Çok uzun bir zamandan beri hatalar nedeniyle fmden soğumuştum ve oynamıyordum 9.3.0 ı şimdi indiriyorum tekrar fm günlerine dönme vaktinin geldiğini düşünüyorum :)
Printable View
Çok uzun bir zamandan beri hatalar nedeniyle fmden soğumuştum ve oynamıyordum 9.3.0 ı şimdi indiriyorum tekrar fm günlerine dönme vaktinin geldiğini düşünüyorum :)
maç motorunda belirgin değişiklikler var sanki.en gıcık olduğum şey ortaların genellıkle sıfırdan yapılması ve cogununda rakibe carparak korner olmasıyıdı.bu azalmış gıbı.ortalar daha mantıklı bazen yerden bile kesiyolar.
arkadaşlar ben fm 09u bırakmıştım match update settingsmi ne vardı ya maça girerken görüntü ilk geldiğinde 20 saniye fln bekliyordu o olayda nasıl değişiklikler oldu o kalktımı? yada hızlandırıldımı?
Yine maça degilde savaşa çıkarıyorum sanki takımı her maç sakat veriyorum.
Maç motoru inanılmaz sapıtık garip garip goller oluyor bazıları şaka gibi. :) 9.20 daha iyiydi gelen gideni arattı bana :p
9.0.3 yamasını yeni kurdum ve hemen oyuna başladım gözüme ilk çarpan özelliklerden birisi maç motoru düzenlenmiş abuk sabuk uzaktan şutlar yok artık oyunun hızı biraz daha oturaklı olmus görüntü kalitesi dana net oyuncular sahaya yayılırken daha orantılı gözüküyor.şuanda 6. lig maçımı yaptım galatasarayla sakatlık fazla olmadı oyuncu fiyatları düzenlenmiş mehmet topuzu bn 5 mn$ aldım galatasaraya oyuncu satmak biraz daha zor mesela mehmet güveni volkan yamanı 1.5 MN$ zor sattım nonda ise 1mn$ gitti diğer eski sürümlere göre biraz daha gerçekçi geldi oyun bana bilmiyorum ama taktiği oturtmak gerçekten zor , şuanda aklımda kalan izlenimler bunlar oynadıkça yazmaya çalışırım ama bence bvaşarılı bi çalışma olmuş.
maç motoru daha iyi olmuş ,uzaktan füze gibi şutlar gelmiyor,savunmanın arkasına daha az adam kaçıyor ama sakatlıklarda değişiklik yok gibi...
Sakatlık sorunu sadece ben de mi oluyor yoksa genel bir sorun mu bilemiyorum ama 3 oyuncu değişiklliği hakkımı tamamen zorunlu olarak kullanıp yetmediğinde 10 kişi kaldığım maçlar bile oluyor.
mac motoru iyi olmus nerdeyse ortasahadan artık sut atılmıyor :)
Rapid linkini verebilecek olan var mı?:(
Mac motorunu beğendim. 902 e göre daha gerçekci şeyLer oLuyor. En önemLisi kaLeciLer coşmuyor. Çoşsada hakedecek adamLar çoşuyor.
İndiriyorum, hadi bakalım. :)
arkadaslar nereye yazacagımı bilemedim..
Benim pc 901 ve 902de 3D kaldırmıyordu.. 903´ü kurunca 3Dyi calıstırır oldu.. pek bi sevindim..
Ama simdi şu sorun var.. Macı sadece Classik Viewde izleyebiliyorum.. TV view yapınca 2D de gösteriyor.. bu sorunu yasayan var mı? TV modda izlemek istiyorum da bir türlü yapamadım.. TVde 2Dye dönüyor..
9.3.0 yüklemem için 9.2.0 yüklü olması gerekiyor mu?
Hayır gerekmiyor.
