sonradan açıldık :D
Geçmiş olsun Brezilya Almanya hepimizi yaktı :D
2-1 değil, 7-1 olacaktı o ya! Kuzenim yazmış, düzeltemez miyiz? :(
1-0'ı bilen tek kişi olarak 39 puan istiyorum :0:
Peki abi :icon_confused:
47 ayın sultanını dün gece noktaladık. Bizim yarışmamız da sona erdi. Yarışmamızı kazanan playeray arkadaşımızı kutlarım. Tüm katılan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Abi tebrik ediyorum doğru hesaplamışsın beni :n: 7. bitirdim. Biraz daha ele gelecek tahminler yapsam ilk 3'teki yerimi koruyabilirdim ama bir kaç maçta üst üste puan alamayınca düşüş yaşadık. Artık ileriye bakacaz :D
birinci arkadasi tebrik ediyorum.
kendi acimdan rezalet bir yarismaydi, ya bir ya iki maci skoruyla bilebildim ancak. ona ragmen iyi bi puanla bitirdim sayilir. mac basina 2 puan gibi birsey :n:
Teşekkürler. Madalya falan alacak mıyım :D
Grup maçlarında çok az puan topladık yine de 2.bitirdik..Playeray'ı kutluyorum :)
Madalya konusunu görüşmedik ama gönlü zengindir yönetimimizin, belki yapıştırıverir profile ansızın bir madalya.
Tebrikler playeray.:k: Senin de ellerine sağlık Osman abi.Güzel ve keyifli bir yarışma oldu.:)
Tebrikler playeray dua et grupların 3.maçında başladım tahmine :D
Çok Kasmadık Ama Yine de Tam Orta da Bitirdik Yarışmayı Orta Direk Olduğumuzu Bir Kere Daha Gösterdik.
Eee! Orta Direk Diyerek Geçme Evin En Sağlam Direği ve Olmazsa Olmazı :p :n:
Dereceyi Girenleri Kutlar Hesaplamayı Yapan Osman Kardeşiminde Eline Koluna Sağlık Güzel Bitirdik Yarışmayı.
Şampiyonumuzu tebrik eder, Osman'a da sonsuz saygılarımızı sunarız...
Bu arada madalyanız taktim edilmiştir, hayırlı olsun.
Berbat geçen grup maçlarından sonra 5. olmak da iyidir :)
Bu arada tebrik ederim playeray
(d) (d)
Üçüncülük benim için güzel bir derece oldu. playeray'ı tebrik ediyorum birinciliğinden ötürü.
Hepinize teşekkür ederim :icon_biggrin: