bendede aynı sroun var ve hala hallolmadı bende sigagamesin yamasını yükledm ama olmuo yine aynı hatayı verio lütfen yardım edin
Printable View
bunun anlamı, örneğin A kullanıcısıyken bilgisayara FM kurulmuş olup, B kullanıcıs ile sisteme login olunup Türkçe oynamaya çalıştığınızda, A ya ait veriler üzerinde oynama yapmaya yetkili değilsinizdir.
İkinci bir olay Football Manager 2007 tüm alt dizinlerine kadar dosyalarının yazma izninin olmaması gerekmektedir (salt okunur olmaması)
7.01 New Build yüklenmesi şart değil dimi
TÜRKÇEyi indirdim ama rardan çıkarırken hata veriyor bazen 2 bazen 3 tane
C:Program Files/Sports İnteractive/football manager 2007/turkcefm2007v1 rar:turkcefm2007v1.exe dosyasında CRC hatası.Dosya bozuk
C:Program Files/Sports interactive/football manager 2007/turkcefm2007v1 rar:tanımlanamayan arşiv sonu
diye hatalar veriyo
Eksik indirme olmalı. Tekrar indirmelisin. Hard diskinde problem olabilir.
Evet sunucumuzda şu anda aşırı yüklenme var dosya boyutu 7.917.237 bayt
Allah Allah 3 Kez İndİrdİm Ya Varya Uyuz Olmaya BaŞladim Ya:(
http://rapidshare.com/files/8947439/...007v1.rar.html
buradan indirebilirsin.
ArkadaŞ Msn Den GÖnderİyo Bakalim Olacakmi Yİnede Saolun Yardimlariniz Ve Çabalariniz İÇn
ya hocam ben dediğiniz herşeyi yaptım oyuna giriyo ama fare fln tamamen donuo bi da a açılmıo
arkadaslar turkce calismalarinda emegi gecen herkese tesekkur ederim.elinize saglik.gercekten cok basarili olmus.
benim hata sorunu halloldu ama bu seferde oyna girdikten sonra kayıtlı oynu aç fln o bölüm açılmıyo donuyo kararıyo ingilizce yapıyorum ama yine olmuyo ya tekrar help
yaw benim sorun hala hallolmadı
oyunun orjinal olması ve 7.01 in yüklenmesi şartmı ???
beyler ben fm yı turkce yaptım bir tane dosya sayersın de nasıl koyucagımı soleyım hemen koyım walla hmen dde oluwo 100%100 garanti
sadece gosterin
oyunun orjinal olması şartmı ???? bi zahmet yazarsanız sevinirim ona göre uğraşıcam
yaw bu runtime hatası nası düzelio yamayı indirdik bi yararı olmadı sadece kotayı deldi. hürmet şu runtime hatasının çözümünü bi anlatsa yahu
her ne kadar yazdığım msja cvp alamasamda oyunun kurulumunu vierinin yazdıklarını aynen uygulayarak hallettim. belki benim gibi merak eden arkadaşlar varsa onlara söyliim oyunun orjinal olmasına ve 7.01 in kurulumuna gerek yok.
[QUOTE=Vieri;442459]Dosyayı şimdi indirdim ve tekrar bilgisayarıma kurdum ve kusursuz çalışıyor. Tekrar dowload etmeni öneririm.
Plazmawebten yükledim ve sorunsuz olarak oynamaktayım..Çok tesekkür ederim iyi çalışmalar..
merhaba ben türkçe fm 2007 yamasını kurdum ayarlara girdim c:program files>sportsinteractive işaretledim ve kaydettim.Daha sonra fm çalıştır'a tıklayınca uygulama dosyası bulunamadı diyor yardım eder misiniz lütfen
yok mu kimse acaba
walla arastırdıgın icin saol benimde kafama takılmıstı
bende ne zmn kaydete basmaya çalışsam hata veriyor tüm dll leri kontrol ettim hepsi tam neden çalışmadıki acaba :S
http://img90.imageshack.us/img90/7456/adszoc4.th.jpg
Bi sorun olmaması gerektiği halde oyunu çalıştıramayan arkadaşlar.... "fm.exe" klsörünün bulunduğu yeri seçmeyin o klasörün ernde olduğunu siz yazın genellikle şöyledir....
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007
Eğer sizinde öyleyse hiç seçmeyin klasörü burdan yukardaki yolu kopyala yapıştır yapın.....