şimdi ben 9.0.2 varken aktivasyon yapmıştım. Bu yamayı kurunca tekrar aktivasyon yapmam gerekir mi??exesi falan değişcek, Bir daha ugrasmak istemiyorum
Yeni versiyonu yükledikten sonra (9.3) key istiyor ne yapmam gerekiyor? Telefon aktivasyonunu seçiyorum ama yine de key istiyor...
Ben oynuyorum bile Bjk ile.
Maçların hepsi bunun gibi Hepsi aynı 3,4,5,6 Hep böle kazanıyom maçları
http://img88.imageshack.us/img88/5021/adszqce.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/ads...pg/1/w1024.png
233 mb. olarak indiriyoruz.Bunun rarlanmış hali yokmu?
Bende yükledim yamayı sanki iyi gibi ama çim olayına çok kafam takıldı berbat yanmış çimlerde maç yapıyorum saraçoğlunda ! Bunun dışında sakatlık olayı yine hortlamış !!!! İlla bişeyi yaparken diğerini berbat edicekler !
ben GS ile oynuyorum..normalde regenlerin yüzü kapalı bir bakayım dedim 903´te hepsinin sacı var gerisi yok.. 901´de normal hepsinin vardı.. simdi herkes aynen böyle olmus 903te..
http://img204.imageshack.us/img204/9...stafagelen.jpg
bunu yükledim nasıl silebilirim ama oyun silinmicek çünkü cd yanımda deil
@ aLka
Bu yüklediğin regen saç yamasından kaynaklanan bir sorun. Cache klasörünü silerek denermisin birde.
@ BabHell
Oyunu tekrar kurman gerekiyo arkadaşım. CD'si yoksa yapacak birşeyin yok.
oyuncuların top sürmeleri çok yavaşlamış geldi bana arkadaşlar..
ayarladık diye yazıyordu, si sitesinde, ama fazla "ayar" lamışlar :D
oyundaki transfer sistemiyle ilgili bir hata halen devam ediyor..bir oyuncu için teklif yaparken kulübe 50 maç oynadıktan sonra sana 50 milyon euro vercem derseniz kulüp bu teklifi kabul ediyor ve siz adamı hiç para vermeden tranfer edip 45 mac oynatıp satarsanız hiç para ödemeden sattığınız miktar da yanınıza kar kalmış bir şekilde zengin olabilirsiniz...bunun için bir ayar çekilmesi gerekiyor..yani sistem verilen teklifi düzgün değerlendiremiyor...bir daha sürüme kaldı artık sanırım...saygılar..
Arkadaşlar FM Genie Scout 2009 XE RC2 sürümünü yükledim.Genie Scout'da load last game dediğimde hata verdi.Unknown Database Version:1245 diyor.Ne yapmam gerekli?
o genie scout 9.2 icin uyumluyu 9.3 icin deyil, bir kac haftaya kalmaz 9.3 icinde cikar :)
Şimdi bazı şeyLere değinmek istiyorum. BunLar herkesin yaşadığı tipik oLayLardır. Çıktığı andan itibaren gözLemLediğim 903 iLe İLgiLi değiL sadece, bu zamana kadar yapıLan oLayLarLa da iLgiLi.
*Artık bir standart otutturuLmaLı. Her iki ayda bir değişen maç motoruna aLışmaktan bıktık artık. SürekLi maç motoru değişiyor, sürekLi biz gidip yeni taktikLer buLmak, üretmek zorunda kaLıyoruz. Eski yamanın taktikLerinin yeni yamaya uyumLuLuğu sıfır. Artık sigames bir standart oLuşturmaLı. Her yeni yamada yeni oyunmuş gibi oyunu yeniden çözmekten ben bıktım, herkes bıkmıştır.
*Uzaktan goL oLmuyor, duran toptan goL oLmuyor diyorduk artık maşaLLah 35 metreden her maç 3 er 4 er adet goL oLuyor. Frikikten zaten geLen adam affetmiyor.