FM 2007 hakkında her türlü teknik sorun için benle irtibata geçebilirsiniz.
illegal içerik ile ilgili destek vermek yasaktır. Forum kurallarımızı okuyun
[QUOTE=Vieri;442357]registry içerisinde üst mesajlarda verdiğim yolu kontrol eder misiniz? Folder klasöründe herhangi bir bilgi varmı. Örneğin FM nin kurulu olduğu yer...
http://img174.imageshack.us/img174/8...rd01ru7.th.jpg
Mustafa
Günaydın,
Dediğin şekilde yaptım. Ben bu oyunu hem şirkette oynuyorum hemde evde laptopda oynuyorum. şirketteki bilgisayara bunu bir türlü kuramadım. Ama dün akşam eve gidince laptopa rahatlıkla kurdum ve oynadım. Dediğin gibi olabilir kayıt altına yeniden almaya izin vermiyor olabilir. Şirketteki IT deki arkadaşlara bu konuyu bugün soracağım. Bakalım çözebilecekler mi?
Yardımların için teşekkürler. Ve Türkçe yamada emeği geçen herkesede teşekkürler. Sizler bu oyunun Türkiyede bu kadar sevilmesinde en büyük önderlerden bir tanesiniz. Sizi dediğim gibi 4-5 yıldır devamlı takip ediyorum.
Zaten seninlede aynı zamanda üye olmuşuz.
Yamanın devamınıda dört gözle bekliyoruz.
Tşk.
http://img90.imageshack.us/my.php?image=adszoc4.jpg
bu runtime sorununa bir çare yokmu ya???
walla 3 kez kaldırdım yükledim hatta ilk yüklememde oyunu açıyordu ama kayıtlı oyun açarken bu hatayı veriyordu sonra oyunuda sildim yamayıda tekrar kurdum ama bu sefer kaydet tuşuna basmaya calışırken bu hatayı vermeye baslaıd c: nin içindeden açmayı denedim olmadı yama bende şuan 8.23 mb gözüküo tam olarak rar dan çıkmış hali
arkadaşım onu denedim yafff dün gece dedim dosyalarda sorun vardır belki hepsini sildim tekrar kurdum ve silmeden önceki halinde hiç değilse açıyordu oyunu açtıktan sonra kapanıyordu şimdi açmadan daha ayarlara giriyorum kaydet tuşuna basmaya çalışıyorum hatayı veriyor =) 7.01 fln hepsi var
Mustafa,
Bu sorunu çözdüm. Türkçe Panelin kurulduğu yere Bir TEMP klasörü yaratın. Sonra da Aynısını FM 2007 Nin içindeki dosyaya TEMP klasörü Açın.
Sonra Panelde oyunun çalıştırması gerekn dosyayı tanıtın. Ve oyun çalışıcaktır.
Eğer çalışmaz ise
fm.exe dosyasınıda fm olarak düzeltin.
Oyun çalışacaktır.
ya simdi ne yaziosa ben aynisini yaptim fm exe yi sectik kaydet dedik oynunu calistir dedik mouse kitlendi 20 sn sonra oyuna girdi oyuna girerken basnda turkpostalin yazilari bile cikti ama menu yabanci optionsa giriyosun language turkish ama oyun ingilizce bunun bna cvbin vericek varmi deli oldum sinriimden klavyeiy kirdim eski klavyeyi kullaniyorum herkes oynarken benim bakmam bna koyuyo allahinz asina biri yardimci olsun.
ya anlamadim kuran carpisin anlamadim o turkce buton dedigin yikliyinca o menu cikiyo iste ayarlar falan senin dedigin tikliyinca oyuna direk giren igib bisi abnlamadim valla kusura bakma gercketen anlamadim
yok olmuyo cildiricam simdi dedigini yapatim program files tan girdim tikladim calistir dedim gene yazilar reklamlar yazildi ama oyun ingilzice gene options ta turkish ama menu ingilizce acaba oyun kopla diemi oluyo yani orginal oyunmu laizm o patch falan yuklediya millet kolpa cd de calismiyo dediler patch bende yuklemedim acaba ondanmi oluyo kanser etti beni ya cildiriyorum burda nedir yani kimsefde bu sorun yok herkesin yok o acildi bu kitlendi bizdeki sorundan kismede yok
peki simdi sonuc nedir o zmn yani hatta simdi d benim fm d harddiskinde yuklu turkceyide d ye kurmustum hani dedim belki sorun d dedir sildim c ye kurdum gene senin dedigin gibi patchin icinden oyuna girdim ama gene reklamalr vs turkce menu oyun ingilizce vallahi bi anlam veremiyorum ya
merhaba benim bilgisayarım fm.exe'yi bulamıyor.Bu yüzden yamayı calıştıramadım.nasıl bulabilirim