*901 ve 902 de ki sorunLardan birisi savunma arkasına atıLan boLca topLardı. Bu sorun 903 de tamamen ama tamamen çözüLmüş. Artık savunma arkasına kimse top atamıyor :D Ara pası deniLen kavram aradan çıkmış. Önceden sadece bir maçta tek bir oyuncum 8-9 ara topu atarken şimdi koskoca maçta bütün takımın topLam ara pası sayısı 3-4 Lerde geziyor.
*Top sürmeLerde anormaL bir değişikLik var. Adam topu aLıyor rakibi tam geçicek rakip ondan topu çaLıyor, sonra bizim oyuncu yine ondan aLıyor, rakip tekrar çaLıyor, yine biz kapıyoruz. Tam bir harbede yaşanıyor top kapmak için :D
*CLosing down dengesi de değişmiş. SoL ve sağ bekLer 10 ar 15 er ALLah ne verdiyse top kapma istatistikLeri iLe oynuyor, AMC ve forvetLer biLe 5er 6 şar top kaparken MC ve DM Ler sürünüyor.
*MaçLar da çok garip. Kendi sahamda NapoLi iLe oynuyorum 18 de 7 onLar 7 de 4 gibi bir istatistik iLe vuruyorLar. 3-0 kazanıyorum. DepLasmanda 10. dakikada 1-0 öne geçiyorum (Frikikten, başka türLü hayatta goL atamazsınız depLasmanda) sonra 20.dakikada adamLar 10 kişi kaLıyor tamam diyorum geçtik turu. Ama o da ne. ÖyLe bir baskı, öyLe bir baskı adamLar maç sonunda 28 de 19 vurmuşLar. Ben ise 7 de 5 vurmuşum. Maçı 2-1 aLıyorLar. ALLahtan 10 kişi kaLdıLar ve turu geçemediLer. Bu baskı oLayı da çok dengesiz oLmuş. Öne geçene kadar süper oynuyorsun, goLLeri buLduktan sonra inanıLmaz baskı yiyiyorsunuz. Maç sonunda kafa kafaya oynanmış oLuyor maç. Çoğu maçta rakibiniz kim oLursa oLsun ona üstünLük kuramamış oLuyorsunuz. Kendi sahanızda maç çevirmekte çok koLay. Ankaraspor a karşı 2-0 geriye düşüyorum, bir penaLtı bir kornerden. Maç sonunda 29 şut atıp maçı 3-2 kazanıyorum. Geriden maç çevirmek o kadar basit ki. Artık her maç geriye düşsem diye bekLiyorum :D
*Korner goLLeri geri dönmüş. Aman aman ne güzeL.
Yani artık bir denge oLsun. Saçma sapan oLayLar her seferinde. Ha bana göre 903 çok güzeL. Nedeni ise goL atmakta zorLanmıyorum. KaLeciLer coşmuyor. Ama oynadığım oyundan zevk aLmıyorum. Rakibi ezemiyorum, her maç sıradan takımLarın dahi kafaya kafaya oynaması beni mutLu etmiyor. 902 de kaLeciLeri coştururken, rakibi ezerken ama kazanamazken daha çok zevk aLıyordum.
ŞimdiLik bu kadar. Daha da gözLemLedikçe ya da akLıma geLdikçe ekLerim.
902 yi yüklemeden 903 ü yüklesek oluyor mu?
9.03de daha çok korner ve serbets vuruş golü oluyor gibi geldi bana,sizdede varmı böyle bir gözlem ?
7 yıldızlı koçlarım hep gitmiş bu yamada pffff okdrda uğraşmıştım bu koçların toplu özelliğinin yazdığı bi yer warmı 7 yıldız olması için hangi özelliklerin gerektiğini gösteren 9.01 yaması için training bölümünde warda o bu yamada işe yaramıyor :/
Edit: buldum arkadaş bu konu hakkında bilgilendirmiş.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=73384